- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüsra tek güzel, tek isim bence daha güzel benimde yiğenimin ismi çocuğum olursa bende koyabilirim çok güzel isim bebişinizide öpyorumEvet yüsra çok güzel isim kızımın adıinşirah suresini okurken aklıma yazdım ismi daha çocuk yokken 9sene sonra olunca koyduk hemen ben melike yüsra koymak istedim ama babası tek isim istediği için onu okudu kulagina
![]()
Sağol. Inşaallah allahim nasip etsinYüsra tek güzel, tek isim bence daha güzel benimde yiğenimin ismi çocuğum olursa bende koyabilirim çok güzel isim bebişinizide öpyorum![]()
Ben de kızıma bir ay ismi koyacağım ama Eylül ismini nedense pek sevmem. Bi ara o kadar çok konuldu ki.
eski isimler daha güzel ya, Yeni isimler bana çok samimiyetsiz geliyor Ayşe,Sümeyye,Rabia,Zeynep,Yüsra mesela kuranda geçiyor kolaylık demek yüsra çok güzel değil mi ya
Raa li deejeEylül ismini sevmem.Bir dönem Devrim'le birlikte çok kullanılmıştı.Politik çağrışım yapıyor.Ayrıca hazan yani yaprakların solup düştüğü dönem.
Yüsra ismini de hiç beğenmedim.Dindar kesimde "Raaa" lı isimlere bir merak var ama Yüsra hakikaten fenaymış.
dindar kesim derken sizin dinle pek alakadar olmadinizi mi anlamayalim burdan..sizin ve varsa çocuğunuzun ismini çok merak ettimEylül ismini sevmem.Bir dönem Devrim'le birlikte çok kullanılmıştı.Politik çağrışım yapıyor.Ayrıca hazan yani yaprakların solup düştüğü dönem.
Yüsra ismini de hiç beğenmedim.Dindar kesimde "Raaa" lı isimlere bir merak var ama Yüsra hakikaten fenaymış.
Ne varmış aroaçada,farsçada negzel uluslar arası takiliyikarapça hepsi nerdeyse
ama ne konursa konsun ya arapça ya farsça ya süryanice bi tane düzgün Türkçe isim yok ortalıkta. neyi beğensem başka dil çıkıyor.
benim ismim farsça eşimin arapça
:/ çocuğum olsa isim bulamıcam![]()
Raa li deeje
dindar kesim derken sizin dinle pek alakadar olmadinizi mi anlamayalim burdan..sizin ve varsa çocuğunuzun ismini çok merak ettim![]()
Ne varmış aroaçada,farsçada negzel uluslar arası takiliyik![]()
Dindar kesime takıldım zaten kiii ondan sordum böyle ayristirim yapmakta saçma dindar kesim ayse fatma da diğer kesim ne oluo acaba onun açıklaması yok mu bu arada dindar olmak için turbanli mi olmak gerekio sorsak hepimiz müslümanız denir bu ne yaman celiskiböyle bir çıkarım yapmanıza ne gerek var ki?
bazıları da elbet sizin koyduğunuz ismi beğenmeyecek
zevkler değişkendir.
ve bence de dindar kesim daha çok büşra kübra rabia gibi ra lı isimleri tercih ediyor, en azından benim okulda karşılaştığım yüzlerce tesettürlü kız öğrencinin yarısının ismi bu.
bu kötü bişey değil yorum yapan arkadaş da fikrini belirtmiş.
Dindar kesime takıldım zaten kiii ondan sordum böyle ayristirim yapmakta saçma dindar kesim ayse fatma da diğer kesim ne oluo acaba onun açıklaması yok mu bu arada dindar olmak için turbanli mi olmak gerekio sorsak hepimiz müslümanız denir bu ne yaman celiski