verdiğiniz kararlar , atacağınız yada attığınız adımlar sizi bağlar ama siz korkunç bir insansınız .Allah sizin de basiniza versin insallahhh
Benim gibi derken ?? Beni taniyor musunuz siz 8 yasinda kizim var bir kere bile bagirmisligim yok hayatimi ona adadim egitimi psikolijisi icin ve buna da devam edecegim siz de anlamiKonu sahibi kardeşim buraya bir konu actiysan olumlu ya da olumsuz herturlu yorum gelecektir bunu göze alman gerekiyordu. Kaldı ki seni yargilamadik sadece çocuğun şuan canlı olduğunu ve aldırmak için bizce geç olduğunu söyledik. Ha bu yasal bir hak mi evet devlet bize bu hakkı vermiş fakat biz vicdanen yanlış olduğunu savunuyoruz. Çocuğun down sendromlu olması ne senin suçun ne de çocuğunun suçu. Fakat baştan gerekli testleri yaptirsaydin belki de bu raddeye gelmeyecektin işte bu senin suçun. Erken tanı için gerekli testler mevcut. Herşey bir yana sen ve senin gibilerin beddua etmesi de ayrı bir ironi. Keşke baştan çocuk sahibi olmak istemeseydiniz, çünkü sizin gibi insanlarin zaten çocuğuna yeterli sabri ve ilgiyi gösterebileceğini zannetmiyorum. O kadar hamile insana beddua eden herşeyi yapar. Gerçekten çok yazık, size yardımcı olmak adına yazdığım yorumdan da utanıyorum. Konu çok farklı yerlere saptı keşke konu kapatilsa artik.
Anlama ozurlusunuz sanirm beddua etmedim demekki bu kadar kotu bise olarak.goruluyorki beddua olarak algilaniyor ..Bana katil diyenlere dedim Allah size de versin ki anlasinlar halimi diye su zor gunlerimde sizler gibi anlama kitligi olan bagnaz anlayissiz insanlarla ugrasamam yazmayin daha kimseye fikrini soran da yok kisiligimi anneligimi sorgulamak kimsenin haddine degil bi defolun gidin bi bitin artik!!!verdiğiniz kararlar , atacağınız yada attığınız adımlar sizi bağlar ama siz korkunç bir insansınız .
beddularınızda haksız iseniz ayağınıza dolaşır
Sende gebesin güzel kardeşim aman diyim bisi deme ve sen suan daha hassasn sağlıklı hayirli doğumlar diliyorumYazıp yazıp siliyorum kendimi yormaya gerek yok!!!!
Eşiniz ne diyor bu konuyaBu sureci yasayan var mi
Esim kesin kararli aileler bize destek cikamaz kendimizde kronik rahatsizliklar var ve ikimizde calisiyoruz . Yapamayiz diyorEşiniz ne diyor bu konuya
Peki diyelimki saglikli bir bebek dünyaya getirdiniz cocugunuz sma hastasi oldu yada bi kaza oldu yetilerini kaybetti ? Sunuda belirtmek isterim arkadasimin bebeginede downlu dediler vazgecmedi digurdu ve cocuk downlu falan degilEsim kesin kararli aileler bize destek cikamaz kendimizde kronik rahatsizliklar var ve ikimizde calisiyoruz . Yapamayiz diyor
Ya siz de kurtulma falan diyorsunuz Allah askina icim yaniyor icimmmmm benim gibi olan var mi diye sordum sadeceee karmakarisigim berbatim zAtenSiz zaten bebekten kurtulmaya karar vermissiniz buraya yazma amaciniz eğEr aldir tabi dawnlu cocukmu bakacaksin hayatin mahvolcak asla.dogurma sozlerini duyup kararinizi desteklememizse cok zor be kardesim sinavında sana bolca sabir diliyor tevekkül tavsiye ediyorum
Amniyosentez yaptirdi mi acaba arkadasiniz kesin sonuc benim ne yazik ki vallahi yeter Allah biliyor icimi kimseye kendimi anlatmak hesap vermek zorunda degilimmPeki diyelimki saglikli bir bebek dünyaya getirdiniz cocugunuz sma hastasi oldu yada bi kaza oldu yetilerini kaybetti ? Sunuda belirtmek isterim arkadasimin bebeginede downlu dediler vazgecmedi digurdu ve cocuk downlu falan degil
Özür dilerim beni affet nekadar üzgünsün tahmin edebiliyorum suan asla yargilamiyorum basina gelen bilir Allah yardimcin olsun ama ne olur iyo dusununYa siz de kurtulma falan diyorsunuz Allah askina icim yaniyor icimmmmm benim gibi olan var mi diye sordum sadeceee karmakarisigim berbatim zAten
Diyelimlerle miyelimlerle olmuyor bu isler ne yazikk ki hep diyorum ya basina gelmeyen ANLAYAMAZZAmniyosentez yaptirdi mi acaba arkadasiniz kesin sonuc benim ne yazik ki vallahi yeter Allah biliyor icimi kimseye kendimi anlatmak hesap vermek zorunda degilimm
Suan sana kimse hesap soramaz zaten cikmazdasin tam olarak yaptirdimi bilemiyorum siz yaptiriniz dimi kesin yaniAmniyosentez yaptirdi mi acaba arkadasiniz kesin sonuc benim ne yazik ki vallahi yeter Allah biliyor icimi kimseye kendimi anlatmak hesap vermek zorunda degilimm
Allah canimi alsin diyorum bazen sonra diger kizima sarilip gucumu toplamaya calisiyorum ..kendi canima kiyacak duruma geldimm.. cok zoorrrr cokkkÖzür dilerim beni affet nekadar üzgünsün tahmin edebiliyorum suan asla yargilamiyorum basina gelen bilir Allah yardimcin olsun ama ne olur iyo dusunun
Hayır hayır sen bi annesin cana kiymak nedir öyle konusma bu dünyanin sonuda degil bak birsürü insan war cocugu otizmli downlu sma hastasi kelebek hastasi olanAllah canimi alsin diyorum bazen sonra diger kizima sarilip gucumu toplamaya calisiyorum ..kendi canima kiyacak duruma geldimm.. cok zoorrrr cokkk
Peki sizin kararınız sizin hayatınız iyi ya da kötü Allah'a hesabını siz vereceksiniz bana ne ki zaten keşke hiç yorum yapmasaydim konunuza çok pişman oldum. Daha da alıntı yapmazsanız sevinirim, son mesajimdir bu.Benim gibi derken ?? Beni taniyor musunuz siz 8 yasinda kizim var bir kere bile bagirmisligim yok hayatimi ona adadim egitimi psikolijisi icin ve buna da devam edecegim siz de anlami
Çok yakın bi akrabamın kızı down sendromlu burda paylaşilan gibi çalısmıs etmiş cocuğunu okutmuş biri asla olamaz koca kadın ama bebek gibi konuşamıyor cocuk gibi sürekli idare etmek gerekiyor gecen sene babası oldü anneside ölünce ne olacak geri kalan kardeşler istemese bile bakmak zorunda kalacaklar kimse evladı için böyle düşünmemeli ben ölünce ne olacak diyeBen anlamıyorum zaten insan bu kadar hassas bi konuda nasıl bu kadar cesur olabilir. Yarın öbür gün hamile kalsan ve sana bebeğin down sendromlu deseler ve doğurmaya karar versen bu senin kararın olur kimse bunu da sorgulayamaz. Her konuda tepeden konuşmayı anlayabilirim ama bu konuda bu cesareti cidden anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?