Bebeğime bir çöp almadılar

Bakmicam canım boşanırım kendime bakarım
Bak hamile kadınsın doğuma gireceksin.
Büyük lokma ye ama büyük konusma demişler.
Kimin kime bakacağı belli olmaz.
Bakarsın bakıma muhtaç hale gelirsin.
Bunları kulağına küpe diye tak.
Ölümlü dünya burasi.
Kim öle, kim kala.

Hamile olduğunuz için hassasınız sadece...bakın burada birsürü insan k.valide sorunu yaşıyor ..birçoğunun yuvası yıkılmış yasa yıkılmak üzere...daha neler var neler...sizden uzaklarsa eşinizde sizi destekliyorsa gerisini sorgulamayın derim...ne halleri varsa görsünler...bazıları ne kadar uzak o kadar iyi

Nasıl olmalı kaynanasına bakan mı birine bakmak sorumluluk ister herkes o sorumluluğu almak zorunda değil
Hayır bakış açınız çok kalpsizce, merhametsiz geldi. Yapi olarakta çabuk sinirlendiğiniz ve sinirlenince de ayarı kaçırdığınız belli. Konuda kimse size bak dememiş. Zaten kayın ailenizde öyle birşey istememiş niye kendinizi bu kadar kötü duruma düşürüyorsunuz. Hayatın ne getireceği belli olmaz bu kadar keskin konuşmayın kısmet bu işler.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah

Hayır bakış açınız çok kalpsizce, merhametsiz geldi. Yapi olarakta çabuk sinirlendiğiniz ve sinirlenince de ayarı kaçırdığınız belli. Konuda kimse size bak dememiş. Zaten kayın ailenizde öyle birşey istememiş niye kendinizi bu kadar kötü duruma düşürüyorsunuz. Hayatın ne getireceği belli olmaz bu kadar keskin konuşmayın kısmet bu işler.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah

Kızlarına böyle ayrımcılık yapiyorsa ben de böyle olurum

Yani yaslansalar ve muhtac olsalar kv kp bakmayip, kapiya mi atacaksiniz??
Çalışıyorum canım evimde de yer yok kendi ailem ev aldı kendi annem kalacak bizle öyle anlaştık eşimle yeter ki ailen ev alsın demişti ve ailemin üstüne ev yani ailesini getirmeye kalkarsa kendi de çıkar gider. Bebeğime beddua ettiler tek çöp almadılar da onlara bakamam.

Son düzenleme:
Kızlarına böyle ayrımcılık yapiyorsa ben de böyle olurum
O kızı siz gelinisiniz. Karşılıklı birbirinizi sevmiyor ve değer vermiyorsunuz. Kızlarına ne yaptığından size ne.
Bu insanlar size yapsa da yapmasa da yaranamayacaklar belli onlar da yapmamayı seçmiş siz de yapmayın ne uzattınız kızları da kızları diye.
Bunu bahane edin koparın bağları evladiniza beddua eden kadın kolunuza burma taksa ne olur bu açıdan bakın birazda

O kızı siz gelinisiniz. Karşılıklı birbirinizi sevmiyor ve değer vermiyorsunuz. Kızlarına ne yaptığından size ne.
Bu insanlar size yapsa da yapmasa da yaranamayacaklar belli onlar da yapmamayı seçmiş siz de yapmayın ne uzattınız kızları da kızları diye.
Bunu bahane edin koparın bağları evladiniza beddua eden kadın kolunuza burma taksa ne olur bu açıdan bakın birazda
Bana kalsa koparırım ama işte eşim. En sonunda onunla da bağımı koparıcam

Bana kalsa koparırım ama işte eşim. En sonunda onunla da bağımı koparıcam
Senin gibi gelinim olsa inan ki sürekli gözünün önünde kızıma harçlık verir sana da cüzdanımda kalan kuruslari verirdim ahdbsbdbbs
Al ulan derim gözünü kuruş doyursun dbdhvd

Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk. Ben ilk cocugumda aynı apartmandaydik hamile halimle lohusa halimle kayinvalidemin işlerini yaptım. Niye hasta diye aciyordum. Sürekli yorgun orası burası ağrıyor filan. Salaklik. Halbuki yaşı 50 bile değildi. Sonra kızı doğum yaptı benim hasta kayınvalide kırk kaplan gücünde oldu birden. Gitti tüm işini de yaptı bebeğe de baktı. Ama ben kendime kızıyorum kullandirtmayacaktim kendimi. İkililik olunca insan icerliyor o konuda hak verdim size ama siz de çok buyutmussunuz bazı şeyleri. Kayın aileniz değer vermedi diye çocuğunuz niye mutsuz olsun. Anne babası değer versin. He siz sürekli çocuğa diğer torunu gösterip onu seviyorlar seni sevmiyorlar diye psikolojisiyle oynamazsaniz. Böyle yapanda gördüm de . Siz sevin yeter çocuğa.

Çok kişi olumsuz yorum yapmış ama kaynana kızının kapı süsüne kadar alıp da oğlunun çocuğuna bişey almıyorsa opppss deyip orda duracaksın derim ben o insana yalan değil tamam ihtiyaç sahibi olur kızı beşiğini bebek arabasını alır eyvallah ama oğlununkine de bi zahmet durumu iyiyse kesenin ağzını açsın bakalım

Hoş geldin mune. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun merak ediyorum açıkçası
Kayınvalideli konularda yorum yapması beklenen yanlış kişilerden biri olabilirim Calcifer çünkü ben baştan itibaren mesafeli ama saygı çerçevesinde ilişkiler kuran sıfır beklentili biri oldum, kafaya takmam bir şey aldılar almadılar, evlat ayrımı yaptılar yapmadılar gibi şeyleri, insanlara karşı biraz vurduymazım.

Çok kişi olumsuz yorum yapmış ama kaynana kızının kapı süsüne kadar alıp da oğlunun çocuğuna bişey almıyorsa opppss deyip orda duracaksın derim ben o insana yalan değil tamam ihtiyaç sahibi olur kızı beşiğini bebek arabasını alır eyvallah ama oğlununkine de bi zahmet durumu iyiyse kesenin ağzını açsın bakalım
Gelin hanımı bu zerre kadar ilgilendirmez.
İstediğim şekilde, istediğim miktarda evladıma vereceğim paranın, hediyenin derdi de ne damadima düşer ne de gelinime.
Herkes haddini bilsin bi.
Parami nasıl taksim edeceğim onlara dusmemis.
Kız benim, oğlan benim.
Herkes bir zahmet önünden yesin.

Yine durduk yere kadına saldırılmış. Kadın diyorki bizden her ay para beklediler vermeyince benim çocuğumu bile dışladılar. Diğer torun torun da benimki ney? ( yani en azından benn böyle anladım) bilezik falan abartı tabiki ama ben de olsam diğer torunlarına her şeyi yaparken, önem verirken benimkini umursamasalardı kırılırdım. 🤷‍♀️ Mesafeli olmak daha iyi falan ama yeri geliyo bu insanları kendi ailemizden daha çok görüyoruz. İstesenizde mesafeli olamıyorsunuz. Böyle saçmasapan şeylerin olması insanı çok yoruyo.
Ben de öyle anladım bilezik falan değil de gönüllerinin alınması gerek kıza alınıyor da bu da evlat yani

Back
X