Sebamed olabilirMerhaba tecrübeli annelerim sizden şampuan yag pişik kremi losyon markalari konusunda fikirlerinizi bekliyorum, aklımda bi kac marka var, mustela alan cok burda ama açıkçası cok para vermek istemiyorum, aklımda minoris, sebamed, butchen, hip, siveno ve ıncia var.. Hemen hemen fiyatlar da yakın birbirine karar veremiyorum
Şampuan yağ pişik kremi mustela aldımMerhaba tecrübeli annelerim sizden şampuan yag pişik kremi losyon markalari konusunda fikirlerinizi bekliyorum, aklımda bi kac marka var, mustela alan cok burda ama açıkçası cok para vermek istemiyorum, aklımda minoris, sebamed, butchen, hip, siveno ve ıncia var.. Hemen hemen fiyatlar da yakın birbirine karar veremiyorum
Dalin içeriği hiç iyi değilmişBende hala kararsızım ama fikir veren yok malesef, yengem dalın diyor ama pek içime sinmiyor, mustela da cok pahalı ya
Benim yengem de cok memnun anlamadım valla, kendisi çocuk hastanesinde sekreter, alerjik olursa sebamed al dediDalin içeriği hiç iyi değilmiş
Bu hesabı takip etmeye baslaidm cnm ama bi arkadas cok reklam yapıyor dedi, mesela baby me hem uygun fiyatli hem içeriği iyi demiş, ilk etapta aklımda o vardı aslındaEki Görüntüle 2958503
Bu hesabı bilmiyorsan bak canım. Bak baby me ürünleri var ebebekin uygun fiyatlı onlar. Ben incia ecowel mustela arasında kalıp, mustela aldım. Bence en azından ilk sefer alınan iyisinden olmalı. Market markalarında temiz içerik yok maalesef.
Tabi ki çok reklam yapıyo ama yine de çok ürün incelemiş gerçekten aradan seçilebilir. Bi de ilk alınanlar çok uzun süre gidecek. Dalin malin aman diyim ya. Bübschen var bi de ebebekte onun da pişik kremini filan onaylıyo o da uygun aslında.Bu hesabı takip etmeye baslaidm cnm ama bi arkadas cok reklam yapıyor dedi, mesela baby me hem uygun fiyatli hem içeriği iyi demiş, ilk etapta aklımda o vardı aslında
Benimde içim rahat etmiyor dalın konusunda ya, bi arkadasim da minorisi tavsiye etti, sebamed tavsiye eden de varTabi ki çok reklam yapıyo ama yine de çok ürün incelemiş gerçekten aradan seçilebilir. Bi de ilk alınanlar çok uzun süre gidecek. Dalin malin aman diyim ya. Bübschen var bi de ebebekte onun da pişik kremini filan onaylıyo o da uygun aslında.
Tavsiye edilir o mühim değil ama bu hesaptan olmasa bile içeriklerine bakmak lazım. Emin olmak lazım.Benimde içim rahat etmiyor dalın konusunda ya, bi arkadasim da minorisi tavsiye etti, sebamed tavsiye eden de var
İnşaat mühendisi kendisi. Reklamını alana kadar primayı da kötülemişti :) inanmayın ya şunlara... Paket içeriklerini okumanız yeterli markette yada nette. Akıllı telefon var, çevirin o maddelerin ne anlama gldiklerini googledan bitsin.. Dalin ile o farklı isimli doğal içerik yazan şampuan aynı olabilir. Ne demek istediğimi anlarsınız etikete bakınca. Tamamen satış politikası buEki Görüntüle 2958503
Bu hesabı bilmiyorsan bak canım. Bak baby me ürünleri var ebebekin uygun fiyatlı onlar. Ben incia ecowel mustela arasında kalıp, mustela aldım. Bence en azından ilk sefer alınan iyisinden olmalı. Market markalarında temiz içerik yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?