- Konu Sahibi victoryvivi
-
Ayy doğum sancıların, günlerce Defne (yanlış hatırlamıyorsam defneydi :) ) gelecek diye heyecanla kk ya girip konuyu okumalarım.. En son miniğin güzel parmaklarıHerkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Yok o ben değilimAyy doğum sancıların, günlerce Defne (yanlış hatırlamıyorsam defneydi :) ) gelecek diye heyecanla kk ya girip konuyu okumalarım.. En son miniğin güzel parmakları2,5 ay mı geçmiş :) Allah bağışlasın bebeğini öncelikle :))
Ben bir artniyet göremedim, iyi bir niyetle söylemişlerdir diye düşünüyorum :) sen de kafana takma bence.
Övmek ayrıGenelleyerek yazmak istiyorum. Her toplumda bebekler sahiplenilir. Kan bağı varsa daha da sahipleniriz. Eğer her bebeğe anne ve babasına ait diye bir bakış açımız olsaydı kimse kötü bakılan çocukları devlete şikayet edip anne babasından ayırmazdı. Bu insanlık olarak bizim kalıplarımıza işlemiş bir şey. İyi bakılan bebeklerle ilgili hep anne övülür. 2 kuzeniminde bebeği oldu, annem iki gelini de över. Ne güzel bakıyorlar çocuklara, maşallah sütleri yarıyor. Hep ilgililer sürekli konuşurlar diye. Eşimin ablasının bebeğini nasıl büyüttüğünü gördükçe ben onu överim. Onun tabi baksın bana ne mantığı saçma olan. Bilinçaltımızdan o bebeklerin iyi bakılıp bakılmadığını kontrol ederiz. İçimiz rahatlayınca da anneye övgülerimizi, saygılarımızı söyleriz. Kayınvalidenizle sorunlarınız olduğu için böyle düşünüyorsunuz ama onun yaptığı torununu merak etmek. Onu iyi görünce de tabi ki annesi olarak sana iltifat etmek hakkını vermek istemiş. Samimi olsanız ne iyi bakmışsın kızım derdi, arada aracı olunca teşekkür ettiğimizi söyle demiş. Hiç alınacak bir şey görmedim.
Hayır muhatap olmambebeginiz onlarin kizi degil , sizin kiziniz.
bir kere bunu idrak etsinler, edemiyorlarsa siz bizzat ettirin bir yolunu bulup.
insanlardan genel anlamda nefret eder oldum boyle tipler yuzunden. halbuki tam sevgi insaniydim. burayi okudukca, keske sunlardan bir kaci karsima ciksa falan derken buluyorum kendimi.
bir sey yapmayi dusunuyor musunuz bu mevzu icin?
en iyisini yapiyorsunuz.Hayır muhatap olmam
Kameraya çıkmıyorum zaten
Çok ince detaylara takılıyorsunuz sanırım. Önemli olan niyettir. İkisi de aşağı yukarı aynı yola çıkan, sizin iyi bir anne olduğunuzu ima eden cümleler.Övmek ayrı
Teşekkür etmek ayrı
Yanlış bir cümle kurmuşlar ama bana sanki söylemek istedikleri şey " evet bebeğine iyi bakıyorsun emek veriyorsun ve biz bunun farkındayız" mesajı gibi geldi . Kafanıza her şeyi takmayın herkes doğru iletişimi bilmez bilenler de zaman zaman yanlış iletişim kurabilirler çok buyutmemek lazımHerkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Benimki de öyleSeninki yine iyiymiş.benim kayinvalidem kendini kızımın annesi sanıyor.ornegin bir yere gidicez ilk söylediği şey; çocuğun hırkasını aldinmi? Yedek bez aldinmi? Mamasını aldınmi? Bir gün patlayacam ama ne zaman bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?