- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi hasretdolu
-
bu yönde baskı mı var.yorumlarınız için teşekkür ederim...evet haklısınız galiba bahriye ismini rafa kaldırayım bari..neval ismini de gözden geçireyim...
bende begenmedimm.. Aybike, Nazende, Ayse naz hoşuma gidenler simdilikKızlar bu ay bebeğim olacak ama hala isim konusunda net bir fikrim yok... Kayın validemin adı bahriye onunda ismini koymak istiyorum ama o isim sadece nüfus cüzdanında olacak ben sürekli de kullanacağımız bi isimde yanına eklemek istiyorm.. Bahriye Neval koymayı düşünüyorum sizce nasıl.. Farklı güzel İsim önermek isteyenlerde yazabilir... Fikir sahibi olmuş olurum...
Kanıt?
ne ilginç ya.kendi annem biraz baskı yapıyor ismini koy ayıp olur falan diye..ama eşim istemiyor ..eğer annemler bişey diyecek olursa eşim istemedi o ismi koymadık derim..kayın validem herhangi bişey demiyor şu isim olsun falan diye...
kendi annem biraz baskı yapıyor ismini koy ayıp olur falan diye..ama eşim istemiyor ..eğer annemler bişey diyecek olursa eşim istemedi o ismi koymadık derim..kayın validem herhangi bişey demiyor şu isim olsun falan diye...
Kesin bir dille mutlu olacak yazmışsınız.Mutlu olacağına mı, olmayacağına mı?
Cümle ironi içerir.Kesin bir dille mutlu olacak yazmışsınız.
Kızlar bu ay bebeğim olacak ama hala isim konusunda net bir fikrim yok... Kayın validemin adı bahriye onunda ismini koymak istiyorum ama o isim sadece nüfus cüzdanında olacak ben sürekli de kullanacağımız bi isimde yanına eklemek istiyorm.. Bahriye Neval koymayı düşünüyorum sizce nasıl.. Farklı güzel İsim önermek isteyenlerde yazabilir... Fikir sahibi olmuş olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?