Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışan annelerin çilesi
canım şimdi sen annenin bakmasını istemiyorum desen eşin yanlış anlayacak gibi
hemen bu olayın üzerine olmaz da, bir süre sonra annen yalancıktan hastalansın
bebiş de tamamen babaannesine kalsın
gönlü yoksa zaten söylenmeye başlayacaktır
eşini de ayrıca çok ayıpladım
çocuk bakmak kolay iş değil
sanki annene baktırarak lütfedermiş gibi konuşmuş
annesine kalsın biraz, bak nasıl çark eder
kesinlikle katılıyorum! yani hani 2 gün bir yerde 3 gün bir yerde çok sorun değil ama her yerde aynı düzeni olması lazım. daha çok çok küçük ama şimdiden karışır psikolojisi. sizin bir plan yapıp hem kendi evinizde uygulamanız hem de kayınvalide ve annenize bunu uygulayın demeniz lazım.arkadaşım çocugunuzu düşünüyosnız seçtiginiz sistem çok yanlış 3 gün orda 2 gün orda çocukta ki düzensizligi düşünemiyorum ölee hiç bişi sormuyorum yalnış anlıcaklarda çok yalnış eşinle konus bu çocugun bir düzeni olması lazım gün içerisinde 3 saat uyumalı şu gıdaları almalı die ver kayınvalidenin eline ir liste bu saate uyucak bu saate bunu yicek en önemlisi çocugunuz ve gelisişimi 1 ay kv baksın baktınki düzen iii istediklerini yapıyo devam edersin yok devam etmiyo annen baksın kararlı ol yani dik dur bu olcak olmuyosa ben kendim bakarım diceksin
ayy bu mesajı yeni gördümm, çok pis dalmışsınız bana ama yaaDogurmayacaktin madem bakmaya durumun yoktu.Kimse kimseye bakmak zorunda değil .
Çocuk bakmayinca kötü kaynana mi oldu.Bakincada bakımı beğenilmeyen kaynana.
ayy bu mesajı yeni gördümm, çok pis dalmışsınız bana ama yaa![]()
![]()
Her şey gönlünce olmuştur umarım ,geçen zaman içinde. :)