Doğuma Hazırlık Bebeğime isim karmaşası:( yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bora da ediz de guzel degil ya demode isimler 80lere kitlenip kalmis gibi naftalin kokuyo
Valla mı etrafım da yok bu iki isimde bi tanıdık, lise de bi bora vardı bi de şarkıcı bora .. Unuttum soyismini. Ediz hiç yok bi.ediz hun başka da yok. Demode mi

Ediz çok güzel isim, ben de oğluma Yusuf ismini bıraktım diğer ismi Ediz olsun istedim eşim Eymen bırakalım istedi Yusuf Eymen bıraktık ortalık Yusuf'tan Eymen'den yıkılıyor

Ediz çok güzel isim, ben de oğluma Yusuf ismini bıraktım diğer ismi Ediz olsun istedim eşim Eymen bırakalım istedi Yusuf Eymen bıraktık ortalık Yusuf'tan Eymen'den yıkılıyor
İsmiyle yaşasın yavrunuz. Evet bi de isim hoş geliyo da çok olunca daha özel olsaymış diyo insan, olsun ama her kişinin o ismi taşıması da farklıdır

Valla mı etrafım da yok bu iki isimde bi tanıdık, lise de bi bora vardı bi de şarkıcı bora .. Unuttum soyismini. Ediz hiç yok bi.ediz hun başka da yok. Demode mi
Bazi isimler bazi donemlerde meshur oluyo sonra bitiyo ya oyle. Bi de anlamlari ozel degil fonetikleri guzel degil. Su bu olsun demek istemiyorum zihnin sinirlanmasin ama biraz bak isim sitelerine ya

çok kırılgan gibi düşünmemiştim aslında seni..demek içinde narin bir kadın daha var
benim adım da güzel bir hayvan güzel gözlü...övünmek gibi olmasın ama benzemişim
Mesaim bitti,ben kaçarım... Uzun konular bunlar,yorma güzel kafanı...
Senin ismin de çok güzelmiş. Ceren de güzel.
Öperim çokca...

Omer bence klasikler arasinda cok guzel bir gun oglum olursa omer koyucam genelde omerler iriyari ve sakin oluyorlar ticaret zekalari yuksek deniyor ama bilemiyorum bu kismini

Ates ismide hosuma gidiyor

Kaan isim uzmanlarina gore en sansli isimmis ben sevmem kaan ismini

Erkek ismi zaten karmasa kiz olsa dunya kadar secenek var sanki ama oglan deince 5ikaniyor sanki insan en azindan bana ole geliyor

Sansli bir cocuk olsun insallahhhh amin

Damra tovbe estafur davar, damga gibi dalga gecmeye musait. Bu arap isimlerini koyarken turkcedeki cagrisimlarina dikkat edin yoksa cocuklariniz cocukken bayagi travma yasar. Ufakliklar acimasiz oluyor

Eymen : Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı. Sağ taraftaki.
Kaan: Kağan. Hanların hanı, şahinşah.
Ozan : Halk şairi, geveze
Çağan : mutlu gün, bayram
Giray : Uygun, eskiden Kırım hanlarına verilen ünvan
Alaz : Yanan ve ışık veren nesnelerin türlü biçimlerde de uzanan dili, yalaz, yalım alev
Doruk: Dağların, tepelerin en yüksek noktası, tepe
Görkem: Gösteriş, görünüş, gürbüz, iyi gelişmiş, göz alıcı ve gösterişli olma hali, göz alıcılık, gösterişlilik
Kayra: Tanrı yardımı; Tanrı'dan ya da büyük bir kimseden gelen iyilik, kayırma, yardım, destek
Teoman: Hun İmparatoru Mete'nin, yani Oğuz Han'ın babası
Uzay: Bütün varlıkları her yandan kaplayan sonsuz boşluk

bende aynı dertten müzdaribim erkek bebek bekliyoruz ama hala isim belirleyemedik. bora ismi için eşim fırtınayı çağrıştırıyor çocuğa ağır gelebilir demişti. Ediz güzel ama. bizim beğendiğimiz isimlerde altuğ, doğukan, okan, sinan, buğra, çağdaş, selçuk, timur , caner, çağlar, evren, selim, yavuz, cihan bakalım bunlar arasından seçebiliriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…