Bebeğime kim bakacak?

Bebegime kim baksin?

• Kv baksin

• Bakici baksin

• Anneni ikna et o baksin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bakıcı kamera koy 4 yarım gün için ne anneni ne de kv getirip düzenini bozma bence komşum 4 aylıkken bir bebek baktı bebeğin annesinden daha iyi bakıyordu her bakıcı kötü olmaz umarım iyi insanlar denk gelir size de kamera da olursa zaten kadın cesaret edip te yanlış bir harekette bulunamaz bence

Cocugun konisana derdini anlatana kadar bakiciya hic guvenme derim.mumkunse 1 uasa kadar calismasan olmaz mi bi forumda annesine cocugunu bakgorip papaz plan magdur olan hatta annesinden olan kadinlar var,en makulu kaynanan onada sen tahammul edenilir misin acaba??

Herkesin cocuk yetistirme sekli farkli sonucta ama ele hic guvenme hemde daha hic konusmauan bebegi

Haftanın 4 günü.. inş merhametli bi bakıcı bulursunuz.. en makulu bu şu anda şimdiden araştırmaya başla..

Çalışmaya başlamadan 1 ay önce bakıcı ile beraber başlarsınız az çok belli olur. Bir de mesleği bakıcı birini bulun. Daha profesyonel oluyorlar. Kamera taktırırsınız. Benim kızım bakıcıda annem bile benden iyi bakıyor diyor.

kısa zamanlı işiniz varken ne kendi düzeninizi,ne de ailelerin düzenini bozun.eminim iyi bir bakıcı bulabilirsiniz.

Merhaba,
Konuyla alakasız ama (yazdınız mı bilmiyorum yorumların hepsini okuyamadım) eşim Kütahya’lı benim, çalışma saatleriniz çok iyiymiş ne iş yapıyorsunuz? Kütahya’da öyle güzel iş imkanları yoktur da merak ettim

Tabi ki profesyonel bir bakıcı. Takintiniz varsa eve kamera koyar online takip edersiniz bu kadar basit

Bakıcı alın bence ilk görüşmede de evin her yerinde kamera bağlantılarımız var bizde cep telefonlarımızdan iş yerindeki bilgisayarlardan sürekli görüntü alabiliyoruz bi problem olduğunda hemen müdahale edebiliriz sorun yaşamayız karşılıklı olarak dersiniz boşuna hayatınıza aileleri katmayın bi konuda uyarsanız yumurtadan çıktı kabuğunu beğenmiyor olur her dediğiniz batar bakıcı olmazsa mecburiyet yok yol verirsiniz gider

Eşe dosta haber salın, ilan verin referanslı bir bakıcı bulun. Önden de başlamadan önce görüşme yaparsınız başvuranlarla. Aklınıza, içinize sinenle başlarsınız. Kayınvalide bakmaya başladı mı yapışır kalır bence gereği yok.

Ogretim gorevlisiyim. Sut izninden dolayi derslerim bu sekilde olacak. Normalde ders saatlerimiz daha fazla ve ikinci ogretim falan var. Yani 8.30-19.30 arasi calistigim oluyordu. :)

Calisma saatlerin kisa, kamera koy bakici bul. 24 saat evde 3. Kisi cekilmez. Huzurundan olursun. Butun bakicilar manyak degil, kamera olduktan sonra problem olmaz. Bastan anlasirsin bebegi asla ve asla kamera bulunmayan banyoya goturmeyeceksin diye. Banyo haric her yere de kamera koyarsin.

Canım ben de bakıcı diyorum.
Hem blw yapacaksın daha rahat olur. Anneye kayınvalideye blw anlatma uygulatma derdin de olmaz.
Tüm bakıcılar da vicdansız değil ya canım. Herşeyin kötü örneği var zaten sen onları aklına getirme.
He bir de bizim ünide bi oda ayarlamışlardı bebeği olan hocalar bakıcılarıyla beraber bebeği getiriyorlardı. Odada minik bi mama mutfağı ve birkaç tane beşik vardı. Böyle birşey de talep edebilirsin okuldan. En azından aralarda gider bakarsın.
Anneleri sokma eve. Hem sizin hem onların düzeni bozulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…