bebegıme bısey olur mu !

8 haftalık gebeyken dişim apse yaptı hem agrı kesici hem de antibiyotik kullandım.
Hamdolsun bir sıkıntı yaşamadım.
Apse kana karışırsa daha kötü bebegin için.

augmentin için prospektüste gebeliğin ilk 3 ayı kullanmayınız yazıyor
Rovamycine için ise gerekli hallerde gebelerde kullanılabilir yazıyor.

,ilacın içindeki prospektüsü okudun mu

agumentınu ıkıncı dıscım kesınlıkle ıcme dedıgı ıcın arastrmadım penısılın grubu oldugunu bılıyrum sadece ama novamycne prespektusunde gebelıkte kullanılabılır ayzıyor tek korktgm sey bebegımın kalbı beynu daha sımdı olusuyor bu asamada nasıl olur zararı ya dokunursa dıye

Pekı yapayım olabıldıgunce tanıdık dktr eczacı kım varsa danıstım ınternette bu ılac hamılelerde kullanılmıs ama hıc bes haftalıkken antıbıyotık ıcene rastlamadım
Ben mesela hamileliğinin basinsan sonuna antibiyotik kullandim ducoid di sanirim mecbur kullandim enfeksiyon cok fazlaydi agri kesici surekli aldim yetmeyince dicloron igne bile vuruldum bas agrim geçmiyordu ilac icmeyince agridan kafami kaldıramıyordum surekli kusuyordum serumlar yiyordum bebeklerim saglikli şükür ..

maşallah ya ınsallah benımkıne de bısey olmaz cok uzuluyrum cok hapı ıcerken agladım zehır verıyormusum yavruma gıbı hıssettım cok endıselıyım kac haftalıkken basladınız benımkı kadar kucuk muydu

Doktorunuzu değiştirin. Kendinden emin ve mesuliyet kabul edebilen doğru düzgün bir doktor bulun. Iciniz rahat olsun.

Alternatif olarak karanfil yağı kullan disin için canım.Allah şifa versin..

Tuzlu su ada cayı sırkelı suyla gargra yapıp karanfıl koyuyordum canım baslarda bunların faydası oluyordu ama artık banamısın demıyor karanfıl yagını dıscıye srdum tavsıye etmedı gebelıkten dolayı

Bu kadar helak etme kendini. Beslenmesine cooook dikkat edip Allah korusun hastalıklı bebekler dünyaya gelebiliyor.
Annem her hamileliginde ustune gormus, fark ettiginde neredeyse 3 aylıkmış bebekler. Her türlü ilacı da içmiş. Hepimiz çok saglikliyiz.
Doktor verdiyse içmelisin. Besmele çek, iç. Ama boool su iç, en az 3 litre.

Evet cok uzak dayanabılırım sandım ama dayanamadım mecbur ıctım her gun daha fazla acıyor ve yuzum sısmeye devam edıyr

Suyu elımden geldıgınce ıcıyrum. Ama 3 lıtreye hıc cıkamadım gunde 9 bardak anca ıcıyrım arttırmaya calısayım

Sagolun . Arkadaslar da demis zaten ileri boyutta iltihap bebege daha cok zarar verir bende ilk aylarda başladım bol bol su icin yapacak bir sey yok malesef bende cok direndim drumla cok konustum enfeksiuon dusuge sebep olur icmezsen dedi zaten riskliydi gebeliğim agri kesici de parol ic dedi fayda etmiyordu malesef dayanıyordum aama.nereye kadar hastanelik oluyordum mide bos ogurmekten kafam daha bi zonkluyordu yani sen saglikli ol ki bebegin de olsun.

Daha ıyı bı hastaneden randevu aldım ptesıye gıtcem ınsallah

En mantıklı olanı yapmışsın. Daha başındasın aylarca muhatap olacağın doktor sana güven vermeli. Allah'ım bebegini sağlıklı ve hayırlı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Geçmiş olsun acil şifalar.
Bende hamileyken kanal tedavisi gördüm,ilaçta kullanmıştım,kendi doktorum tedavi ol demişti diş konusunda,onun onayıyla ilaçta kullandım,kanal tedaviside oldum.
Sizin doktorunuzda sorun var bence. Doğum sonrası emzirirken bile sezeryan olduğum için antibiyotik kullandım,sadece bol suyla iç demişti ilacı.
Tedavi olmanız gerekiyor,iltihap antibiyotikten daha zararlı olabilir belkide bilemeyiz. Hamilelikte,emzirirken kullanılabilen antibiyotikler var,onlar yazılır onlar kullanılır. Ne saçma sorumluluk almıyorum demesi. Başka bir doktora gidin mümkünse.

Korkmayın.
Doktoronuza danışın.
Bana minoset ile alfoxil vermişti.
Üstelik antibiyotik 1000 mg idi ve bitene kadar kullanmıştım.

Doktordan fayda yokkı baska kadın dgum doktorlarına danıstım onlarda ıc dedı artık dayanamayınca da ıctım mecbur artık Allah a emanet

Başladıysan içmeye devam et. Saatinde iç mutlaka. İnşallah birşey olmaz. Dişin öyle olması daha büyük risk.

Tesekkur ederım ınsallah gecer, baska bır dktra randevu aldım o zamana kadar baya var mecbur ıctım hapı tanıdık vasıtasıyla baska bır kadın dgumcuya da danıstım o da ıcsın demıs ıctım ınsallah bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…