- Konu Sahibi hasretdolu
-
Kızlar bu ay bebeğim olacak ama hala isim konusunda net bir fikrim yok... Kayın validemin adı bahriye onunda ismini koymak istiyorum ama o isim sadece nüfus cüzdanında olacak ben sürekli de kullanacağımız bi isimde yanına eklemek istiyorm.. Bahriye Neval koymayı düşünüyorum sizce nasıl.. Farklı güzel İsim önermek isteyenlerde yazabilir... Fikir sahibi olmuş olurum...
Sinif ogretmeniyim..Ayni isimli cocuklar genelde ayni karakteri gosteriyor.Genellemeyim ama cogu zaman boyle.Mesela Furkan lar genelde cok basarili ve hiperaktif .Irmaklar genelde zeki ve yasindan olgun.Bence kv karakterini sevmiyorsaniz hic mi hic dusunmeyin derim :)
Benim çocuklarda en cok duydugum isimler Dila ,Derin ,Irmak ,Elif ,Sude ,Yagmur .Cok kullaniliyor cok da yakisiyor kiz cocuklarina .Derin ve Irmak favorim :) Bir de Duru .:)Bie ogretmen olarak kizlarimiza guzel isim oneriniz varmi
Benim çocuklarda en cok duydugum isimler Dila ,Derin ,Irmak ,Elif ,Sude ,Yagmur .Cok kullaniliyor cok da yakisiyor kiz cocuklarina .Derin ve Irmak favorim :) Bir de Duru .:)
Elifler kiskanc oluyorlar kuzenimde Elif :) Baska da oyle dikkatimi çeken belirgin bir ozelligi olmadi ama yaşlada alakali olabilir kiskanclik cok uzerinde durmayin :)Elif ismindekiler nasil oluyor dikkatinizi ceken belirgin ortak ozellikleri varmi.
Deniz isminin,yanina guzel bi isim bulamadim
Elifler kiskanc oluyorlar kuzenimde Elif :) Baska da oyle dikkatimi çeken belirgin bir ozelligi olmadi ama yaşlada alakali olabilir kiskanclik cok uzerinde durmayin :)
Ecem ve beriller nasıl olur merak ettim doğrusu bilenler varsa yazarsa memnun olurum
Zeynepler tatlı oluyor:))Kızımın adı Zeynep Mina.Babaya aşırı düşkün.Bu arada arapça manası ''Babasının süsü'' anlamına geliyor.Ecemler icin zor cocuklat oldugunu duymustum..ben deniz zeynep koysam nasil olur
Ecemler icin zor cocuklat oldugunu duymustum..ben deniz zeynep koysam nasil olur
Zeynep de cok zor isim canim sevde yada berra koy :)Ecemler icin zor cocuklat oldugunu duymustum..ben deniz zeynep koysam nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?