Bebeğime isim koyacağım lütfen yardımcı olun

İlk bebeğimizin adını ben koydum üç isim sundum eşime Defne, Bade , İkra eşimde Defne ikra olsun dedi. Ondan bahsederken Bade bebekde diyoruz arada.

Şimdi yine hamileyim yine kız Aden düşünüyorum ismini eşime söyledim tamam dedi anlamından dolayı ( Cennet bahçesi demek )
Kimse şunu koy diyemez ben taşıyorum 9 ay ben doğuruyorum.
Eskidenmiş paşam o işler.
Kv adını koy deseler ismi güzel olmasına karşın koymam. Adı Hülya diğer çoçukları koysun adını

Bencede kv adini koyma niye ayip olsun. Bizde cocuguma iki isim takdik ikisinide cok begenik ama simdi diyorum sadece bir ismini kullaniyoruz bazen ikinci ismini kullaniyoruz dayilari ikinci ismini kullaniyor yani birdahaki cocukta sadece bir isim yada ikinci isim cok kisa bir isim olacak

ya küççücük yavrucak o. bahriye olur mu ya annesi? yapmayın lütfen. isim önemli, çok önemli. ben üzülüyorum öyle olunca. çok küsüyolarsa bahar filan gibi bişi koyun ya da anlamına uygun başka bi isim koyun da bahriye olmaz ııh.

neval de olmuyor sanki. ikisi yanyana da pek uymamış. ay çok mu bozdum moralinizi. bir daha düşünün. böyle koca kadın gibi değil de daha narin düşünün bebeğiniz için isimler. ne bileyim zeynep, elif, masal, nehir... böle sakin.

kizimin iki ismi var 7 aya girdi daha simdiden tek ismiyke hitap ediyoruz o bile buna alisti. iki isim koyduguma pisman degilim ama dilerim zorlanma diye dusunuyorum.
bu sene ela lara eda defne vb isimler cok fazla
ayse olabilir cok severim ben koyamadim esimin sevmedigi bir karakterdi. farkli isim diye kasmayin benim ismim bundan bikac sene once cok nadirdi hatta esim ilk bende duymustu hep cok zorlandim. yaslilar hala yanlis soyler ismimi. siradan samimi bir isim olsun bence neval sanki orgut kod adi gibi kizmayin sakin. ilk okudugumda onu cagristirdi.

aden de cok istedim tam kabul ettik karsi sokaga site yapildi aden konutlari diye :) oyle kaldi icimde insallah siz saglikla hayirla koyarsiniz. adiyla yasasinlar...

Yani ne desem, bence duru azra falan koyun.
Madem sormuşsunuz bebek ismi olsun, genç kız ismi olsun, neval orta yaş üstü bir kadın ismi gibi bahriye de yaşlı kadın ismi zaten.

aden de cok istedim tam kabul ettik karsi sokaga site yapildi aden konutlari diye :) oyle kaldi icimde insallah siz saglikla hayirla koyarsiniz. adiyla yasasinlar...
Amin inşallah
Aden bende Bi otel ismi görmüştüm oradan kaldı aklımda anlamına bakıncada hoşumuza gitti.

H hasretdolu benimde iki ismim var
Birisi babanemin adı
Ben seviyorum çok güzel bir isim
İkisinide kullanacaksanız ıkı ısım koyun
Heryerde karşısına çıkacak çünkü
Sadece nufüsda kalmıyor
Sisin eşinizde isteniyormuş gönlü olsun diye bahriye koymayın bence
İlla gönlünü almak istiyorsanız kendısıne bı kac isim önermesini söyleyin içinden birini ikinci isim olarak koyarsınız

gozunuzu sevım kımse sımdı alınmasın bahrıye ısmındekıler emın ol memnun degıldır
bahrıye nedır ya
gemılerde talim mı var

ıkı ısımde guzel degıl

cocugunuz omur boyu o ısmı tasıyacak kendı cocukları o ısımın evlatları olacak ıs ortamı okul ortamı her ortama gırecek
ona gore ısım dusunun lutfen

annem babanemın ısmını koysa 18 doldurur doldurmaz ısmımı degıstırırdım cocuga ıs cıkarmayın bence :)

bak ben kızımın ısmını ahsen koydum
en mukemmelı en guzelı en ıyısı demek arapca bı ısım

nisa kadın haklarından bahseden bı sure ıstersenız ısmımı koyabılırsınız

nevra ısıklı parlak cıcek demek bıdaha kızım olursa nevra koyucam ısmını

bırsuru ısım var yahu

H hasretdolu benim de iki ismim var biri babaannemin adı. Ben kızıma tek isim koydum.
İki isimli olmanın sıkıntısı saymakla bitmez. Hiç hiç hiç tavsiye etmem. Bir insanın bir ismi olur tabiki bu benim fikrim.
Babamın üzülmeyeceğini bilsem ismi kaldıracağım o derece yani.
Bana göre annenin babanın onun bunun ismini koymak saygı göstergesi değil.

Sinif ogretmeniyim..Ayni isimli cocuklar genelde ayni karakteri gosteriyor.Genellemeyim ama cogu zaman boyle.Mesela Furkan lar genelde cok basarili ve hiperaktif .Irmaklar genelde zeki ve yasindan olgun.Bence kv karakterini sevmiyorsaniz hic mi hic dusunmeyin derim :)

Valla ben Bahriye koyamazdım.
Bir arkadaşımın adı Döndü Gül kızın diğer adı karşısına çıktıkça nefret ediyorum diyordu o da babaannesinin adı diye koymuşlar.

Bende kayınpederin adını ve yanına isim koyucam ama eşim komple babasız büyümüş,bende baba sevgisi görmedim ayrıca adamın adıda çok kötü değil yanına isim oluyor ikisini birden kullanıcam. Satılmış, Bünyamin tarzı bir isim olsa koymazdım mesela.

Bahriye de cidden kötü çocuğa yapmayın bunu Yanına isimde uydurulmuyor.

Bahar falan koyun bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…