Bebeğimi Aldıracak mıyım ?

Rabbim yardımcınız olsun ne diyeyim. Bı bilgim yok üzüldüm yazmak istedim

Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun inşallah benim bı arkadsimin bebeğindede sorunlar vardı aldırmayı önerdiler oda bekledi ama eve gidince bebek zaten hareketi kesmiş hareketi kesincede yine hastaneye dönmüşler anne karnında ölmüş hayırlısı öyleymiş demekki. Rabbim sizide zorda bırakmasın inşallah

Sans mi dersin sanssizlik mi, ben iki bebegimin genetik problemli oldugunu ogrendikten sonra bir hafta icinde dogal dusuk yaptim. Birinde doktor kalp atisi yok dedi, ertesi sabah 13haftalikken kaybettim. (Dogum gibi oldu yani bir nevi erken dogum yapmis sayiyorum kendimi) ikincide 10. haftada bebek gorulmedi, 2 hafta daha bekleyelim dediler, 1 hafta sonra evde kaybettim. Hicbir karar vermemis olmayi rahatlatici buluyorum. Doga gorevini yapti.

Ablanız şimdi nasıl ? Ben uyuyamıyorum geceleri artık delireceğim sanırım.. yanlız kalmaya korkuyorum
Rabbim yardımcınız olsun diyaneti aradınız mı ne dediler birilerine danışmak yol gösterici olur belki ne denir bu durumda bilmiyorum ki..

Aynı hastalık değildi benimki ama yine yaşamla bağdaşmayan başka bir rahatsızlığı vardı bebeğimin.. Bende 13. Haftamda öğrendim..

Yaşayan var mı diye sorduğunuz için söylüyorum bunu yanlış anlamayın lütfen çünkü karar sizin.. Sonuçlarını siz yaşayacaksınız.. Bana da gebeliğe son vermemiz gerektiğini ya karnımda öleceğini ya da doğumda öleceğini söylediler.. Ben bebeğimi aldırmadım.. 18. Haftamda kendisi bizi terk etti.. Yani sonuç olarak dedikleri gibi onu kaybettim ama bu kararı bebeğime bıraktım..

Şimdi size aldırın demek de zor devam edin demek de.. Sizin için en doğru kararı siz vereceksiniz.. Allah yardımcınız olsun..

Ben yasadım aynısını bebegim eksensefali idi. Beyni dışardaydı kafatasının bir kısmı oluşmamıştı. Biz gebeliği sonlandırdık malesef.

Son durumum 2 gün önce doğum yaptırdılar suni sancı ile dün kürtaj. Malesef sonlandırdık. Artık yanlız kalmaya korkuyorum gözümün önünde hep yaşadıklarım.
Yanlız değilsin unutma. Yasadığımız tüm kötü günler unutuluyor.

Son durumum 2 gün önce doğum yaptırdılar suni sancı ile dün kürtaj. Malesef sonlandırdık. Artık yanlız kalmaya korkuyorum gözümün önünde hep yaşadıklarım.

canım allah sabırlar versin çok zor
ama benzer durumu yaşayan arkadaşım 2 ay sonra -doktor aslında 6 ay bekleyin demişti- hamile kaldı şimdi çocuğu 6 yaşında oldu bile okula gidiyor.
Hatta ilk aşılamayla hamile kaldı, ikincisi kendiliğinden oldu.
sizin durumunuzda olsam ben de aynısını yapardım.
Şu an çok yeni kötü hissetmen normal.

en zoru kendin karar vermek zaten.

Tekrardan gebelik düşündünüz mü ? Bi problem yaşadınız mı ?
İstesemde düşünemem çünkü bizimki tüp bebekti tüp bebek harici olmuyor. Ama doktor bidaha bu tekrarlamaz korkmayın demişti sadece gebe kalmadan önce doktorunu bilgilendir yükleme doz folikasit kullanıcaksın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…