bebeğime ne olacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz ne zamandan sonra yatmaya başladınız?
21 haftalikta. Dr surekli ayaklarini yukariya dikiceksin hic bir is yapmiyacaksin dedi. Bense ilk baslarda dikkat ettim. Sonra fazla yormadan biraz is biraz ayaklarimi diktim. 37 li haftada saglikli bir sekilde dogdu canim. Cok tesbih cekiyodum tavsiye ederim

Allaha dua et, Allah ömür verdiysen bebeğin zaten doğacak, kafaya takmamaya çalış,zor ama işe biraz mizah kat, eşine 'ne güzel ben yatıyorum,yemekleri sen hazırla , ütüyü yap de, hastalığına çok anlamlar yükleme, bir süre yatakta istirahat edeceğini bil, kitap, dergi gazete oku, olayı biraz normalleştirmeye çalış, kabul et.Bol bol film izle, komedi filmleri mesela...Kendine beş ay farklı bir hayat kur, sabret.

Hamileligi ne kadar stresli gecirirseniz o kadar aksilik yasarsiniz. Servikal yetmrzlik bebdede cokti 27. Haftada, ama serklaj yapilmadi ilaclar ve istirahat. Aonra sezeryanla 40. Haftada dogurdum:)

İcinizi feeaj tutun istirahat edin
nasıl ya size dikiş atılmadan bebek tutundu mu inanılmaz :) kaç cm açıklık vardı hatırlıyor musunuz?

Canım benimde 27.haftada 2.8cm di açıklık progesteron ve iğne aldım yat dedi dikerim ama kaldıramazsın dedi 32 ye kadar dayan dedi ciğerleri olussun alalım sonra ben tek basımdaydım yanlız esimin isi yogun hiç kalkmadımyerimden sürekli hareketlerini sayıyordum 10dan az olsa hemen gel demisti ilavalrımı aksatmadım sureklı yattım dua ettim ve 40.haftamda normal Doğum yaptımDoktor rahmimin yumusak oldugunu istesem normal dogum rahat yapacagımı söledi ama sürekli takip etti en ufacık seyde alırım dedi hep dikkat ettim büyük ihtimalle akkntın çoktur ve suyun azalabilir havuç suyu iç kendine bak ve dua et canım

nasıl ya size dikiş atılmadan bebek tutundu mu inanılmaz :) kaç cm açıklık vardı hatırlıyor musunuz?
Bende cati muayenesi yapilmadi ama hunilesme vardi rahim agzi 2 cm kalmisti serklaja o yuzden gerek duyulmadi. Abimin esinin 2 cm acikligi vardi o da 40. Haftada suni sanciyla zor dogurdu:) istirahat edin baska hicbisey yaoilamaz cunku allah korur onu korkmayin

Bir çok anne bundan habersiz yinede şanslısınız teşhis edilmiş Allahın izniyle gününü tamamlar inşallah bebeginiz

maşallah bu hikayeleri duymak beni mutku ediyor :) akıntım var evet ama suyun azaldığı anlamına mı gelir nasıl anlayacağım? rengi falan nasıl olursa korkmalıyım

teşekkürler :) abinizin eşine dikiş atılmış mıydı

Hayir atilmadi hatta doktoru ona ilac dahi vermedi sadece istirahat et dikkatli ol dedi. İstirahat cok onemli, strees yapma ve bol bol dinlen
ben sürekli yatıyorum zaten dinlenmeyi geçti durum maşallah hiç sıkıntısı olmamış

Bir çok anne bundan habersiz yinede şanslısınız teşhis edilmiş Allahın izniyle gününü tamamlar inşallah bebeginiz
evet o şekilde kendimi rahatlatıyorum ben de inşallah sağlıkla doğar çok sağolun

B
bende de aynı durum var ama ilerlemedi yatıyorum sürekli hiç bir yere çıkmadan Ece kumkale var aynı hastalığa doguştan sahip üç çocuk sahibi olmuş bir kadın onun hikayesini bir okuyun derim bu durumda bebeğinizi yaşatmak İçin yatmaktan başka çareniz Yok malesef ne desem zor ama üzülmeyin henüz çok küçükler benimkide 20. Haftada allah bize bağışlasın inşallah ama dikiş çok etkili diye biliyorum dikkatli olun

Sadece Allah'a sığın bol bol dua et. Allah öyle merhametlidir ki gözleri olmayan kuluna rüyalarda ışığı gösterir.. dinlen bol bol olumlu düşün

ilk bebeğinde suyu mu gelmişti doğumdan önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…