Bebeğim ,
Senin doğmanı heyecanla ve hasretle bekliyorum . Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmak için kelimelerin yetmeyeceğini biliyorum . Şimdi içimdesin . İçimde yaşıyorsun , nefes alıyorsun , besleniyorsun ve oynuyorsun . Her şeyi senin için önce seni düşünerek yapıyorum . İçimde olduğunu öğrendiğim ilk günden beri çok değişik duygular içindeyim . Görmediğim , bilmediğim bir insanı böyle sevebileceğimi bilemezdim . Seni çok seviyorum .
Senin için her şeyin çok güzel olmasını ve her güzel şeye sahip olmanı istiyorum. Seni en iyi şekilde yetiştirmek , sağlıklı ,üstün ahlaklı , temiz , dürüst ,iyi , saygın ve başarılı bir insan olarak topluma kazandırmak istiyorum . Tüm insanlığa örnek ve faydalı bir insan olmanı diliyorum . Bunun için yaşadığım sürece elimden geleni yapacağım .
İyi , kötü günlerde yanında olmak , seninle gülmek , seninle ağlamak , sıkıntılarını , üzüntülerini , sevinçlerini , mutluluklarını seninle paylaşmak istiyorum . Sana bilgimle ve sevgimle yol gösterici olup, hayatın temel prensiplerini ve hayatta karşına çıkacak zorluklarla baş etmeyi öğretebilirim . Ben diğer annelerden farklı olmak istiyorum . Umarım bunu başarabilirim .
13 haftadır seninle bir bütünüz . İçtiğim suyu bile seni düşünerek içiyorum . Seni şimdi içimde tehlikelerden koruyabiliyorum , senin hareketlerinle çok mutlu oluyorum . Bir de seni kucağıma alınca neler olacak ? Seni koklamak , o ipekten tenine dokunmak , seni beslemek , giydirmek ve bundan sonraki hayat planlarımı sana göre yapmak çok büyük zevk olacak .
Bazen çok kötü duygular hissediyorum ; sanki hiç kavuşamayacak mışız , seni hiç kucaklayamayacağım gibi belki yersiz belki de her hamile kadının endişelerine kapılıyorum . O zamanlarda içimi derin bir korku ve üzüntü kaplıyor . Hayattan çekip gitmek korkusu değil sensiz kalmak korkusu bu … Artık hiçbir zaman sensiz kalmak istemiyorum . Sen benim bebeğimsin ve çok büyüsen de hep bebeğim olacaksın . Seni incitmeyi , kırmayı , üzmeyi hiç istemiyorum . Seni sonsuz ve karşılıksız sevebilirim . Senin için her şeyi bırakıp gidebilir yada her şeye yeniden başlayabilirim .
Bebeğim , doğmanı ve seni öpmeyi , koklamayı çok istiyorum . Dilerim senin için kurduğum tüm hayallerimi gerçekleştirebilirim . Bunun için elimden geleni yapacağım .
SENİ ÇOK SEVEN ,
ANNEN !