Ceylan ya da ceren, bildim mi:))çok kırılgan gibi düşünmemiştim aslında seni..demek içinde narin bir kadın daha var
benim adım da güzel bir hayvan güzel gözlü...övünmek gibi olmasın ama benzemişim
Biyolojik olarak yeşil göz? Tutma ihtimali var gerçi:) kimse sizde ki.yeşil gözlü Ediz:)Ediz koy Yeşil gözlü olsun güzel olsun, Ediz ismine bayılıyorum
Valla mı etrafım da yok bu iki isimde bi tanıdık, lise de bi bora vardı bi de şarkıcı bora .. Unuttum soyismini. Ediz hiç yok bi.ediz hun başka da yok. Demode miBora da ediz de guzel degil ya demode isimler 80lere kitlenip kalmis gibi naftalin kokuyo
Ceylan ya da ceren, bildim mi:))
Yok değiliz aklıma ilk bunlar geldi.:))vallahi bravo...hemen bildiniz,adaş mıyız yoksa
İsmiyle yaşasın yavrunuz. Evet bi de isim hoş geliyo da çok olunca daha özel olsaymış diyo insan, olsun ama her kişinin o ismi taşıması da farklıdırEdiz çok güzel isim, ben de oğluma Yusuf ismini bıraktım diğer ismi Ediz olsun istedim eşim Eymen bırakalım istedi Yusuf Eymen bıraktık ortalık Yusuf'tan Eymen'den yıkılıyor
Amin siz de sağlıcakla alın kucağınızaİsmiyle yaşasın yavrunuz. Evet bi de isim hoş geliyo da çok olunca daha özel olsaymış diyo insan, olsun ama her kişinin o ismi taşıması da farklıdır
Bazi isimler bazi donemlerde meshur oluyo sonra bitiyo ya oyle. Bi de anlamlari ozel degil fonetikleri guzel degil. Su bu olsun demek istemiyorum zihnin sinirlanmasin ama biraz bak isim sitelerine yaValla mı etrafım da yok bu iki isimde bi tanıdık, lise de bi bora vardı bi de şarkıcı bora .. Unuttum soyismini. Ediz hiç yok bi.ediz hun başka da yok. Demode mi
Mesaim bitti,ben kaçarım... Uzun konular bunlar,yorma güzel kafanı...çok kırılgan gibi düşünmemiştim aslında seni..demek içinde narin bir kadın daha var
benim adım da güzel bir hayvan güzel gözlü...övünmek gibi olmasın ama benzemişim
bana yarım saat daha var...Mesaim bitti,ben kaçarım... Uzun konular bunlar,yorma güzel kafanı...
Senin ismin de çok güzelmiş. Ceren de güzel.
Öperim çokca...
Damra tovbe estafur davar, damga gibi dalga gecmeye musait. Bu arap isimlerini koyarken turkcedeki cagrisimlarina dikkat edin yoksa cocuklariniz cocukken bayagi travma yasar. Ufakliklar acimasiz oluyorBi dönem kayra furyası bi dönem rüzgar furyası bi dönem demir.....dönem dönem böyle kopya isimler oluyor.90 lı yıllarda büşra kübra merve erkeklere murat can meht can gibi :)
Ben iki isim önermiyorum.Hem iş hayatında hem resmi evrakta zorluk.Hem de ikisini kullanmadıktan sonra ne gerek.A.Ali İ.Demir ya da selçuk D. başına sonuna bi de kuyruk gibi harf takıntısı.Sadece rsmi evrakta iki isim söyleniyor o da sıkıntı zaten.
önereceğim isimler
1-Erdem
2-Asil
3 Damra (peygamber fendimizin erkek süt kardeşinin ismiymiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?