bebeğime mektup..

hale87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
420
2
96
Düzce
minicik varlığını hissettiğimde ve bir o kadar da hasretimdin en koyusundan.
bir gece vaktiydi varlığını öğrendiğimde, benim için en yıldızlısından ,
en ışıltılısından.belki de en güzel rüyaydı görmek istediğim..içim içime
sığmıyordu meleğim ! mutluluk bu muydu tanrım??
ben aynı, baban aynı, herkes, herşey aynı..kimseler duymaz içimdeki
minicik kuşun kanat çırpınışlarını.bir hasret gibi düştün yüreğime ve bir
kara sevda gibi hep aklımdasın da bunlar yeter mi duygularımı dile vurmaya??
sen, günden güne büyüyorsun bebeğim.bende ise anneliğin ağırlığı..ve bütün
yorgunluğu...ama o kıpırdanışların unutturuyor herşeyi..şimdiden mi bizi
sevgine hapsettin bebeğim??
bazen korkuyoruz gelecekten, seni büyüteceğimiz dünyadan.en çok da
baban..bilmem ki herkes mi böyle hisseder, böyle düşünceler mi sarar beynini
yavrusuna kavuşmanın heyecanı içinde..
biliyor musun bebeğim henüz bir isim bulamadık sana.yakıştıramadık
hiçbirini, senin herşeyden öte varoluşuna.ne kadar da zormuş senin güzel yüzünü,
minicik yüreğini anlatacak birkaç hece bulmak..
annenin,babanın en kıymetlisi, seni çok özledik.hadi gel güzel kızım,
hadi gel melek kızım...

bir anne duygularını bu kadar güzel ifade edebilir ancak.arkdaşlar sizinde
dünyaya gelmek üzere bir yolculuğun içinde bulunan meleklerinize yazdığınız anlamlı mektuplarınız varsa burda hep beraber paylaşalım..bu yazı o kadar hoşuma gitti ki okurken ağladım..yazan annenin ismini bulamadım ama kim yazdıysa yazanın ellerine,yüreğine sağlıkk :nazar::nazar:

Ay cidden cok duyguluu gercekten tebrik etmek lazım ne güsel anlatmıs duygularını senağlama senağlama senağlama

bende cok begendim gercekten.bende yazıorum ufak tefek bişilerde düzenleyip burayada yazıcam inşallah..

Beklioruz Halecim güsel yazılarını ..Ya bizde yazıoruz esimle ama ultrason fotolarının arkasına ..Ama bebek günlüğü gibi bişide alcaz bakalım güsel bi yazım felan yaabilirsem bende paylasırım !!

Beklioruz Halecim güsel yazılarını ..Ya bizde yazıoruz esimle ama ultrason fotolarının arkasına ..Ama bebek günlüğü gibi bişide alcaz bakalım güsel bi yazım felan yaabilirsem bende paylasırım !!

ayy inanmıorum bende fotonun arkasına yazıorm :1rolleyes: o resmı elıme alınca hep yazasm geliyor zaten.senin güzel yazılarını da bekliorz :nazar:a.s.

Ay sorma Hale yazdıklarımızı okuyunca gülme krizine girioruz Çocuk ilerde onları okuyunca ne manyaq annem babam war ya dicek eminim :))))))

doktorum bana günlük tutup bebeğime yazmamı söyledi ve dedi ki her ay resmini çek arkasına da yaz 1. ayım 2.ayım falan diye.bebeğine büyüdüğü zaman göster dedi.bir cok cocuk annenin hamileliğini merak edermiş hem bebeğin için güzel bir çalışma olur hem de iyi bir anı olur dedi.gerçi ben hala yapamadım da yapıcam inşaallah fisfisfis

Aaa cok güselmis hale resim cekme fikri ay du bende yaparım günlük aldıgımdaa !! Tskler cnm :)

bişi diil canım.ilginç bi fikir di mi aferim doktoruma :) güzel bi çalışma olur inş.ama aslında bu aydan sonra çekilmek daha iyi.çünkü benim göbüşüm daha yeni çkmaya başladı :))

Hatta ilerde Kasım anneleri olarak göbişlerimizi cekeriz koyarız buraya :)))) Ay nası bi görüntü olcak acaba cok merak ediorum gerci biras göbiş cıktı bnm ama Hani haraket ettigi zaman oluo ya ona bayılıorum :)) Görüosun karnından ay :P

Hatta ilerde Kasım anneleri olarak göbişlerimizi cekeriz koyarız buraya :)))) Ay nası bi görüntü olcak acaba cok merak ediorum gerci biras göbiş cıktı bnm ama Hani haraket ettigi zaman oluo ya ona bayılıorum :)) Görüosun karnından ay :P

aa eet cok ii bir fikir aslında kasım annelerinin koca göbüşleri :dance: süper olur di mi yaşasıınnnn :sm_cool: :nazar:

bende 12+2 :) Ay sen benden önce dogurcan :)) Ama su kasım annelerini harakete gecirmemiz lazım hale cok sessizler :) Diger yerlerde cosuo millet bizde ooo :( Bunlara canlandırıcı etki yapcek bisi lazım :)

bende 12+2 :) Ay sen benden önce dogurcan :)) Ama su kasım annelerini harakete gecirmemiz lazım hale cok sessizler :) Diger yerlerde cosuo millet bizde ooo :( Bunlara canlandırıcı etki yapcek bisi lazım :)

eet bende farkettim.bazen öteki annelere bakıorum bi konuda nasıl yorumlar harbiden coşmuşlar.bebeişler için haydii harekete geçelim hanımlar :teytey: :roflol:

kızlar bende gunluk tutuyorum htta dun yazrken dayanamayıp agladım bıle cok guzel bısey gercekten

Back
X