Seni düşünüp uyuduğum geceler,mutlaka rüyama geliyorsun bebeğim.Öyle özlem dolu ki kalbim sana; rüyamda bile doyamıyorum bakmaya.Yumuk yumuk ellerinle,küçücük gözlerini kapatıp uyumanı seyrediyorum.
Sabırsızlanıyorum,dayanamıyorum.Bir an önce uyanıp,etrafında beni aramanı,gözlerime "anne ben acıktım" der gibi bakmanı bekliyorum.
Uzun yoldan geldin bebeğim,açsın belli ki.Bağrıma basıp kana kana doyurmak istiyorum seni.
Rüyada da kokuyu algılarmış insan.Doymadım kokuna,doymadım yüzüne.
Sen gelince güzelliklerle dolacağını umduğum hayatımızın her anına seni koyuyorum.Geleceğimizde sensiz hayallere yer yok.
Çok şımarık bir bebek olacağını söylüyor herkes.Sana daha seni görmeden duyduğum hasret,bağlılık insanlara bunu düşündürüyor.Gel benim meleğim,cennetin kokularını sürün,süslen,kanatlan,gel annene bir an önce.
Sabahları uyandığımda kocaman bir boşluk yanı başımda.Oysa az önce uyuyordun yanımda.Bütün günü bu rüyanın etkisiyle geçiriyorum.Akşama kadar kokun burnumda.Sahi kime benziyordun? Sanki kanatsız bir meleğe.
Bu kaçıncı kezdir Allah'ım? Kaçıncı sabahtır onsuzluğa uyandığım? Hissediyorum bir gün o rüyalar gerçek olacak.Sabah sesinle uyanacağım.Sen var olmadan henüz,içimde senin için ayaklanmış şevkatimin, merhametimin nidalarıyla,alacağım seni kollarıma.
Sen hep böyle güzel mi kokarsın? Ah şu güzel yüzün.Annelerin de nazarı değer mi bebeklerine :)
Bir gün geleceksin,hoş geleceksin, geleceğimize,evimize.Sana susamış annene,babana kocaman bir gülücükle geleceksin.Biz hasretle bekliyoruz seni.Daha fazla bekletme miniğim...
benim duygularima tercuman olmusun..su an bu yaziyi yazarken bile gosyaslarimdan ekrani goremiyorum bu gun bebegimi kaybettim ben
kalbi sadece 1 hafta atti..
birakti gitti annesini.ama annecigi onu cooooook sevmisti..
Sabır acı meyvesi tatlı...Allah sabırlar versin arkadaşım.Bu sınavı vereck ve hayaline kavuşacaksın inşallah.Dualarım seninle...
insss canim inss--bi gun bende o tatli meyveme bebisime kavusurum..
Seni düşünüp uyuduğum geceler,mutlaka rüyama geliyorsun bebeğim.Öyle özlem dolu ki kalbim sana; rüyamda bile doyamıyorum bakmaya.Yumuk yumuk ellerinle,küçücük gözlerini kapatıp uyumanı seyrediyorum.
Sabırsızlanıyorum,dayanamıyorum.Bir an önce uyanıp,etrafında beni aramanı,gözlerime "anne ben acıktım" der gibi bakmanı bekliyorum.
Uzun yoldan geldin bebeğim,açsın belli ki.Bağrıma basıp kana kana doyurmak istiyorum seni.
Rüyada da kokuyu algılarmış insan.Doymadım kokuna,doymadım yüzüne.
Sen gelince güzelliklerle dolacağını umduğum hayatımızın her anına seni koyuyorum.Geleceğimizde sensiz hayallere yer yok.
Çok şımarık bir bebek olacağını söylüyor herkes.Sana daha seni görmeden duyduğum hasret,bağlılık insanlara bunu düşündürüyor.Gel benim meleğim,cennetin kokularını sürün,süslen,kanatlan,gel annene bir an önce.
Sabahları uyandığımda kocaman bir boşluk yanı başımda.Oysa az önce uyuyordun yanımda.Bütün günü bu rüyanın etkisiyle geçiriyorum.Akşama kadar kokun burnumda.Sahi kime benziyordun? Sanki kanatsız bir meleğe.
Bu kaçıncı kezdir Allah'ım? Kaçıncı sabahtır onsuzluğa uyandığım? Hissediyorum bir gün o rüyalar gerçek olacak.Sabah sesinle uyanacağım.Sen var olmadan henüz,içimde senin için ayaklanmış şevkatimin, merhametimin nidalarıyla,alacağım seni kollarıma.
Sen hep böyle güzel mi kokarsın? Ah şu güzel yüzün.Annelerin de nazarı değer mi bebeklerine :)
Bir gün geleceksin,hoş geleceksin, geleceğimize,evimize.Sana susamış annene,babana kocaman bir gülücükle geleceksin.Biz hasretle bekliyoruz seni.Daha fazla bekletme miniğim...
arkadaşım yüregine saglık okurken gözyaşlarımı tutamadım 8 yıldır sabahları evde ençok istedigim şeyle uyanmayı bekliyorum onun aglama gülme sesleriyle offf offfRabbim inş hepimize bu duyguları tatmayı nasipe etsin tekrar yüregine saglık
Amin..inşallah bir gün sevinçten ağlarız..Umudumuzu kaybetmeyelim :)
Duygularıma tercüman oldun okurken beni anlattın sanki burda biz birbirimizi anlarız yaşamayan anlamaz rabbim gönlümüzün muradını versin aminnnnnnnnnnn
inşallah dilan ben artık sevinçtren aglamak istiyorum onun kokusunu başka bebeklerdeki kokuları koklayarak gidermek istemiyorum başka bebeklerin ellerimi deil benim bebegimin ellerinin tutmasını istiyorum agladıgı zaman aaa acıkmış aranıyo dedigimde emzireyim diye ben düşümek istiyorum al annesi emzir diye başkasına söylemek istemiyorum kısacası ben artık kendi bebegimi istiyorum annelik duygularımı başkalarının bebeklerini severek haiffe indirmek istemiyorummmmmmmmmmm
(Amin) Bizi en iyi biz anlayacağımız için buradayız..En merhametli insan bile ne kadar empati yapsa bizi yeterince anlayamaz..Belki de günlük hayatımdan birinin bebeği olacağı haberine, burada hiç tanımadığım birinin, tedaviyle yıllar sonra bebeğine kavuşmasına sevindiğim kadar sevinmedim..
Bir bebeği sevip ağladığında ya da acıktığında onu annesine vermenin acısını 40'ından sonra istemeye istemeye doğum yapan eltimin çocuğunda yaşadım :)) İstemeye istemeye doğum yapmış,ama ben o kadar istememe rağmen olmuyor derdim.Bilirim ne kadar zordur.Sebepsiz yutkunmaya başlar insan,boğazına bişey düğümlenir.Sen kalbini ferah tut..Bak bugün Cuma..Dua edelim birbirimize..Rabbin sevdiği kullar hürmetine dualarımızı geri çevirmeyeceğini düşünerek..Dualarım tüm isteyenlerle.
inan öle garip hissettimdiki yazdıklarınızı okurken
gözlerim dolu dolu hala
bende 9 ay önce gelişemediği için kaybettim bi bebeğimi
ama Rabbim şüphesiz bizim için hayırlı olanı verir bize
neylerse güzel eyler Rabbim
o sevinçleri hepimize yaşatsın inş.
offf ya gene ağlattınız beni zaten ağlama endeksliyim bende bütün bu duyguları yanlız ben yaşiyorum sanıodum bende kendimi anormal sanıyodum ben anne olamamanın acı denizinde çırpınırken etrafımda bunu anlamayan feryadımı duymayan insanlardan okadar sıkıldımki tabi diyorum tuzları kuru okadar mutsuz okadar umutsuzum ki ama burdan benm gibi çabalayıp hamiş olan arkadaşları okuyunca öyle mutlu oluyorumki rüyamda bebişim olduğunu görünce mutlu olur belki hamileyimdr deyip ümitlenirdim 5 seneyi tamamlycam evliliğimde ve üç başarısız tüpbebek tedavisinden sonra bebişim olduğu rüyasını gördüğümde artık mutlu olamıyorum çünkü rüya olduğunu biliorum uyandığımda ogünüm mutsz geçio öylesine bıktımki başkalarının bebişlerini sevmekten sağim solum her yerde hamile görmekten vee kocamın genişliğinden okadar çook sıkıldım kii ooof of benim tatamadığım güzelliği siz kader arkadaşlarımın tatması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?