Doğuma Hazırlık Bebeğime isim yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu konu nasıl kapanır ya benim sordugum soru ne eleştiriler ne ya hayret bişey bida nette bişey sormam benimki de değiştirir beğenmezse kızım herseyden değerli tamam mı ayrıca Filiz ela olacak ismi hangisini severse onu kullansın yetkili konuyu kapatabilir mi yorum gelmesin

Hanımlar,
lütfen sakin olun rica ediyorum, isim kişisel tercihtir, herkes evladı için uygun bulduğu ismi koyar, bunun için tartışmaya gerek yok.

Hanımlar,
lütfen sakin olun rica ediyorum, isim kişisel tercihtir, herkes evladı için uygun bulduğu ismi koyar, bunun için tartışmaya gerek yok.
Üstüme çok geldiler kusura bakmayın ben onu uygun gördüm eşim de izin verdi belki de onların eşi izin vermedi uzuntulerinden böyle yapıyorlar anlayamadım durduk yere beni kırdılar çok üzüldüm çok hassas biriyim ben :(

Üstüme çok geldiler kusura bakmayın ben onu uygun gördüm eşim de izin verdi belki de onların eşi izin vermedi uzuntulerinden böyle yapıyorlar anlayamadım durduk yere beni kırdılar çok üzüldüm çok hassas biriyim ben :KK43:
:)
Kimse size kötü birşey demedi ki
Hamilesiniz sizi sakinleştirmeye çalışıyorum daha çok sinirleniyorsunuz :)
Ayrıca eslerimizle böyle bı problem yaşamadık içiniz rahat olsun hayırlı doğumlar

Üstüme çok geldiler kusura bakmayın ben onu uygun gördüm eşim de izin verdi belki de onların eşi izin vermedi uzuntulerinden böyle yapıyorlar anlayamadım durduk yere beni kırdılar çok üzüldüm çok hassas biriyim ben :KK43:
Üzülmeyin lütfen, karşılıklı yanlış anlaşılmalar oldu sanırım, yavrunuz adıyla yaşasın, sağlıkla yaşasın inşaallah:nazar:

Hamile biri olarak bu kadar strese girmeyin Filiz Ela'da etkilenir annesi:anneadayı:

Üzülmeyin lütfen, karşılıklı yanlış anlaşılmalar oldu sanırım, yavrunuz adıyla yaşasın, sağlıkla yaşasın inşaallah:nazar:

Hamile biri olarak bu kadar strese girmeyin Filiz Ela'da etkilenir annesi:anneadayı:
Çok teşekkür ederim normalde duygusal biriyim hamile olunca bu daha da arttı tamam uzulmucem :) tekrar saolun

Çok teşekkür ederim normalde duygusal biriyim hamile olunca bu daha da arttı tamam uzulmucem :) tekrar saolun
Rica ederim ne demek Hoppa
Güzel kızınız sağlıkla bir doğsun annesinin neşesini yerine getirir, Filiz isminde ne kadar arkadaşım varsa renkli gözlü, açık kumral saçları olan kızlardı, sizinde bebeğiniz renkli gözlü bir prenses olursa şaşırmayacağım :nazar::nazar:
Sağlıklı bir gebelik diliyorum :KK15:

Sizce bedriye ismiyle Filiz aynı mı ayrıca bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez istersem ayşe koyarım ister fatma ister Filiz üstelik Filiz ismine kimse kötü diyemez anlamindan belli.ayrıca ben ikinci isim de koyacağım alternatif olarak sizde koyduğunuz ismi kiziniz begenmeyebilir sorma şansımız yok malesef bilmem anladınız mi
Sizi ilgilendirmez diyemezsiniz çünkü konu açıp soru soruyorsunuz. Hep kendi istediğiniz cevapları duyamayabilirsiniz. Değişik fikirlere de açık olun

Cok komiksiniz valla :D etiketimiz yok diye, yabana atmayin, ben de 21 haftalik hamileyim :D ve evet ogluma annemin ismini koymaya kalksam kesinlikle izin vermezdi, bu yuzden cok kiskandim sizi. Malum ben de hamileyim, ben de alinganim, cok alindim, cok kirildim, cok hassasim. Eşimin bana izin vermedigini yüzüme vurdunuz

Rica ederim ne demek Hoppa
Güzel kızınız sağlıkla bir doğsun annesinin neşesini yerine getirir, Filiz isminde ne kadar arkadaşım varsa renkli gözlü, açık kumral saçları olan kızlardı, sizinde bebeğiniz renkli gözlü bir prenses olursa şaşırmayacağım :nazar::nazar:
Sağlıklı bir gebelik diliyorum :KK15:
Çok teşekkür ederim içimi actiniz çok pozitif birisiniz :) inşallah benim de öyle bir kızım olur bende açık tenli açık gozluyum ama eşim esmer bakalim merak ediyorum nasıl olcak die bir dogsun bütün hersey değişecek :)

Filiz güzel isim.
Filiz Ela yerine Filiz Eda kulağa daha hoş geliyor.
Iki isimde de "l" harfi olunca telaffuzu hoş olmuyor bence.

Filiz Ayça
Filiz Ekin
Filiz Ekim
Filiz Esra

Çok teşekkür ederim içimi actiniz çok pozitif birisiniz :) inşallah benim de öyle bir kızım olur bende açık tenli açık gozluyum ama eşim esmer bakalim merak ediyorum nasıl olcak die bir dogsun bütün hersey değişecek :)
Filiz ismi beni yanıltmayacak gibi görünüyor, renkli gözlü güzel bir annesi olduğuna göre bence Filiz Ela bebeğimiz açık renk gözleri olan pamuk gibi bir kız olacak:nazar: maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun, kendinizi daha iyi hissettiğinize göre artık başka topiklere bakabilirim, bebeğinize ve kendinize iyi bakın :KK68:

Filiz ismi beni yanıltmayacak gibi görünüyor, renkli gözlü güzel bir annesi olduğuna göre bence Filiz Ela bebeğimiz açık renk gözleri olan pamuk gibi bir kız olacak:nazar: maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun, kendinizi daha iyi hissettiğinize göre artık başka topiklere bakabilirim, bebeğinize ve kendinize iyi bakın :KK68:
Evet sizin yazdiklariniz bana çok iyi geldi dogunca sizinle fotoğraf paylasicam :) amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kolay gelsin hamilelerin duaları kabul olurmus içinizden gecen tüm dualariniz kabul olmasi dileğiyle :)

Filiz Ela cok uyumlu..
Ela da guzel bir isim..
Kisa isimlerden hic birini uyumlu bulamadim.. (Nil, Nur, Ece...)
Filiz Ada da uyuyor fakat Ada ismini sevmem..

Filiz Ela cok uyumlu..
Ela da guzel bir isim..
Kisa isimlerden hic birini uyumlu bulamadim.. (Nil, Nur, Ece...)
Filiz Ada da uyuyor fakat Ada ismini sevmem..
Teşekkür ederim bende aynısını düşünüyorum karar verdim Filiz ela olacak inşallah :)

Kızlarda tek isim en güzeli ilerde evlenince iki isim li olmaktsn iki soy isimli olmak daha güzel duruyor

Filiz ela guzel canim ama tek isim olarak anlasilmasi muhtemel. O yuzden ulama olmayacak bir isim dusunebilirsin. Ornegin filiz dila,
filiz mina,
filiz defne,
filiz sare,
Z harfinden sonra sesli harf gelmesini karisiklik yaratmamasi acisindan istemezdim.
Tercih senin yine de:)
Kolaylikla gelsin bebisin.

Back
X