bebegıme bısey olur mu !

doktor mu verıyor yksa vıtamın oksun dıye mı ıcıyrsunuz
vitamin olduğu için içiyoruz. dr damla vermişti ama hergün 3-5 damla ile uğraşmak zordu. Canan Karatay, Kadir Tuğcu senede 2 kez birer tüp içmeyi öneriyor. ben de öyle yapıyorum.

vitamin olduğu için içiyoruz. dr damla vermişti ama hergün 3-5 damla ile uğraşmak zordu. Canan Karatay, Kadir Tuğcu senede 2 kez birer tüp içmeyi öneriyor. ben de öyle yapıyorum.

aslında ıyı bısey yapıyrsunuz, omega 3 ıcınde yapmak gerekır

Doktor değilim ama diş hemsiresiyim canimcim :)) 5 gün veya 7 gün kullanılır yani içinde ya 10 tane ya 14 tane olur zaten bitene kadar kullan sıkıntı olmaz için rahat olsun iltihap geçsin amacımızz 3. Aydan sonra gerekli tedavi yapılır. Hem rica ederim ne demek tatlimm her zaman

Bende hamileyken ictim benim 9 ay agridi 3 ay gectikten sonra cekim yaptirabilirsin demislerdi ama cektirmedim icim rahat etmedi disinol die bisey aldm eczaneden disime kulak copuyle suruyodum rahatlatiyordu biraz

Apse için sana bişey önerecek.cook faydalı ınan şimdi ince bulgurlu ağrıyan tarafına ağız dolusu ağzına dolduracaksin ağzın sulanacak tukrugunu yutacaksin sürekli bulgarlar ağrıyan disi nde ve etinde sisecek 40 dakka beklet sonra bulgurlari tukur.ınan bu sana çok faydalı olacak annem söylemişti i nanmamistim agridikca yaptım .ama püf nokta ince bulgurlu ağrıyan tarafına yanak dolusu alman ve tukrugunu sık sık yutup bulgunun dişinin apsesini çekmesini saglam an zaten nasıl zonkluyor bulgur payeyi çekerken sonuçta doğal yöntem geçmiş olsun

Ayyy hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini sorunsuz bir hamilelik geçir inşallahhh
Bundan sonra dikkat et artık içmişsin hamilelikte içilen antibiyotiklerden yazdır reçetene

Tesekkurler

Bende hamileyken ictim benim 9 ay agridi 3 ay gectikten sonra cekim yaptirabilirsin demislerdi ama cektirmedim icim rahat etmedi disinol die bisey aldm eczaneden disime kulak copuyle suruyodum rahatlatiyordu biraz

sızınde apse varmıydı benım yzumun yarısı şiş ya

Hemen su an denıycem ılk defa duydum ınsallah evde ınce bulgur vardır :)

Ayyy hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini sorunsuz bir hamilelik geçir inşallahhh
Bundan sonra dikkat et artık içmişsin hamilelikte içilen antibiyotiklerden yazdır reçetene

Tesekkur edrrım ıctım ya dayanamadım agrıya ıcmesem daha kotu olacak dıye korkumdan ıctım

Hemen su an denıycem ılk defa duydum ınsallah evde ınce bulgur vardır :)
Valla bana cok sacma gelmisti ama yaptim hafifledi apsem .insallah iyi olur bende hamileliğin 6 haftasında ateşli hastalık geçirmiştim korkunuzu anlıyorum sağlı akla dogsun

Diş hekimiyim ve bildiğim kadarıyla rovamycine gebelik kategorisi C..

Alerjiniz yoksa largopen gibi penisilin türevi ilaçlar gebelikte en güvenilir olanlar...

Alerji hikayeniz varsa başka tercih düşünülür..

Şişlik oluştuysa en az 3 gün antibiyotik alınmasında yarar var.. çürüğe bağlı değil yalnızca 20 yaş dişinin sürmesine bağlı bir enfeksiyonsa şişlik geçince ılık tuzlu su gargarası bol fırçalama ile devam edilebilir..

Ancak özellikle de çürüğe bağlıysa antibiyotiği bitene kadar kullanmakta yarar var..

Cok net bı cevap olmus tesekkur ederım :) cok sukur curugum yok yırmılık dısım de 4 yıldır duruyrdu durdugu yerde

ama ben yerlesme agrıları yasadım gece uykumda agrı olmus cenemı cok sıkmısım o da 20 lık dısıme baskı yaptı anında sıstı

Penısılın deneyımım hıc olmadı ama agumentın kullanmıstım dıye hatrlıyrum daha once olsaydı o da penısılın grubu bısey olurdu heralde...

Rovamıycne ıkı tane ıctım bırdaha ıcmedım yarın bı lafın dgum hastanesının dıs bolumune randevu aldım :) tesekkurler

9 haftalik filandim antibiyotik kullandim aglaya aglaya :) gebeligin ortalarinda gene kullandim. Amoksilav miydi neydi adi hatirlamiyorum b kategoriydi. Bebegim su an 6 aylik cok saglikli, zehir gibi :) rahat ol
Kadin dogumcunun dedigi hic hos degil gebelik takibini yapacaksa sana ne içip ne icemeyecegini kendi sorumlulugu alip söylemeli.

Oy masallah ona :) artık o dktra gtmıycem canım ıctıgım hap da c grubuymus yarın dıscıye gtcem ınsallah bu aksamda ıcmedım artık ılacı

Merhaba ilk verilen antibiyotik c grubu bir antibiyotikmis cok cok cok cok zorda kalinmadikca kullanilmamali
Kadin dogumcunuz ilginc biriymis gebelikte a grubu antibiyotikler kullanilabiliyor dis apsesi kan dolasiminiza gectiginde bebege daha cok zarar verebilir
Cok gecmis olsun

Anribiyotik dizenli kullanilmazsa fayda etmeyen bir ilactir. Iltihap da bebege zararliysa doktorun receteyle verdigi ilaci kullanmak lazim bence.

Tesekkur ederım yarın baska bır dıscıye gıtcem ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…