- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Bebegimi seviyorum diger konularimi bilmedigin icin yorum yapman cok kolayIstenmeyen bebege takvimi bile yapmissin.bu ne hiz.
E sen demedin mi, kocamın ailesiyle aram çok iyi kocam bunu kıskanıyor diye?Benim arkamdaymis gibi durur ama icten ice oglunu doldurur.. oglu da,annesi küsüp gidecek diye,akli cikiyor bana eziyet ediyor
Aglayarak yardim istiyorum senin derdine bi bak gercekten hastasin
Butun gun oturup be konu acsam da forumu ikiye bolsem diye dusunup bu konuyu actim Allaha havale ediyorum siziBu konunun açılma amacı nedir?
Bence küretajın forumu ikiye böldüğünün bilincindesiniz. Harika bir konu bulmuşsunuz.
Avukatım, boşanacaksanız yardımcı olurum.
Elimden de başka hiçbir şey gelmez.
Boşu boşuna ağlamanıza gerek yok.
Bebeği de istemiyorsanız aldırırsınız.
Konunun amacı ne, halen bilmiyorum ancak???????
Ay havaleyi çabuk yapın lütfen.Butun gun oturup be konu acsam da forumu ikiye bolsem diye dusunup bu konuyu actim Allaha havale ediyorum sizibidaha da hic bi seye cvp yazmiyorum konu kapanabilir kk ye de birdaha girmiyorum
@MargarikotinButun gun oturup be konu acsam da forumu ikiye bolsem diye dusunup bu konuyu actim Allaha havale ediyorum sizibidaha da hic bi seye cvp yazmiyorum konu kapanabilir kk ye de birdaha girmiyorum
Hiç öyle değil aslında yapmak istemeyen her türlü sessiz kalırdı.. benim kv evime gündüz kızıyla ayrı gelir tafralanır gece kocadını ayrı alır gider bağırır çağırır defolur giderdi.. utanmadan yalnız başına da çıkar gelirdi bi de ben surat asıp muhabbet etmeyince burası oğlumun evi istediğim gibi girer çıkarım derdi.. en son lohusa halimle gözüm döndü babam falan geldi.. ayrılcaktık anası yüzünden.. o duruma gelince eşim de geri adım attı mecburen.. kv ye de burası benim evim zart zurt gelemezsin kafana göre.. edebinle gelip gitsen sana bi şey diyen yok sen hep terbiyesizlik peşindesin.. istemiyorum seni evimde.. kocam iyice üstüme düştü diye kıskançlıktan bizi birbirimize düşürdün demiştim..Cok uzuldum canim benim senin icincok sagol guzel yorumun icin. Kv arkamda durdu durmak zorunda kaldi cunku ben surat asarsam 10 gun nasil kalacak evimde.. beni sevdigine degil kendi rahati icin.. iyiki varsin canim. Daha sakin olmaya calisicam sagol
kendisi istemistir. acimasiz olmayin heveslenmistir kiz. siz de hamilesinizIstenmeyen bebege takvimi bile yapmissin.bu ne hiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?