- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bi arkadasim bu kv ismi yuzunden bosanma noktasina geldi. Dogumdan once 9 ay kavga gurultu koyacaz koymayacaz gecti bunlarin zatwn birbirlerini yediler bebek dogunca karara baglamadan gitmis kimligine yazdirmis bosanacaklardi. Be kv denen bosansalar dahami iyi koyma benim ismimi deyiver iste onu goze aldida koyacaksiniz diye tutturdu sirret kadin biizmkide yaparmi yapar. Bu yuzden tartusmiyorun huzurum kacmasin diue ilerde kizim hesap sorunca ne bicim isim diye babana soyle kizim o koydu diyecem
Evet yüsra çok güzel isim kızımın adıeski isimler daha güzel ya, Yeni isimler bana çok samimiyetsiz geliyor Ayşe,Sümeyye,Rabia,Zeynep,Yüsra mesela kuranda geçiyor kolaylık demek yüsra çok güzel değil mi ya
Tanıdığım çok çalışkan pür neşe bir eylül var. Huyuda benzer inşallah :)Kizlar esim annem isterse ismini koyariz ben istemiyorum ama o isterse onu kiramam diyor bizimki de kesin ister eminim o ayri sıkıntı bizim icin. Onun disinda birsuru isim saydim esim EYLÜL ismini begendi. Bazilari da eylul sonbahar hazan mutsuzluk demek cocugu etkileyebilir ice kapanik olabilir diyor sizce nasil?
canım bence kerem enver yazdır çünkü genellikle ilk ismi söylüyorlar siz keremde deseniz okula başladığında arkadaşları enver der çok örnekleri var bildiğimvalla bende basedemedim esimle bunlarda erkek ismi adet olmus enver sukru enver sukru diye gidiyor. sulalede baska erkek ismi yok bide hepsi tek erkek. sukru dedeninde dedesi sukru enver dedesininde bilmem neyi boyle anlatmaya calisiyolar bisey oldumu. bizim kayinbaba hic bisey demedi allah icin ama gelenek olmus ya esim sen ne isim koymak istiyosan koy karismam bende bunu koymak istiyorum dedi aslinda diretsem belki vazgecerdi ama zaten stresli geciyo hamileligim enver kerem olmasina karar verdik suan 7 aylik hamileyim insallah saglikla dogar ama ben suan basladim kerem demeye annem arkadaslarim bizimkiler kerem diyo esimin aileside enver keremmi der sadece keremmi der bilemem ama ben cocuguma kerem diycem.eger sizinde diretmeleriniz fayda etmiyosa iki isim dusunun siz hangi ismi koyduysaniz oyle seslenin bi isim icinde huzurumuzu bozmaya gerek yok. ha ayrica esime belirttim 18ine geldimi cocuga secenek suncam istiyosa sildirsin enveri diyorum tamam diyo saka gibi yaa.
canım bence kerem enver yazdır çünkü genellikle ilk ismi söylüyorlar siz keremde deseniz okula başladığında arkadaşları enver der çok örnekleri var bildiğim
evt canım bildiğim iki isimli kim varsa hep ilk ismini söylüyorlat ikinci isimde kimlekte kalıyorya bi kac arkadasim daha dedi ama bende e. kerem seklinde kullanmak isterse diye boyle koyuyum diyodum bide okulda biz kerem kullaniyoruz desekde yine de ilk adi mi kullanilir
evt canım bildiğim iki isimli kim varsa hep ilk ismini söylüyorlat ikinci isimde kimlekte kalıyorçok nadir iki ismini kullananlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?