Bebeğime isim koyacağım lütfen yardımcı olun

Bende esimin ve annemin gazins gelip kv nin ismini koydum yillardir oyle pismanimki..ne yapip edip degistircem iyi dusun pusman olma

Bie ogretmen olarak kizlarimiza guzel isim oneriniz varmi

Kvnizin gonlu olsun diye Bahriye koyuyorsaniz, ayni mantigi annenizin ismi icin uygulamamaniz ilginc geldi.

Ben Nevali begendim.
Ben olsam kv ismi koymazdim sadece kendi aklimdaki ismi koyardim.

Bie ogretmen olarak kizlarimiza guzel isim oneriniz varmi
Benim çocuklarda en cok duydugum isimler Dila ,Derin ,Irmak ,Elif ,Sude ,Yagmur .Cok kullaniliyor cok da yakisiyor kiz cocuklarina .Derin ve Irmak favorim :) Bir de Duru .:)

Benim çocuklarda en cok duydugum isimler Dila ,Derin ,Irmak ,Elif ,Sude ,Yagmur .Cok kullaniliyor cok da yakisiyor kiz cocuklarina .Derin ve Irmak favorim :) Bir de Duru .:)

Elif ismindekiler nasil oluyor dikkatinizi ceken belirgin ortak ozellikleri varmi.

Deniz isminin,yanina guzel bi isim bulamadim

Bana da eski bir isim koymuşlar babamın babaannesinin ismini bir de yanına modern bir isim.
28yaşıma geldim hala bu isimi koymada emeği geçenleri esef ve nefretle kınıyorum.
Birilerinin egosu tatmin olacak diye çocuğun hayatını zehir etmeyin.
İsim çok önemli lütfen biraz mantıklı düşünün.
Gökçe,ırmak.nehir,İnci,İpek,İdil,masal vs. Gibi bir sürü güzel kız ismi varken Bahriye de neyin nesi allah aşkına.
Ayrıca bir anne olarak isim Hakkı sizindir bunu da unutmayın.

Elif ismindekiler nasil oluyor dikkatinizi ceken belirgin ortak ozellikleri varmi.

Deniz isminin,yanina guzel bi isim bulamadim
Elifler kiskanc oluyorlar kuzenimde Elif :) Baska da oyle dikkatimi çeken belirgin bir ozelligi olmadi ama yaşlada alakali olabilir kiskanclik cok uzerinde durmayin :)

Bebeğime ecem beril ismini koyduk ikiside modern ve hoş olduğu icin tabi zevk meselesi bu arada iki buçuk aylik suan

pardon bu ay doguckmiş. öncelikle allah hayirlisini nasip etsin. saglikli bi şekilde kucaginiza alirsinz inşallah. lina arya olabilir benim tercihm

bence iki isim de guzel ama birlesince olmamıs. bahriye yi ben begendim ama yanına daha modern bir isim koyabilirsiniz. ben en cok leyla ve serra isimlerini begeniyorum ama ikisi de bahriyeyle olmaz sanırım

Ben ela ismini çok severim ve kizim olursa koymak isterim lakin eşim ve benim ailemde var o yüzden olmaz
Ela su çok güzel bence

hoffff bahriye ne ya.. bi bitmedi su egoist kv ler kpler.. herkes ismisyle yasasin yaa kucucuk cocuga bahriye!!! ayrica iki isme de cok kilim ben... fernando hose bilmemne brezilya dizisi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…