Bebeğime bir çöp almadılar

Siz demekki.... gibi bakmışsınız Allah rızası diye kendinizi kandırmayın
Neden bu kadar benimle uğraştınız anlamadım. Beğendiğim yorumları takip etmeler falan ne iş. Allah biliyorsa sorun yok size burada ispat mı edeyim neyi ne için yaptığımı.

Bu konudan yakınacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama insanın zoruna gidiyor. Boğazı düğümleniyor. 10 liraya bir şey alsaydılar ben bunu sorun etmezdim. Mesele para asla değil, nasıl ufacık çocuğa böyle kin tutulur bilmiyorum....

Eşimin ailesi ile küs değiliz ama çok da samimi değiliz. İkimiz de çalıştığımız için onlara ayda 1 - 2 bin lira vermemizi falan bekliyorlardı bence. Vermeyince biz onlara gidince bile yüz vermiyorlar bizle oturmuyorlar. Durumları iyi halbuki... Ben kimseye para vermek için çalışmıyorum o zaman ne anlamı kalır ki...

Bebeğime beddualar ettiler, hamileyken bi sorun oldu inşallah düşmez demek için aradılar beni.

9 ay boyunca bana sadece kızıma kapı süsü yaptırdım sana da yaptırayım dedi.
Tepem attı gerçekten.. Kızına daha neler yaptı kim bilir ama istiyorsa sormasına gerek yoktu madem sordu kızını karıştırmasına gerek yoktu. Aldık biz dedim oysa almamıştım. Her şeyi almışız kendimiz bunu da alırız diye düşündüm.

Hep ayıp bulurdum benim ailem bunu şunu aldı diye ama benim ailem on bin harcadı durumları onlar kadar iyi olmadığı halde. Akrabalarım soruyor eşinin ailesi ne aldı diye. Daha almadılar diyorum. Halbuki almayacaklar da.

Bebeğime çok üzülüyorum hamileyim... Beddua edildi yok yere, kimse sevinmedi.
Gerçekten çok üzülüyorum onun suçu ne ki...
Eşim de bekliyorum doğumu bilezik de almazlarsa ne seni ne çocuğumu götürmem bir daha diyor.
O da üzülüyor mu bilmiyorum. Üzülse de demez.

Bugün kardeşinin eşini görmüş bebek arabamızı beşiğimizi aldılar demiş.
İnsan neden evlat ayırır kız erkek diye ona alıyorsan ona da al değil mi gelenek mi olması gerek illa...

3 senedir bir hediyelerini görmedim.
Evlerine gidince yemek bile yaptım ama duyduğuma göre kızları gelince harçlık veriyormuş. Ben de yapmamaya karar verdim.
Her şey para değil ama ayrımcılık olunca soğuyorum....

Bebeğim gerçekten mutlu bi çocuk olabilecek mi babasının tarafı bize değer vermiyor ki ona versinler... :KK43:

Size tavsiyem kimsenin adına sinir olmayın. Yapılanların ve yaptıklarımın gayet farkındaydım evet Allah rızası için baktım yine olsa yine yaparım. Yarın öbür gün benim ne olacağım kimin eline kalacağım belli değil hayat bu. Konu sahibinin "ay asla derdim maddiyat değil" ayakları yapmasını hoş bulmadım. Çünkü bütün yazdıklarından anlaşılıyor ki aslında tek derdi maddiyat.
lütfen bir daha cevap verme oydar annannene koca karı demiş .böyle saygısız tanımadığı yaşlı belki de vefat etmiş bir kadına böyle bir üsluba cevap sana yakışmaz. rica ederim dikkate alma artık bu üyeyi

Neden bu kadar benimle uğraştınız anlamadım. Beğendiğim yorumları takip etmeler falan ne iş. Allah biliyorsa sorun yok size burada ispat mı edeyim neyi ne için yaptığımı.
Uğraşmak degil sadece konu sahibini hakli buldum sizi haksız; dalga gecer gibi cevap verdiğiniz için de konu uzadı. Iyi geceler size

lütfen bir daha cevap verme oydar annannene koca karı demiş .böyle saygısız tanımadığı yaşlı belki de vefat etmiş bir kadına böyle bir üsluba cevap sana yakışmaz. rica ederim dikkate alma artık bu üyeyi
Dikkate alacağım şeyler yazıyor mu allahasen önce iyi dilekte bulunmuş sonra onun beğenmediği bi yorumu beğendim diye geri almış iyi dileğini. İnsan istese de ciddiye alamıyor. Hem o koca karı dedi diye benim anneannem koca karı mı oldu napayım yani

Sen cok alıngansın galıba herseyı gurur meselesı yapmıssın ve 10 defa para onemlı degıl dıyorsun ama paraya takmıssın adam kızına harclık vermıs sana batmıs sana ne oluo cocuk musun sen kendıne gel bılezık almazlarsa gıtmem ne yaa bı bılezık kac para bılıyor musun toparlan kendıne yazık edıosun

Beddua edenin ağzından çıkıp koynuna girsin. Doğmamış çocuğa beddua mı edilir? Muhatap olmayın böyleleriyle. Bişey almalarını istemek yerine alsa bile kabul etmemeniz gerek.

Bu sorunlardan dolayı neden bebeğiniz mutsuz olsun yahu hayat bunlara mutsuz olmak için çook kısa. Ayrıca adaletsiz olduklarına inanıyorsunuz ama belki kızlarının durumu kötü, belki de evlenmeden önce çok yardımcı oldu onlara kızları elleri bollaşınca da kızlarına böyle destek oluyor olabilirler. Eşiniz de olsa onların aile içinde ne olduğunu bilemezsiniz ki. Özellikle yapıyorlarsa mesafenizi koyun yolunuza bakın.

maddiyat önemli değil diyorsunuz ama değer dediğiniz şey 10 liralık “bile” eşyayla olmaz. Sizin aileyle çok farklı sorunlarınız var önce onları çözün. Ayrıcada on bin liraya ne aldırdınız kendi ailenize şok yani ben

Bu konudan yakınacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama insanın zoruna gidiyor. Boğazı düğümleniyor. 10 liraya bir şey alsaydılar ben bunu sorun etmezdim. Mesele para asla değil, nasıl ufacık çocuğa böyle kin tutulur bilmiyorum....

Eşimin ailesi ile küs değiliz ama çok da samimi değiliz. İkimiz de çalıştığımız için onlara ayda 1 - 2 bin lira vermemizi falan bekliyorlardı bence. Vermeyince biz onlara gidince bile yüz vermiyorlar bizle oturmuyorlar. Durumları iyi halbuki... Ben kimseye para vermek için çalışmıyorum o zaman ne anlamı kalır ki...

Bebeğime beddualar ettiler, hamileyken bi sorun oldu inşallah düşmez demek için aradılar beni.

9 ay boyunca bana sadece kızıma kapı süsü yaptırdım sana da yaptırayım dedi.
Tepem attı gerçekten.. Kızına daha neler yaptı kim bilir ama istiyorsa sormasına gerek yoktu madem sordu kızını karıştırmasına gerek yoktu. Aldık biz dedim oysa almamıştım. Her şeyi almışız kendimiz bunu da alırız diye düşündüm.

Hep ayıp bulurdum benim ailem bunu şunu aldı diye ama benim ailem on bin harcadı durumları onlar kadar iyi olmadığı halde. Akrabalarım soruyor eşinin ailesi ne aldı diye. Daha almadılar diyorum. Halbuki almayacaklar da.

Bebeğime çok üzülüyorum hamileyim... Beddua edildi yok yere, kimse sevinmedi.
Gerçekten çok üzülüyorum onun suçu ne ki...
Eşim de bekliyorum doğumu bilezik de almazlarsa ne seni ne çocuğumu götürmem bir daha diyor.
O da üzülüyor mu bilmiyorum. Üzülse de demez.

Bugün kardeşinin eşini görmüş bebek arabamızı beşiğimizi aldılar demiş.
İnsan neden evlat ayırır kız erkek diye ona alıyorsan ona da al değil mi gelenek mi olması gerek illa...

3 senedir bir hediyelerini görmedim.
Evlerine gidince yemek bile yaptım ama duyduğuma göre kızları gelince harçlık veriyormuş. Ben de yapmamaya karar verdim.
Her şey para değil ama ayrımcılık olunca soğuyorum....

Bebeğim gerçekten mutlu bi çocuk olabilecek mi babasının tarafı bize değer vermiyor ki ona versinler... :KK43:
ayy bır salın kendınızı artık ne guzel mesafelısınız aıleyle işte daha ne istıyorsunuz 2 calişan var evde. Baskasında deger beklemeyın o degerı sız verın kendınıze kendinizı baskalarıyla kıyaslamayı bırakın olurmu hersey cok guzel olur

Yalnız kızlarına verdikleri değer için kocaman tebrikler, genelde eski neslin daha çok erkek evlatları kayırmalarına alışık olduğumuz için:KK45: Konunuza gelince; madem bebeğinize beddua etmişler neden hala bir beklenti içindesiniz? Sizden ilerleyen zamanlarda beklentileri olursa da tavrınızı net koyup kesip atarsınız bu kadar basit.

Nasıl kendini bilmezliktir bu ? Nasıl bebeğinize bişey almazlar ? Üstelik annesi babası büyümüş bu yaşa getirmiş diye sizin çift maaşınızdan beklentileri olur , gerçekten anlamıyorum bu insanları . Yemeden içmeden kesip gece gündüz sizin bebeğiniz için çalışıp ona hediyeler almalılar oysaki 🤨🤨

Back
X