Bebeğime çok bağırıyorum :(

ah canim goturmezmiyiz
htta biz bi ara otizmden suphelendik hatta o kadar ki biz teshisi koymustuk
yaa allah korusun dunya basimiza yikildi
sukurler olsun ki cikmadi ole bsy
sonrada dedim ki
aman sagligi yerinde olsunda ins buyunce duzelir
ins duam o yonde
allah korktumuz yere ugratmasin napalim

Allah korusun yardımcınız olsun umarım düzelir.

otur bir düşün..bağırmana neden de arama..yazık ama.ne anlar el kadar bebek..kaldı ki koca koca insanlar anlamıyor.ben ne yapıyorum diye düşün git aynada kendine falan bağır ne suçu var garibimin.doğumdan sonra bende dağınık oldum ama bir yere kadar canım küçük çocukla her şeye yetişemezsin zaten.boşver senin evei mi görmeye gelecekler temiz mi diye..Allah aşkına bağırmayı bırak yavruna da doya doya öp kokla onu.konuş onunla..sinirini garibimde çkarma...çok üzüldüm çok..8 yaşında kızım ve 8 aylık oğlum var..kıyamam onlara ben..

Bebegin coktan buyumustur. Nasil bi cocuk oldu canim? Mutlu bi cocukmu? Benim kizimda hep mutsuz hep memnuniyetsiz. Bende kendimi sucluyorum. Su anda 6 aylik. Senin bebegini merak ettim. Umarim gorursun mesajimi

Seninde bebegin buyudu kocaman oldu. Benim kizimi dogurdugum tarihte girmissin buraya. Su anda 6 aylik. Bizimkide gazliydi ve cok mutsuz huysuz. Seninki nasil bi cocuk oldu canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…