Bebeğim'e

DiLaN.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
169
1
96
Ankara
Seni düşünüp uyuduğum geceler,mutlaka rüyama geliyorsun bebeğim.Öyle özlem dolu ki kalbim sana; rüyamda bile doyamıyorum bakmaya.Yumuk yumuk ellerinle,küçücük gözlerini kapatıp uyumanı seyrediyorum.
Sabırsızlanıyorum,dayanamıyorum.Bir an önce uyanıp,etrafında beni aramanı,gözlerime "anne ben acıktım" der gibi bakmanı bekliyorum.
Uzun yoldan geldin bebeğim,açsın belli ki.Bağrıma basıp kana kana doyurmak istiyorum seni.
Rüyada da kokuyu algılarmış insan.Doymadım kokuna,doymadım yüzüne.
Sen gelince güzelliklerle dolacağını umduğum hayatımızın her anına seni koyuyorum.Geleceğimizde sensiz hayallere yer yok.
Çok şımarık bir bebek olacağını söylüyor herkes.Sana daha seni görmeden duyduğum hasret,bağlılık insanlara bunu düşündürüyor.Gel benim meleğim,cennetin kokularını sürün,süslen,kanatlan,gel annene bir an önce.
Sabahları uyandığımda kocaman bir boşluk yanı başımda.Oysa az önce uyuyordun yanımda.Bütün günü bu rüyanın etkisiyle geçiriyorum.Akşama kadar kokun burnumda.Sahi kime benziyordun? Sanki kanatsız bir meleğe.
Bu kaçıncı kezdir Allah'ım? Kaçıncı sabahtır onsuzluğa uyandığım? Hissediyorum bir gün o rüyalar gerçek olacak.Sabah sesinle uyanacağım.Sen var olmadan henüz,içimde senin için ayaklanmış şevkatimin, merhametimin nidalarıyla,alacağım seni kollarıma.
Sen hep böyle güzel mi kokarsın? Ah şu güzel yüzün.Annelerin de nazarı değer mi bebeklerine :)
Bir gün geleceksin,hoş geleceksin, geleceğimize,evimize.Sana susamış annene,babana kocaman bir gülücükle geleceksin.Biz hasretle bekliyoruz seni.Daha fazla bekletme miniğim...

gece gece bir yumruyu getirdin oturttun boğazıma ....
öyle güzel , öyle duru yazmışsın ki sanki 2 sene öncesine gittim ben .. çok değil sadece 2 sene öncesinde ve onun da bir 4 sene öncesinden beri gelen düşünceler , özlemler , isyanlar derken birbirine karışan tevekküller ..
bu yoldan geçen , bu acıyı çeken anlar yukarıda yazdığın her cümlenin her kelimesindeki özlemin ne kadar yoğun ve zaman zaman taşımasının ne kadar ağır olduğunu ..
inşallah o kutlu ve mutlu gün gelecek ve bir bakmışsınız ki 3 haneli sayılardan ibaretken sevinciniz , 1 hafta sonra kimsenin baktığında anlayamayacağı kadar şirin mi şirin bir halkacık , sonrasında kıpır kıpır bir mercimekcik , sonrasında gitgide insana benzeyen bir küçük mucizecik ...
uzak değilmiş , yaşauınca anlıyor insan ..
yeryüzünde kurt -kuş her türlü mahlukat hamile kalır , kalacak da .. ama ben yaşayamayacağım böyle bir deneyimi derdim ki şükürler olsun mucizem 14 aylık oldu bile:Saruboceq:
sizin zamanınız da gelecek , inşallah yakındır bugüne ..
sabırlı , inanlıç ve iyimser kalmanız dileğiyle ..

Dilancım gözlerim doldu okurken.En kısa zamanda gelecek inşallah güsel bebişlerimis hepimiseee:)Ben şuna inanıyorum ki Allah kuluna götüremeyeceği yükü vermez.Biz daha güçlü insanlarız o kadar farkımız bu bence.Sana 'Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşallah'diyorum.Dularaım seninle.Tüm bekleyen melek annelerle.Allah yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla...

benim duygularima tercuman olmusun..su an bu yaziyi yazarken bile gosyaslarimdan ekrani goremiyorum bu gun bebegimi kaybettim ben
kalbi sadece 1 hafta atti..
birakti gitti annesini.ama annecigi onu cooooook sevmisti..

benim duygularima tercuman olmusun..su an bu yaziyi yazarken bile gosyaslarimdan ekrani goremiyorum bu gun bebegimi kaybettim ben
kalbi sadece 1 hafta atti..
birakti gitti annesini.ama annecigi onu cooooook sevmisti..

Sabır acı meyvesi tatlı...Allah sabırlar versin arkadaşım.Bu sınavı vereck ve hayaline kavuşacaksın inşallah.Dualarım seninle...

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum..Rabbim bir gün inşallah kavuşturur bizleri de kelebeklerine..
Gamzelim,evet çok ağır geliyor insana ama,bunu yaşamak da bir umuttur..ya hiç gebe kalamayacak olsak ? Tez zamanda yüzü gülenlerden oluruz hepimiz inşallah..Dualarım tüm isteyenlerle

arkadaşım yüregine saglık okurken gözyaşlarımı tutamadım 8 yıldır sabahları evde ençok istedigim şeyle uyanmayı bekliyorum onun aglama gülme sesleriyle offf offf Rabbim inş hepimize bu duyguları tatmayı nasipe etsin tekrar yüregine saglık

Amin..inşallah bir gün sevinçten ağlarız..Umudumuzu kaybetmeyelim :)

Duygularıma tercüman oldun okurken beni anlattın sanki burda biz birbirimizi anlarız yaşamayan anlamaz rabbim gönlümüzün muradını versin aminnnnnnnnnnn

Amin..inşallah bir gün sevinçten ağlarız..Umudumuzu kaybetmeyelim :)

inşallah dilan ben artık sevinçtren aglamak istiyorum onun kokusunu başka bebeklerdeki kokuları koklayarak gidermek istemiyorum başka bebeklerin ellerimi deil benim bebegimin ellerinin tutmasını istiyorum agladıgı zaman aaa acıkmış aranıyo dedigimde emzireyim diye ben düşümek istiyorum al annesi emzir diye başkasına söylemek istemiyorum kısacası ben artık kendi bebegimi istiyorum annelik duygularımı başkalarının bebeklerini severek haiffe indirmek istemiyorummmmmmmmmmm

Duygularıma tercüman oldun okurken beni anlattın sanki burda biz birbirimizi anlarız yaşamayan anlamaz rabbim gönlümüzün muradını versin aminnnnnnnnnnn

(Amin) Bizi en iyi biz anlayacağımız için buradayız..En merhametli insan bile ne kadar empati yapsa bizi yeterince anlayamaz..Belki de günlük hayatımdan birinin bebeği olacağı haberine, burada hiç tanımadığım birinin, tedaviyle yıllar sonra bebeğine kavuşmasına sevindiğim kadar sevinmedim..

Bir bebeği sevip ağladığında ya da acıktığında onu annesine vermenin acısını 40'ından sonra istemeye istemeye doğum yapan eltimin çocuğunda yaşadım :)) İstemeye istemeye doğum yapmış,ama ben o kadar istememe rağmen olmuyor derdim.Bilirim ne kadar zordur.Sebepsiz yutkunmaya başlar insan,boğazına bişey düğümlenir.Sen kalbini ferah tut..Bak bugün Cuma..Dua edelim birbirimize..Rabbin sevdiği kullar hürmetine dualarımızı geri çevirmeyeceğini düşünerek..Dualarım tüm isteyenlerle.

O kadar doğru söylemişsin ki...Burada ki güzel haberlere sevindiğim kadar hiç birşeye sevinmedim ömrümde...zemuszemus

Aminnnn şimdide eşimin çocukluk arkdaşının eşi arıyo müjde için aradım senii teyze oluyosun hamileyim diyo kıskanmak degil yemin ederim bak ama yeter yaa bana neden anlatıyosun demek geldi benim çocugum yok olmuyo olmadı diye eziyosunuz demek geldi içimdenkimse durumumuzu bilmediginden ses çıkaramıyosun işte tabiii kız anlatırken ses tonum ne oldu bilmiyorum ama kıskanmadım tekrar diyorumm içim kötü olduu biz neden bekliyoruz neyi beklicez daha dilancımm offf çok kötüyüm yaaaa

(( evet kıskanmak değil..İnşallah bu günlerimizin acısını bebeklerimizi doya doya koklayarak çıkartırız.Kendini sıkma bu kadar,elinden geleni yap.İnsan çok takıp üzülünce çevresindeki her şeyden rahatsız oluyor.Bir kuşun yavrusuna bakarken bile,onun var benim yok diyorsun.Rabbim tez zamanda kolay yoldan nasip etsin bizim yavrularımızı da

Son düzenleme:
inan öle garip hissettimdiki yazdıklarınızı okurken
gözlerim dolu dolu hala
bende 9 ay önce gelişemediği için kaybettim bi bebeğimi
ama Rabbim şüphesiz bizim için hayırlı olanı verir bize
neylerse güzel eyler Rabbim
o sevinçleri hepimize yaşatsın inş.

offf ya gene ağlattınız beni zaten ağlama endeksliyim bende bütün bu duyguları yanlız ben yaşiyorum sanıodum bende kendimi anormal sanıyodum ben anne olamamanın acı denizinde çırpınırken etrafımda bunu anlamayan feryadımı duymayan insanlardan okadar sıkıldımki tabi diyorum tuzları kuru okadar mutsuz okadar umutsuzum ki ama burdan benm gibi çabalayıp hamiş olan arkadaşları okuyunca öyle mutlu oluyorumki rüyamda bebişim olduğunu görünce mutlu olur belki hamileyimdr deyip ümitlenirdim 5 seneyi tamamlycam evliliğimde ve üç başarısız tüpbebek tedavisinden sonra bebişim olduğu rüyasını gördüğümde artık mutlu olamıyorum çünkü rüya olduğunu biliorum uyandığımda ogünüm mutsz geçio öylesine bıktımki başkalarının bebişlerini sevmekten sağim solum her yerde hamile görmekten vee kocamın genişliğinden okadar çook sıkıldım kii ooof of benim tatamadığım güzelliği siz kader arkadaşlarımın tatması dileğiyle

İnşallah.Amin..Cümlemizin bu duyguya doyması dileğimle..

Sevval siz daha önce kaç deneme yaptınız? Hani demişsin ya rüyamda 3 deneme sonrası bebeğim olduğunu görüyorum? Umutsuz olmayın Rabbim her dermanın sahibi,merhametlilerin en merhametlisidir..Senin ve bizlerin bu güzelliği tatması dileğiyle :) Dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…