- 20 Mart 2015
- 403
- 169
- 103
- 36
- Konu Sahibi hasretdolu
-
Yanlışım varsa çok pardon ama az önceokudugum bi haberde kpss iptal edildi diye okudumAçıkçası eşimde koymak istemiyor annesinin ismini ama ben ayıp olur gönlü olsun diye koymak istiyorum.. Nevale benm koymak istediğim bir isim şanslı kısmetli demek... Çünkü bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimden beri hayatımız çok güzel değişti bize şans getirdi onun uğuru galiba kpss de çok yüksek aldım
Aman isim koymakla mı gönül yapılır.Açıkçası eşimde koymak istemiyor annesinin ismini ama ben ayıp olur gönlü olsun diye koymak istiyorum.. Nevale benm koymak istediğim bir isim şanslı kısmetli demek... Çünkü bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimden beri hayatımız çok güzel değişti bize şans getirdi onun uğuru galiba kpss de çok yüksek aldım
Yanlışım varsa çok pardon ama az önceokudugum bi haberde kpss iptal edildi diye okudum
Bahriye değil de bahar koy. Açıklama da yap annecim bahriye ismi çok eski ama senin ismine uyumlu olsun diye bahar düşündüm diyebilirsin.
Ben çocuklarıma vasiyet edicem benim ismimi koymak yasak ! İsmim de su an herkesin koydugu bi isim aslında
Nerede okudunuz ??Yanlışım varsa çok pardon ama az önceokudugum bi haberde kpss iptal edildi diye okudum
2010 gk gy iptal edildi evet.Nerede okudunuz ??
Kanıt?O çocuk da babaanne ismi taşıdığı için çok mutlu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?