Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

bence sevinmelisiniz
yemeyip yedirdigimiz giymeyip giydirdigimiz gezdirdigimiz kizima kulp takmak icin sirada bekliyorlar cunku kendi leş agizlarina bakmadan
bana bunun icin tesekkur etselerdi mutlu olurdum emegimi hice saymadiklari icin

Karsi tarafin ailesi su sekilde goruyo benim oglumun cocugu bizim.cocugumuz gelinde iyi bakmakla mukellef bunu ben cok ailede goruyorum bu bakis acisini... Haa iyi tarafindan bakacak olursan en azindan cocuga iyi bakamiyo zayiflatmis vs gibi densiz laflar etmemis tesekkur etmis anneligini begenmis ben sen iyi tarafindan bakki insanda soguma olur cunku bu sefer karsi taraftan

Ayy doğum sancıların, günlerce Defne (yanlış hatırlamıyorsam defneydi :) ) gelecek diye heyecanla kk ya girip konuyu okumalarım.. En son miniğin güzel parmakları 2,5 ay mı geçmiş :) Allah bağışlasın bebeğini öncelikle :))

Ben bir artniyet göremedim, iyi bir niyetle söylemişlerdir diye düşünüyorum :) sen de kafana takma bence.

Yok o ben değilim
berlin8982 arkadaşımdı :)
Ama aramız yakın 13 gün var :) onunla

bebeginiz onlarin kizi degil , sizin kiziniz.
bir kere bunu idrak etsinler, edemiyorlarsa siz bizzat ettirin bir yolunu bulup.
insanlardan genel anlamda nefret eder oldum boyle tipler yuzunden. halbuki tam sevgi insaniydim. burayi okudukca, keske sunlardan bir kaci karsima ciksa falan derken buluyorum kendimi.

bir sey yapmayi dusunuyor musunuz bu mevzu icin?

Nedense tesekkur etmesi hosuma gitti)))
Keske benim.kv da 1 kere bile olsa tsk etseydi))))
Onemli olan kotulememesi.
Cocuga nasil guzel baktiginizi gormesi, esinize nasil destek oldugunu anlamasi.
Tesekkure takilmayin derim)))

Babamda kızımın odasını püri pak hazırladıgım icin bana teşekkür etti ama hani hic aklımdan ya bu benim bebeğim tabiki yapıcam diye gecirmedim aksine takdir kazanmak hosuma gitti
Sizin durumdada art niyet göremedim kibarlık olsun diye denmiş bişey
Hangi yanından bakarsan öyle görüyor/um durumu olabilir

Genelleyerek yazmak istiyorum. Her toplumda bebekler sahiplenilir. Kan bağı varsa daha da sahipleniriz. Eğer her bebeğe anne ve babasına ait diye bir bakış açımız olsaydı kimse kötü bakılan çocukları devlete şikayet edip anne babasından ayırmazdı. Bu insanlık olarak bizim kalıplarımıza işlemiş bir şey. İyi bakılan bebeklerle ilgili hep anne övülür. 2 kuzeniminde bebeği oldu, annem iki gelini de över. Ne güzel bakıyorlar çocuklara, maşallah sütleri yarıyor. Hep ilgililer sürekli konuşurlar diye. Eşimin ablasının bebeğini nasıl büyüttüğünü gördükçe ben onu överim. Onun tabi baksın bana ne mantığı saçma olan. Bilinçaltımızdan o bebeklerin iyi bakılıp bakılmadığını kontrol ederiz. İçimiz rahatlayınca da anneye övgülerimizi, saygılarımızı söyleriz. Kayınvalidenizle sorunlarınız olduğu için böyle düşünüyorsunuz ama onun yaptığı torununu merak etmek. Onu iyi görünce de tabi ki annesi olarak sana iltifat etmek hakkını vermek istemiş. Samimi olsanız ne iyi bakmışsın kızım derdi, arada aracı olunca teşekkür ettiğimizi söyle demiş. Hiç alınacak bir şey görmedim.

Övmek ayrı
Teşekkür etmek ayrı

Hayır muhatap olmam
Kameraya çıkmıyorum zaten

Yanlış bir cümle kurmuşlar ama bana sanki söylemek istedikleri şey " evet bebeğine iyi bakıyorsun emek veriyorsun ve biz bunun farkındayız" mesajı gibi geldi . Kafanıza her şeyi takmayın herkes doğru iletişimi bilmez bilenler de zaman zaman yanlış iletişim kurabilirler çok buyutmemek lazım

Benimki de öyle
Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkarken içine tshırt kaçırmışım çok kızdı
Birdaha olmasın dedi
Ben de annesi benim benden iyi düşünemezsin değil mi dedim
Ama HIççççç bozulmadı

Kayınvalide ne derse batıyor sanırsam.
Benim annemde hep gelinimize der . Ne güzel büyümüş, tertemiz çocuklar , maşallah ne güzel bakıyorsun diye.
Cidden sizde yarın bir gün kayınvalide olacaksınız. Kendiniz gibi düşünen bir gelin istermiydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…