Bebeğime takılan takıları kayınnam benden önce kendine alıyor

Haksızlık tabi ki de küçücük Bebeğin Hakkı'na göz dikmiş.
Eşin ne diyor ?
Sen misafiri doğrudan kendi evine davet et.

benim çevrede iş yok o zaman

Kız bizim bekar arkadaşlar bile altın takmıştı

Çoğu ile sonra yollar ayrıldı birini geçen hastanede gördüm evlenmiş bebeği olmuş

Ben ona bir şey takamadım

Bir başkasına gitmiştim bebeği olunca vs vs

Son düzenleme:
Ben olsam herkese soylerdim. Anlatirdim hep akrabalara. Bu kadarda olmaz yuh

Çok saçma bi mantığı var düğün mantığı evlenecek çocuğu olmayınca düğüne taki takmaya gitmeyenler gibi valla oğluma da çok taki geldi baya da nakit hala bende duruyo sakliyorum hiçte sormadılar ne kadar oldu ne var diye eşim taraftan nerdeyse hep altın geldi öyleymiş adetleri verme hatta iste o senin çocuğunun hakkı

Bebegimin hakki sana haram zehir zikkim olsun insallah de. Demisligim var, haftalarca pesimden kosmustu hakkimi yiyen kisi gel verim derdimden ölecem yoksa diye hiic de pisman olmadim

El kadar bebenin hakkini almakta ne demek.. ne gorgusuz bir kadinmis. Kiyafetleri geri gonderin ya da direk siz goturup birakin. Altinlari almissiniz bunlari unutmussunuz anne dersiniz.. mesafede koyar uzak dururdum kendisinden.

Çevremi değiştirmem lazım.
Ahaha
Bizde amcalar teyzeler çeyrek taktı.
Hatta gariban 2. Oğluşuma kv bile çeyrek taktı.
Ahaha asıl benim konu açmam lazım.
Düğün altınlarından da cacık olmadıydı zati

Verenler de kabahat. Neyse onlar altını bebeğe değil kaynanana takıyor. Bize akrabalardan kimse bir şey gelip takmadı. Tabi anne babalarımız hariç. Neyse çok bir şey takılmaDi zaten sadece arkadaşlar.

Apartmandaki komşuları eline verdi. Çocuğun Takıları ortaya toplanıyor. Herkes gitti bakıyor saydik baya zaman sonra getirdi bu da komşuları. Esim de aldı. KV baya düşündü ama doğru yolu buldu.bilerek vermediğine eminim

Hakkını yediği bebeği torunum diye minciklayabiliyor mu bu kadın? İzin vermiyorsundur umarım. Hırsızlık bu daha hafif bir tabir gelmiyor aklıma.

Bebek altini alan kaynana da ilk defa duydum yuh artik bende gene kotu anilarimi hatirladim.. nisanimda baya altinim olmustu esimin tarafindan sadece annannesi ve babaannesi ceyrek takmisti halasi 20 lira dayisida 50 lira onlarin taraftan baska gelen olmamisti farkli sehirlerde yasiyor aileler.. hepsi bizim taraftan takildi Yani.. nisandan sonra kizim onlarin hepsi senin istedigin gibi harca falan diye lutfetmisti hanfendi.. bende ortalikta harcanmasin diye gittim bilezik yaptim onlari ve ne oldu biliyormusunuz o bilezikler sanki kendileri almis gibi dugun de takildi baskada birsey gormedim zaten

Kaynanamin TEK olumlu ozelligi altina paraya el koymamasi galiba
Şukur mu ediyim cinnet mi gecireyim anlamadim

Yani şimdi baktığın zaman eğer bebeği veya annesini görmeden altın hediye vermeye geliyolarsa bunu sebebi gerçekten de kv nin onlara götürmüş olması ve aralarındaki çıkar ilişkisidir engel olmazsin buna boşver zaten 3-5 çeyrek ne onu ondurur nede sizi öldürür. Kıyafetleri de al niye almiyorsun ama yeri gelirse lafini sakinmadan sende bir güzel laf sok yaptiklariyla ilgili.

yaziklar olsun. ortaligi ayaga kaldiririm. bebegi göstermem eve sokmam... bebegin pis bezlerini suratina firlatirim nedemek ya. uyaniga bak. bebegime gelen hediyeleri para altinlari ben bile ellemedim hepsini oglumun hesabina yatirdim. cünki o ona geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…