bebeğime "coni" dedi :((

Hiç bir hak dr,a hastayla alay etme hakkı vermez ,dr densizliği o,şikayet et ,muhattab bile olma böyle lafını bilmez dengesizlerle......
bu arada artık hasta iken dr gittigimde ilaç firmalarıyla anlaşıp reçeteye yazdıkları ilaçlarıda kabul etmiyorum,,bazen abartıp aynı ilaçtan 3 tane yazıyorlar .....sonradan anladım.

Son düzenleme:
hamilelik psikolojisi canım.(buna bozulma, gerçekten öyle. ileride bakarsan ay ne gereksiz bir şeye takmışım dersin. aynen öyle.)
kızma.
güzel bir isim bul çocuğuna.

üzme kendini şuursuzca konuşmuş bir daha yapmaması konusunda uyar istersen ama içine atıpta kendini sinir etme bebeğe zarar veriyosun arkadaşım .o kişiye değer verme böylece üzülmezsin.hormonlar böyle yapıyor işte.bende senin gibiyim dün doktora gittik geçen sefer eşimle kavgalıydık ben çok ağlamıştım adam kavgamı ettiniz dedi.eşimde o sinirle siz işinize bakın gerisine karışmayın dedi üstünden 1 ay geçti dün doktor eşiniz bana söyledi diyor ve beni iki dakikada sepetledi odadan özele gidiyoruz ama adamın zoruna gitmiş herhalde.benim ne günahım var yada bebeğimin şimdi güvenim sarsıldı hiç ilgili davranmıyor senin yüzünden diye eşime dün gece çok kızdım ve bağırdım bu aradada ağlaya ağlaya doktor bulamam şimdi ne yapacağım diye dövünüyorum.eşim o bir doktor işini yapar kötü davranmadı diyor.ama ben sabaha kadar uyuyamadım.doğumda kötü davranırsa yada bir sorun olurda söylemezse diye sabaha kadar düşündüm ve üzüldüm.seni anlıyorum herşeyi büyütüyoruz.çok haklısın ama o kişi senin için herhangi biri üzülme

coni babandır deseydin ya..

arkadaşlar yapmayın bu üslupta bir insan olduğumu da nerden çıkardınız. tekrar anlatayım size olurmu :
web sitelerine bakın isterseniz isimlerin karşısında yazar türkçe kürtçe arapça herneyse onun yanında da anlamı yazar. kendisi de sık sık isim baktığı için kapasitesinin ne demek istediğimi anlayacağını düşündüm. belki de art niyetli söyledi bilmiyorum.

bi çocuğum olursa 'coni' koycam adını,ne güzel isimmiş yaaa hem türkçe de değil oh mis.

konunun ilk sayfadan sonraki seyrini bilmiyorum ama..

hamile bi kadın cocugunu alay konusu edip gülenlere karşı üzülmüş.bide aptal bi isim yakıştırmıslar bunuda sindirememiş.
empati yapmk bu kadar zor mu..elbette hamilelik hormonlarıyla birlkte hassas bi dönemde olmasınnıda işin içine katarsak görüyoruz ki konu açmaya kadar büyüttü olayı.

ortada bişey yok gözüle bakanlara söylüyorum.şuan onun için bu bi sorun.neden üzerine gidildi anlam veremedim..

herkesin bunu anlayacak kapasitede olduğunu söylemişsin...
kusura bakma şekerim ama bende ilk başta anlamadım türkçe kürtçe olmayacaksa yabancı isim olur diye düşündüm...
fazla takılınacak bişey değil ama hamileliğin vermiş olduğu hassasiyet sanırım...
allah başka dert vermesin...

arkadasınız esprı yapmıs turkce yada kurtce koymayacakmıs gerıye ıngılızce kalmıs oylesıne esprı konusu etmiş cok alıngansınız bence

şaka yapmış sadece evet coni koyacam de geç sende ama hamılelıgın verdıgı hassasıyet olsa gerek

sanırım hamileleik böyle bir şey,,hormonlar alınganlık patlaması yapıyor :)

arkadasın öyle dediği zaman, evet birlikte coni koyacagız, con con arkadaslar olacaklar falan deseydın..sende onunla dalga geçseydin ya kuzum :)
takılcak bir durum değil, sende ona takıl çok sinir olursa zaten bir daha takılmaz sana

Son düzenleme:

çok tatlısınız ya Rabbim size başka dert tasa vermesin... inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alınca bu günleri gülümseyerek hatırlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…