bebegıme bısey olur mu !

Canım o antibiyotik b grubu gönül rahatlığıyla kullan sıkıntı olmaz. Biz de hamile hastalarimiza onu yazıyoruz. Kana geçmesin iltihap çünkü bebeğin ilk 3 ay kandan besleneçek. Parol gibi düşün tamm bi zararı yok çok geçmiş olsun dikkat et

Yok artik dis hekimin biliyorsa gebe oldugunu yazmis tabi ki kullan. Yillarca o kadar okulu niye okuyor dis hekimleri? Bebegin zarar gorecegini bilse yazar mi o ilaci? Hayret bir sey.

Cnm bişi olmaz antibiyotikler iki gruba ayrilir bi grup gebelikte asla icilmez bi grup hiçbir zarari olmaz demişti doktorum korkma ic

öncelikle ise kadın doğumcunu değiştirmekle başla derim. enfeksiyon da bebeğe zararlı. bende 8 haftalıkken antibiyotik kullandım. Mecburdum. hepsi Allaha emanet. stres yapma.

Bu antibiyotiğin gebelik kategorisi c. Size tavsiyem dış hekiminizle tekrar görüşüp kategorisi b olan ilaçlar yazdırmaniz. Cunku henüz organogenez safhasindasiniz Not : doktor ve tıbbi farmakoloji uzmanıyim

Canım ılk defa duydum coj sasırdım tesekkur ederım arastırıcam bunu

bunu bılmıyrdum ne kadar az alırsam kar dıye dusundum duz mantıkla doktoruma sorarım bunu tesekkurler

Insallah cnm.sor mutlaka.ben de zan altinda kalmayim.kafana gore ilac al kullan demisim gibi yorum yapanlar olmus.uzuldum cidden.

Uzulecek bısey yok ıyı nıyetınle yardımmetmeye calıstın Allah razı olsun , zaten sorup alacaktımn endıselenme nrmaldede dktra srmadan agrı kesıcı bıle ıcmem :) pınpırıklıyımdır ben

Doktor vermeden kendım alabılurmıyım acaba d vıtamınını ben dısım de 4 yıldır orda sorunsuz duruyrdu uykuda agrım olmus dısımı sıkmısım ıstemsız ondan sıstı apse yaptı
d vitamini çok önemli. dr a sor. o da kullanmanı önerecektir.

ayyyy sız doktor musunuz cok tesekkur ederım cevap ıcın bır uye anyıbıyotıge basladıysan bıtırene kadar ıcmelısın demıs dogrumu acaba ıkı gune sıslık ınerse bıraksam zararlı mı olur?

Yok artik dis hekimin biliyorsa gebe oldugunu yazmis tabi ki kullan. Yillarca o kadar okulu niye okuyor dis hekimleri? Bebegin zarar gorecegini bilse yazar mi o ilaci? Hayret bir sey.

Haklısın basladım zaten :) Allah a emanet evladım

Internetten dogal bitkisel cozum yollarini arastirdiniz mi? Ben kizilcik suyunun iltihabi attigini biliyorum. Baslangic evresinde ozellikle iyi geliyor. Ilerlemis bir iltihap soz konusu ama yine de bir arastirmanizi tavsiye ederim. Allah saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi nasip etsin.

öncelikle ise kadın doğumcunu değiştirmekle başla derim. enfeksiyon da bebeğe zararlı. bende 8 haftalıkken antibiyotik kullandım. Mecburdum. hepsi Allaha emanet. stres yapma.

Merkeze baya uzak bır ılcedeyız tek kadım dgumcu o oldugu ıcın ıcıme sımese de gıdyrdum ama artık gtmem cok canım sıkıldı cok korkuttu benı

Bu antibiyotiğin gebelik kategorisi c. Size tavsiyem dış hekiminizle tekrar görüşüp kategorisi b olan ilaçlar yazdırmaniz. Cunku henüz organogenez safhasindasiniz Not : doktor ve tıbbi farmakoloji uzmanıyim

c mi ? ben b bılıyrdum ıkı tane ıctım baska ıcmeyeyım dımı o zaman ? Yarın gıderım baska bı dra sız ne onerırsınız yanı benım ıcebılecegım antıbıyotık ısımlerınden bı kac tane syler mısınız? dktruma onları sorarım ay bısey olmus mudur? ıkı tane ıctım

Tesekkur ederım pek bakadım ıste bılındık seylerı yapıyorum tızlu su gargarası adacayı gargarası sarımsak falan cunku bıtkısel dedıgımız seylerde dusuge sebeb oluyormus korkumdan yapamıyrum onlarıda mesela karanfıl yagı agrıyı kesıyr ama dusuk yaptıgı ıcın kullanaıyrum

Ptesı randevum var o zaman sorarım bende gebelıkte ıcıldıgını bılıyrum ama henuz erken dıye vermedıklerını dusunmustum sorarım mutlaka
ben eşim ve çocuklarım her sene 1-2 tüp D vitamini içiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…