Bebegimi aldirmak icin gec mi kaldim :( yardim

insanlardan intikam almak için bebeğinize mi kıyacaksınız.. sakın yapmayın, o da bir canlı.. yaşama hakkını elinden alamazsınız onun..

boşanmaya karar vereli 2 hafta felan mı oldu bebek 5 haftalıksa :/

Yigenim gelmedi kahvaltiya. Kv yi aradim oglun benim aileme nasil davranirsa bende size oyle davranicam dedim.
Kv de haklisin kizim oglumun yaptigi ayip bisey ne diyim utaniyorum deyip kapatti.

Kv esimi aramis ve oyle davranmamasini soylemis esim de annesiyle arasi acildigi icin bana kotu davraniyor. Yemek getirebilir misin agrimdan kalkamadim dedim sen nezmaan kadin gibi yemek yapmaya baslican dedi sonrada simdide kapidan yemegimi birakti (kopege atar gibi) cikti gitti.. yigenim gelecegi icin degil annesiyle,arasi acildigi icin.

Annesi demis sen nazarelanin ailesine oyle davranirsan bende gelmeyecem diye. Bu sebepten annem benim evime gelmeyecek diye uzuluyor ve onun acisini benden cikariyor benden ve bebegimden

Bebeği istiyorsan aldırma. Ailen neden bebekle gelmeni istemiyor orayı anlamadım. Eşini terketmeyi filan mı düşünüyorsun?

dindar değilim bendeistim ama cana kıymakharamdır, günahtır.yaratanın iradesine karşı çıkmaktır,kolaycılığa kaçıp kendini düşünmektir, bencilliktir, katliamdır

Helal olsun kv ne.. çok da kötü bi kadın değilmiş.. öyle olsa oğlunu aramazdı bile.. bence sen kvnin huyuna git gönlünü kazan.. eşinle de aranı öylece düzeltirsin.. adam bu yani.. yola getirene kadar huyuna gidiceksin..
Bak biz senle aynı zamanlarda gebe kalmışız aynı gün gebelik takvimini ekledik sayfalarımıza.. sen o zaman 1 haftalık zannediyodun hatta :) ben geçen pazar bebeğimi kaybettim.. o nasıl bir acı bilemezsin Allah da yaşatmasın.. ki sen bu bebeği isterken kendi elinle gidip aldırırsan bunalıma girersin iyice.. bi sakinleş.. şu fevri hareketlerini bırak.. salim kafa düşün.. kocan köpüredursun dünyanın sonu mu.. bu kadar sallama şu herifi..

10 haftaya kadar aldirabiliyorsun. Ancak sen aldirma daha kotu olursun bence. Baska cozum yollari uretmeye bak.

Bebek daha yeni. Ama siz nolucani bilmiyosunz bosuna cana kiymayin. Sonra cok ama cok pisman olursunz. Belki rabbim alicak nolucani bilemesssin tabiki allah bagislasn ama bn ilk bebegimde dusuk yasadim ve yeni evlydm aileler arasi sikinti vardi esimlede tartismistm bir gun ablam sinirlenme bebege bsey olur dedgnde istenyrum onu dedm tamamen kizginlikdan ama sonra dusk yaptm 6haftalikken. Ole pisman oldm ole icim acidiki siz suan bu iste şer var dersnz hayra doner o evlat sizin dayanaginiz olur yapmayin. Ben sizin hemen her konunuza baktm ilk defa yorum yapyorm biraz acelece ve duygularinizi asiri yasiyosunuz pisman olucagnz seyler yapmayn geri donusu olmayan seyler.

Eşiniz bebeği istemiyorduysa nasıl hamile kaldınız? Korunmadınız mı?

Kürtaj haktır ama bu iki kişinin vereceği bir karardır. Zaten karar verirseniz hastane eşinizden onay isteyecek.

Bilemiyorum, bu kadar mutsuz evliliklerde çocuk sahibi olunmasını doğru bulmuyorum ben. Bu sefer çocuk bahane olmuş oluyor; mutsuzluk kemikleşiyor ama kadın gitmiyor.

İyi düşünün; evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz aldırmayın. Kötü giden bir evlilikte kürtajın bir şeyleri düzelttiğini hiç duymadım.

Cok uzuldum canim benim senin icin cok sagol guzel yorumun icin. Kv arkamda durdu durmak zorunda kaldi cunku ben surat asarsam 10 gun nasil kalacak evimde.. beni sevdigine degil kendi rahati icin.. iyiki varsin canim. Daha sakin olmaya calisicam sagol

Haklisin canim tesekkur ederim

Madem kimse bebeginizi istemiyorda neden hamile kaldiniz.bir suru korunma yontemi var.esinizle problem var da nasil birliktelik oluyor?????
Ha dogan cocugunu oldurmussun ha dogmamis cocugunu oldurmussun sonucta ikiside cinayet.cok garip geldi bu konu bana.
Senin oz annen baban nasil istemez torununu cok cok cok garip.

Kv denizi hic ama hic anlamadim. Zaten sogukluk ondan dolayi cikmadimi gerckten garip ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…