Bebeğime kim bakacak?

Bebegime kim baksin?

• Kv baksin

• Bakici baksin

• Anneni ikna et o baksin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bakici ve kamera galiba en guzeli...bakiciyi bastan korkutub evin her yerinde gorunmez kameralar da var ayriyetten deyin ciddi annlamda ufaktsn tehdit bile edebilirsiniz gizli kameradahnizliyorum hosuma gitneyen hareketelinizde polis hemeb kapiya gelicek sartlarim by sekilde dersinuz..annr ve kv derdi de cekmezsibuz

Cok zor oldugunu biliyorum yabanci birine guvenmek ama nazin gecer vs. Ise baslamadan 1 1.5 ay onceden anlasirsin. 1 ay beraber bakarsiniz bakiciyla bebek de alisir cunku tam yabancilama donemi olacak. Gecen parkta karsilastim biri ikiz biri tek cocuk ikize anane bakiyor. Elinde sigara cocuklarin ayaginda bu sogukta ev ayakkabisi lesgibi sigara kokuyor zaten. Diger tarafta bakici mis gibi cocugu giydirmis kiyamiyor bakarken ilgileniyor konusuyor. Biseyler ogretmeye calisiyor. Allah korkusu olan biri ile anlasirsan hem yuvana zarar gelmez hem bebegin iyi buyur. Karsina iyi insanlar cikarsin.
Ben isi biraktim. Imkanim vardi.

Hmm bunu hic dusunmemistim.
Bak yabanci bakicibolarak da kesinlikle ozbekleri tavsiye ederim. Babanemin bir bakicisi var kisaca soyle anlatayim. Babanemin elinden tutarsaniz tuvalete gidiyor tuvaletini yapiyor. Alzheimer hastasi tuvaletini bilmiyor. Gun icinde bikac kez goturmek gerekiyor. Turk bakici varken gunde 6 bez harcanirdi cunku goturmezdi ozbek bakici ile sadece 1 beze dustu 2 bez olunca resmen agliyor. Ozur diliyor vs... ev mis gibi cekmecelere kadar sildi duzenledi. Biraz pahali ama iyi.

O nasil is annesi varken eve gelmez nedir
Bakin o kadar evhamlanmayin evlat iste ne zor buyutur anne baba buyur el llur
Esi varken eve gelir anasi varken arkadaslariyla takilir.
Simdi iki oglum var ya ileriyi dusundum cektiklerimi ve beni kulak ardi ettikkerini

Neyse sen bakiciya baktir iyisi

Kendini ifade edebilen bir cocuk olsa kesin bakıcı derdim amA henüz bebek kendine nasıl davranıldığını ifade edemez ki. Anne ve kv ilede 7/24 yasanmaz. Imkanın varsa 2 yasına kadar yani cocuk az bucuk dillenip kendını ifade edene kdr kendin bak bence

yaklasık 1,5 yıldır aılele aynı evde kalıyoruz,arada kendı evlerıne gıderler 1 saat mesafe var kalırlar 1 hatfa 10 gun gerı gelırlr bu surecte kızımda gıder onlarla dogdugundna berı hep beraberız o nedenle kızım duruyor alıskın onlara aynı evde yasamak tabıkıde zor herkesın karakterı farklı, alıskanlıklar farklı, egerkı sadece bebege bakmakla yukumlu olacaksa gelecek kısı evın ısı her anlamda artacak camasır bulasık yemek ısı herseyın fazlası olacak. es adayı bır sure sonra evden kacmanın yolunu arayacak. kı sızınkı zaten bastan gelmıyormus bu durumda cocuk bakımı tamamen sıze kalacak..
annenız zaten gonulsuzse bakmaz, kv deye gelırsek bence hıjyen onemlı bır unsur helekı cocuk daha cok ufakken dıkkat edılmelı muhakkak....
sızın ıs saatlerınız cok uygun bence kı 3 gun tatılsınız 2 gunde yarım gun calısıyorsunuz o nedenle brı bakıcı ıle anlasmanız en mantıklısı hem yarı zamanlı calısmıs olacak hem maas anlamında sıze goturusu cok olmayacak hemde bakıcıyı sız yonlendırebılırsınız, tavsıyem cocuk bakımı konusunda terubelı ve aıleden referanslı kısılerle calısmanız..

Ogretim gorevlisiyim. Sut izninden dolayi derslerim bu sekilde olacak. Normalde ders saatlerimiz daha fazla ve ikinci ogretim falan var. Yani 8.30-19.30 arasi calistigim oluyordu. :)

Yarim gun icin herkesin duzeni altust edilmemeli.
Simdiden bi bakici bulun.
Gorun gozlemleyin beraber bakin.
Eve de kamera bitti gitti iste.
Hic buyukleri bulastirmayin bu ise

Böyle çalışma şartları bulunmaz nimet düzgün güvenilir bi komşun varsa baksın ben komşuma baktırdım akşam alıp kapımı kapattım kafam rahat oldu tavsiye ederim çalışma süren kısa olduğu için

Aslinda ofiste kendi odam var bakiciyla birlikte orda dursalar ders aralarinda gitsem mi acaba? Yorulur mu oglum bilemedim :/

İsi birak çocuğundan önemli mi / tabi borcunuz yoksa
Isi birakamam maalesef ha diyince girilebilecek bir is degil. Ucretsiz izin alabilirdim ama kredi borcumuz var.

Kendiniz bakin imkanınız varsa
Keske olsa :/ borcumuz var.

Borcumuz oldugu icin maalesef calismak zorundayim.

Size calismayin evde oturun desem.
Keske mumkun olsa :/

yardım isteyebilecegin bir komşu yokmu ,
çalışma saatlerin iyiymiş aslında ,

Daha yeni tasindik apartmana 2 hafta oldu, insallah denk gelir iyi birisi ama bu kadar kisa surede guvenilir mi bilemiyorum.

anne, kreş, dışarda bakıcı, evde bakıcı hepsini denemiş tecrübeli bir anne olarak evde kamerayla bakıcı diyorum. bunu yaptım 4 yılın sonunda rahata erdim vallahi. ben üstelik 7.30 da çıkar 17.30 da gelirim eve. bakıcı iki kap da yemek yapar saolsun değmeyin keyfime

Calisma saatim az haklisiniz ama bebegim cok kucuk zarar verse bile anlamam diye korkuyorum. Tum gun eve gelince kamerayi bastan sona izlemem gerekecek.
benim kızım 2,5 yaşında ona da bakıcı bakıyor
bizim evde de kamera sistemi var

Allah a emanet diyelim

ne kv ne kendi anneniz bulabildikten sonra en iyisi bakıcı
bakıcıya da evde kamera olduğunu söylemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…