- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce öğlen arası yemekte çocuk isminden konu açıldı. ben de şahsi fikrimi açıkladım "çocuğuma türkçe ya da kürtçe isim koymak istemiyorum" dedim böyle demekten kastım kuran'da geçen bir isim koymayı düşünmemdi. herkesin bunu anlayacak kapasitede olduğunu düşünerek söyledim. benim gibi hamile olan arkadaş "kale oğlunun adını coni koyacakmış" deyip beni ve çocuğumu alay konusu yaptı. neden böyle düşündüğünü sorduğumda da " eee sen kürtçe de türkçe de koymayacakmışsın aklıma o geldi" dedi şuan gerçekten çok üzgünüm benim bebeğim nasıl alay konusu olur sinirden kulaklarım yanıyo
Evde kocaman ha ha ha çekiyorum sayenizde :))coni babandır deseydin ya..
coni babandır deseydin ya..
Sen de ona sensin coni deseydin ödeşmiş olurdunuz hatta coni oğlu coni deseydin daha bir rahatlardın.Bundan alınacak çok bir şey göremedim hassasınız galiba hamilelikten ayrıca çocuğunuza ne türk ne kürt ismi koymayacağım diyince sadece bu bilgiden Kuran'daki bir ismi koyacağınzı açıkçası ben de anlamadım.
hamileliğin verdiği ruh halidir belki de.. kendimi kötü hissettim.
o sıra rahatsızdım çok demedim ama demek için bizzat yine gidicem az önce yazdım ya.
artık sağlık çalışanlarının tipini beğenmedin diye küfredenlere hapis cezası var uygulanmaya yeni yeni başlandı neyseki ...yüzúne karşı da gerizekalı olduğunu söyle hafifletici sebeplerde gözönünde bulundurulup kaç ayla yırtacaksın cicim? Tabi orası dingonun ahırı söylemezsen adam değilsin
ne diye şikayet ettin çocuğuma koymayı düşündüğüm isme yivrenç dedi diye mi
ayrıca böyle internet ortamından milletin arkasından gerizekalı filan demek çok kolay.
yüzüne de gerizekalı dedin mi?
Boş zamanlarınızı 184 ü arayarak geçiriyorsunuz sanırım.İlginç bir meşgale.
doktor dövenler bunlar işte..