Doğuma Hazırlık Bebegime şampuan markası konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burcusami

Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
13.594
17.102
298
36
Merhaba tecrübeli annelerim sizden şampuan yag pişik kremi losyon markalari konusunda fikirlerinizi bekliyorum, aklımda bi kac marka var, mustela alan cok burda ama açıkçası cok para vermek istemiyorum, aklımda minoris, sebamed, butchen, hip, siveno ve ıncia var.. Hemen hemen fiyatlar da yakın birbirine karar veremiyorum

Kuzum sampuan sivenodan yana oyum, pisik kremi ise kesinlikle naturalive markasindan trendyolda yorumlarını okumalisin.
Ben bebek yagı kullanmadim oğlumda zeytinyağı kullandim gerekn yerlerde.

Sebamed olabilir

Baska fikri olan yok mu, bebeklerinize hangi markalar aldınız kızlar

Bende hala kararsızım ama fikir veren yok malesef, yengem dalın diyor ama pek içime sinmiyor, mustela da cok pahalı ya

Pahalı markalara ne kadar devam edebilirsiniz? Şu zamanda gerçekten gerek var mı? Hamileliğimde kendim ve öncesinde kızıma market markalarının içeriği temiz olanları kullandım. Bebeklere de öyle yapacağım. Sürdürülebilir olmadıkça organik giyim, organik besin vs çok mantıklı değil. Şu an evimde temiz içerikli bulaşık deterjanı, yağ sökücü, deterjan, yumuşatıcı ve kremler kullanıyorum. Şampuanda da içeriğine bakıp herhangi bir marketten alıyorum. Amaç bu değil mi?

Şampuan yağ pişik kremi mustela aldım
Losyon weleda
Pişik kremi ilerleyen dönemde iyi gelmezse değişirim

Şampuan biobaby aldım çok memnunum fiyatı da uygun . İçeriği de tamamen doğal kızlar. Losyonu da var pişik kremi de denemedim ama. Losyon yerine zeytin yağı kullandım ben. Pişik için de sudokrem yada bebantol baby öneriyorum

Bu hesabı bilmiyorsan bak canım. Bak baby me ürünleri var ebebekin uygun fiyatlı onlar. Ben incia ecowel mustela arasında kalıp, mustela aldım. Bence en azından ilk sefer alınan iyisinden olmalı. Market markalarında temiz içerik yok maalesef.

İlk sefer hepsini mustela aldım büyük boy bebek zaten çok az kullanıyor 1 sene gitti hepsi de.
Sonra şampuan baby me, pişik kremi sudocrem.

Bu hesabı takip etmeye baslaidm cnm ama bi arkadas cok reklam yapıyor dedi, mesela baby me hem uygun fiyatli hem içeriği iyi demiş, ilk etapta aklımda o vardı aslında

Bu hesabı takip etmeye baslaidm cnm ama bi arkadas cok reklam yapıyor dedi, mesela baby me hem uygun fiyatli hem içeriği iyi demiş, ilk etapta aklımda o vardı aslında
Tabi ki çok reklam yapıyo ama yine de çok ürün incelemiş gerçekten aradan seçilebilir. Bi de ilk alınanlar çok uzun süre gidecek. Dalin malin aman diyim ya. Bübschen var bi de ebebekte onun da pişik kremini filan onaylıyo o da uygun aslında.

Benimde içim rahat etmiyor dalın konusunda ya, bi arkadasim da minorisi tavsiye etti, sebamed tavsiye eden de var

Ben mustela aldım
Onu almasaydım minoris, incia veya siveno alırdım
İçeriğinin temizliğine en güvendiklerim bu markalar
Ama ya kendi sitelerinden ya eczaneden alın bence

İnşaat mühendisi kendisi. Reklamını alana kadar primayı da kötülemişti :) inanmayın ya şunlara... Paket içeriklerini okumanız yeterli markette yada nette. Akıllı telefon var, çevirin o maddelerin ne anlama gldiklerini googledan bitsin.. Dalin ile o farklı isimli doğal içerik yazan şampuan aynı olabilir. Ne demek istediğimi anlarsınız etikete bakınca. Tamamen satış politikası bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…