evet ama doktor çok olumsuz konuşuyor problem buBenim anlamadığım rahim ağzının açık olması rastalanılan bir durum dikiş atılınca normal olarak hamilelik devam ediyor diye biliyorum bunu yaşayan çok insan var hatta siz şanslısınız doktor farketmiş yoksa erken Doğum oluyor
sağlıkla doğuranlar gördüm kk da
İnş kötü bişey olmaz Allah'ın izniyle
Tahmidiye şifa duası oku bol bol
Benim dikiş atılmadı ama hep dusuk tehlikem vardi bendr doğuma kadar hep agladımsizin sorununuzla ilgili bilgim yok ama toplamda 4 tane dusugum var oğluma hamileykende şiddetli kanamalarim oluyordu doktorlar fazla umitlenip kendini baglama durmaz bebek dediler dogurdugum güne kadar ağladım bişey olucak diye rabbim nasip etti çok çok dua et Allah ol derse olur ins bebeğini kucağına almayı nasip eder Rabbim
merhaba buraya ilk kez ciddi bir dert için yazıyorum,sağlık her şeymiş saçma sapan dertlerimiz varmış, o kadar üzgünümki
geçen hafta cumartesi 21 haftalık bebeğim için detaylı ultrasyona gittik ayak topuklarına kadar bakıldı minicik o kadar mutluydumki sonra detaylı ultrasyonu yapan radyolog birden duraksadı ve rahim ağzımın 3 cm açık olduğunu acil ameliyat olmam gerektiğini yoksa doğumun başlayacağını söyledi sonrası malum..dikiş atıldı hiçbir şey hissetmesem de ameliyat olmak bebeğime bir şey olacak korkusu ömrümden ömür götürdü servikal yetmezlik( rahim ağzı yetmezliği) varmış bende, 1 gece hareketsiz hastanede yattım sonra 5 gün daha,eve çıktım çarşamba günü doktor sadece tuvalet ve banyoya kalkacaksın dedi
erzurumda ameliyat oldum ağrıda yaşıyorum acil bi durum kanama, sancı,su gelmesi bunlar olursa hemen dikişlerini aldır yoksa rahmin patlar dedi gayriihtiyari sordum bebeğime ne olur diye yaşamaz,düşer dedikahroldum ağlayamıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum yanımda kayınvalidem var şimdi sonra annem gelecek
lütfen bana teselli olacak bi şeyler söyleyin 1 haftadır yatıyorum düşünmekten öleceğim galiba
(lütfen konumu taşımayın buradan daha kolay olumlu hikayeler edinebilirim diye sordum)
Olumsuz konusmamis. O sana bilmen gereken bir riskten bahsetmis. Zaten durumun iyi dikiş atılmış bundan sonra yat takıl evde. Kendini vesvese ile yıpratma iyi beslen iyi uyu bebeğinin hareketlerini dinle bol bol onunla konuş. Alışverişini İnterneten yap. Kitap oku film izle. Bir bakmışsın 20 hafta geçi vermiş hooop bebeğin kucağında.inşallah öyle olacak doktor olumsuz komuştu ya bi şey olursa diye diye kafayı yiyeceğim
26.haftada kontrolden sonra başlayacağız ciğer geliştiriciye dedi, iğnelerim düşük önleyici ilaçlarım filan var hepsini içiyorum başka neye dikkat etmeliyim?Ben de hamileliklerimi serklajla bitirdim. İlk kızım premature. 26. Haftadan 35. Haftaya kadar yattım. Yalnız kullanmanız gereken bazı ilaçlar var. Aksi taktirde serklaja tepki olarak kasılmalarınız artacaktır. Bir de 27. Haftadan itibaren 2 haftada bir ciğer gelişimini hızlandırıcı iğne olmuştum. Doktorunuza danışın mutlaka. Düzenli kasılmalarınız olursa, beklemeyin hemen hastaneye gidin.
evet biliyorum bana 1 buçuk saat lazım dayanabilirse 1 buçuk saat içinde erzurumda olacağım oranın küvez imkanları iyiErken doğum ihtimalini karşı ağrıdaki kuvez imkanları iyi değil diye biliyorum bu konuyuda araştırın lütfen çünkü asıl size lazım olacak sey kuvez..Gerisi Rabbimin takdiri
inşallah dayanır lütfen bana dua edin iyi olmaya çalışıyorumCanım 32. Haftaya kadar dayansan yeter zaten, şimdi çok dikkatli olman lazım, üzüntü sadece sağlığını bozar başka da birşeye neden olmaz,
bunu araştırayım teşekkürler :)Çok üzüldümCeyda Düvenci'de de aynı servikal yetmezlik varmış ilk çocuğu erken doğdu bu yüzden belki biliyorsunuzdur. Sonra sanırım yurtdışında tedavi oldu, ona da sosyal medyadan bir bayan yazmış tedavisi var diye, öyle öğrenmiş. İkinci çocuğu gayet sağlıkla ve zamanında dünyaya geldi sonra. İnşallah size de şifasını verir Allah.
arkadaşlarının durumu da benimki gibi miydi kaç haftalıkken doğum oldu?Bir arkadaşım ev ortamında,başka bir arkadaşım hastahane ortamında bu şekilde dikili olarak yatarak bebeğini rahminde tutmaya çalıştı.Olabildigince zihinlerini arındırıp stresten uzak durdular ve Allah a sığındılar.Saglikli,dünya güzeli evlatlarını kucaklarina aldıklarında o günleri geçmişte bıraktılar.Sen de kucağına alacaksın bebeğini,sağ salim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?