bebegıme bısey olur mu !

Anribiyotik dizenli kullanilmazsa fayda etmeyen bir ilactir. Iltihap da bebege zararliysa doktorun receteyle verdigi ilaci kullanmak lazim bence.

Oyle ama o antıbyotık de c grubuymus ıkı tane ıctım baska ıcemedım yarın kadın dgum hastanesınun dıscısıne randevu aldım bakalım ne dıyecekler

sızınde apse varmıydı benım yzumun yarısı şiş ya
Benim apse vardi ama yuzum sismez benim damagim siser antibiyotik kullandm hamilelikte kullaniliyo bazilari a grubu olanlar benim bir deil bikac disim agriyodu normal zmaanda agriyanlara disinol suruyodum ama yutmamaya dikkat ediyordum cok zor hamileyken dis agrisi cok cektm ben duvarlari yumrukladm 3 disimi kaybettm Allah yardimcin olsun.

Hamilelikte sorun oluyor mu bilmiyorum. Propolis iç. Arı bal evlerinde satılıyor. Bir şişe 40 lira. Doğal antibiyotik. Eşim 3 haftadır apseden uyuyamadı. Dişçi antibiyotik verdi gönderdi. O da işe yaramadı. Babamın önerisiyle propolis aldı eşim. Onu içtiği günden veri ne apse kaldı ne ağrı. Gebelikte etkileri var mı yok mu araştır onu kullan. Çok çok faydalı inanılmaz birşey

Hayırlı olsun bebişin saglıkla kucagına al inşallah,
Bide Allah şifa versin diş agrısı çok kötü ya inşallah geçer

ayyy Allah razı olsun ggervekten cok zor hıc uyuyamıyrum gecelerı su an bıle delıdana gıbı dnuyrum evde

Deneyince bizede yazarmisin etki ettimi diye merak ettim

ayyy evde bulgur yokmus deneyemedım ya

ooo cok ılgıncımıs ıyı kı konu actım bısuru sey ogrendım arastrayım bı bunu tesekkurler :)

Hayırlı olsun bebişin saglıkla kucagına al inşallah,
Bide Allah şifa versin diş agrısı çok kötü ya inşallah geçer

tesekkur ederım kuzum :) evet cok kotu baya kotu Allah kımseye vermesın valla gunlerdur cok kotuyum

Geçmiş olsun cnm.insallah bir şey olmaz.ben hamile iken( henüz bilmiyordum) idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik içtim iğne bile vuruldum. Meğer hamileymişim akabinde belli oldu yanı 4 haftalıkken. Çok şükür sağlıklı bir çocuğum oldu.

Masallah Allah bagıslasın :) cok tedırgınım bende ınsallah benım bebegımede bısey olmaz

Benim ablam da hamileyken aynı sorun oldu 1 kutu bitirmişti ama onun ilacın adını bilmiyorum da k.dogum dr kullanabilirsin demisti

Oy masallah ona :) artık o dktra gtmıycem canım ıctıgım hap da c grubuymus yarın dıscıye gtcem ınsallah bu aksamda ıcmedım artık ılacı
Ben hamileyken kbb dr.una cok gittim. Oradan ciktigimda verdigi ilaclari hemen kadin dogumcuma gosteriyordum kimilerine tick atiyor kimileri carpi atiyordu hepsinin hangi kategori oldugunu biliyordu. Ben de ona guvenip kullandim. Insallah iyi bir dr. bulursun ve insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu

İnsallah bişey olmaz. Agumentın ılacını daha çok verıyorlar o daha zararsız. Doktora git bi ultrasona zaten bu sıralar kalp atışı duyulur

Bende 1,5 aylikken bogaz enfeksiyonuna yakalandim cok agirdi doktor antibiyotiksiz iyilesmez hem enfeksiyon bebege daha zararli dedi kadin dogumcuma sordum icebilirsin dedi ben sadece 2 tane ictim duzeldi alternatif seylerde yaptim simdi 4 aylik testlerde taramalarda bisey cikmadi henuz Allahin izniyle birsey olmaz saglikla kucagimiza aliriz insallah stres yapma insallah bisey olmaz bebegine.

O nasil kadin dogumcu ic ama mesuliyet almam diyo! Madem mesuliyet alinabilicek bir ilacsa yani sonucta ic veya icme der kadin dogumcun sana ic dediyse zarari yoktur . Ama halaa mesuliyet bana ait degil diyosa sacmalamis yani. Ben kadin dogum doktoruma direk disim iltihaplandi hamgi antibiyotik icilir diye sorardimki oda sadece hamilelerin kullabilecegi antibiyotikleri soylerdi. Bende sonra dis hekimimle kararlastirip herhangi birisinden icerdim. Boyle aci cekmeyin yani dis agrisi dogumdan sonraki en buyuk sanciymis yani .. dogru duzgun bi sorun kullaninki herkes kullanmis falan diyosunuz belliki zarari yok.

Kadın doğumcu kendini garantiye mi alıyormuş öyle diyince
yarın bişey olsa sorumluluktan kaçmaya bahane yaratmış kendine
Değiştirin
Elinizi sallasanız dra çarpıyor böylesine hiç gerek yok
Benimde geçen hafta bademcikler davul gibiydi.
KBB ilaç yazmak istemedi
Baktı çok kötü şişmiş dedi.Üç gün bekleyelim kötüye giderse antibiyotik yazarım dedi.Kadın doğumcuya sordum o da yazacağı antibiyotikten benimde haberim olsun dedi.Sarımsaklı ıhlamur kaynatıp üç gün içtim.Düzelmeye başladı zaten gerek kalmadı.Ama mecbur kalsak bende kullanacaktım antibiyotik.Demekki kullanılabiliyor.

Kızlar cok tesekkur ederım baska bı dıs hekımıne gıttım kadın dgum hastanesınde sagolsun baya ılgılendı baska bır antıbyotık verdı verdıgı ılacı 3 farklı kadın dgumcuya sordum ıc dedıler, ıcıyorum sukur agrılarım cıddı sekılde hafıfledı cok zorms Allah ım kımseye vermesın

Gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…