Seni düşünüp uyuduğum geceler,mutlaka rüyama geliyorsun bebeğim.Öyle özlem dolu ki kalbim sana; rüyamda bile doyamıyorum bakmaya.Yumuk yumuk ellerinle,küçücük gözlerini kapatıp uyumanı seyrediyorum.
Sabırsızlanıyorum,dayanamıyorum.Bir an önce uyanıp,etrafında beni aramanı,gözlerime "anne ben acıktım" der gibi bakmanı bekliyorum.
Uzun yoldan geldin bebeğim,açsın belli ki.Bağrıma basıp kana kana doyurmak istiyorum seni.
Rüyada da kokuyu algılarmış insan.Doymadım kokuna,doymadım yüzüne.
Sen gelince güzelliklerle dolacağını umduğum hayatımızın her anına seni koyuyorum.Geleceğimizde sensiz hayallere yer yok.
Çok şımarık bir bebek olacağını söylüyor herkes.Sana daha seni görmeden duyduğum hasret,bağlılık insanlara bunu düşündürüyor.Gel benim meleğim,cennetin kokularını sürün,süslen,kanatlan,gel annene bir an önce.
Sabahları uyandığımda kocaman bir boşluk yanı başımda.Oysa az önce uyuyordun yanımda.Bütün günü bu rüyanın etkisiyle geçiriyorum.Akşama kadar kokun burnumda.Sahi kime benziyordun? Sanki kanatsız bir meleğe.
Bu kaçıncı kezdir Allah'ım? Kaçıncı sabahtır onsuzluğa uyandığım? Hissediyorum bir gün o rüyalar gerçek olacak.Sabah sesinle uyanacağım.Sen var olmadan henüz,içimde senin için ayaklanmış şevkatimin, merhametimin nidalarıyla,alacağım seni kollarıma.
Sen hep böyle güzel mi kokarsın? Ah şu güzel yüzün.Annelerin de nazarı değer mi bebeklerine :)
Bir gün geleceksin,hoş geleceksin, geleceğimize,evimize.Sana susamış annene,babana kocaman bir gülücükle geleceksin.Biz hasretle bekliyoruz seni.Daha fazla bekletme miniğim...