Bebegimi aldirmaliyim

Ya lutfen biraz ilerleyin buyu ne demek ya niye buyu yapilsin o buyu niye tutsun buyu diye bisey yok boyle seylere inanmayin kadinlarin hemen uydurugu bu buyu yapildi buyu cozuldu esim dizeldi yok canim. Salakca cahil aptal kadinlara gibip buyu muska yaptiriyolar sonrada hidip yine kendini hoca sanan meymenetsiz kadinin tekine cozduruyolar okadar parayi arsizca veriyolar sonra biri cok para harcasin alisveris yapsin mangalda kul birakmazlar haciya hocaya bayilin paralari birine yardim et desen durumumuz yok derler buyu diye bisey YOK!!! Yok adamin saciyla tirnagini bilmemne otuyla pisir icine bilmemne tezegi koy yuvasi yikilsin yok kocasi evine baglansin bunlarla bu olavak seymi sonra sarlatanin teki geliyo sacma sapan bi muska yaziyo bunu suraya koy duzelirsin diyo yaaa allah nerde kitap nerde dua et bunlarla ugrasacagina

183 ü ara. Gelip seni ve çocukları alırlar. İstersen kadın sığınma evlerine git. İstemezsen anne babanin. Ama 4 çocukla anne baban sana ne kadar yardımcı olur bilmem. En iyisi devlet sığınma evleri. Hatta bakamayacak durumda olursan çocukları yurda ver. Hiç bi çocuk annesinin kemerle dövüldüğünu görmek zorunda değil. Eğer babalarını seviyolar diye tahammül ediyorum diyosan bi kedi al onlara onu sevsinler. Hiç değilse kedi sırnaşır falan karşılık bulurlar. Burdan sana yapabileceğimiz tek yardım akıl fikir vermek. Boşan çocuğu aldirma çocuklarıni kurtar demek. Belli ki sen durumun vahametini kavrayamadin daha. Senin 3 degil 4 çocuğun var. Eğer intihar edeceğim diyosan da önce çocukları devlete teslim et. Ama birine teslim et yani. Kurtar çocukları sizden.

Neden boşanıp kendiniz bakmıyorsunuz bebeğinize? Her şey daha ne kadar kötü olabilir ki?

böyle bir adama neden çocuk veriyorsunuz bir tane oldu düzeldi ikinci oldu yeniden eskisi gibi üçüncüyü neden düşündünüz kaç çocugunuz var şu anda aldırmayın bnce sizin imtihanınızda çocuklarınız heralde keşke bşayıp kurtulaydınız şimdi harika bir adamla evli olabilirdiniz

Aile planlaması diye bir şey var 3 yılda 2 doğum yapmışınız sonra tekrar vücut 2 yıla anca kendini topluyor zaten korunsaydınız dikkat etseydiniz bunları yapan adamla üstelik olan çocuklara oluyor.

Son düzenleme:
Hic adetim değildir acilmis bir konuya fake demek.Hatta burda eglenmek icin uydurulmus senaryolara cevap bile yazmam.Ama bu konu,3 cocuk,en kotu iskencelere maruz kalmak,isminin Rana oldugunu falan belirtmesi.Cok uc yani konu..Bebegi aldirmak istemiyor gunah diyor ama konu basligi baska telden caliyor.Muge anliya cikmiyor boylesi..Ben fake oldugunu umuyorum..

3 çocuğu varmış yeni doğum yapmış 4.ye hamile 3 aylık

Be
Bencede fake insallahta oyledir boyle kor kafali bi kadin olmaz heralde cocugunu dovdurtuyo bide utanmadan kendiside bagiriyo cocuklara sonra adamdan ayrilmiyo hic ve sucu buyuye bagliyo git yaaa ya yalan yada gercekten vicdansiz ve cahil biri
tek ben degilmisim demek boyle dusunen.Cocuklarq bağırıyorum diye uzulen anne, cocuklari babaya dovdurtmez.Hadi bisey yapamiyor o adamla tekrar cocuk yapmaz.3 aylik olup daha dr a gitmedim demez.Aldirmasi mi kalmis zaten kocaman olmus.Milleti kandirmaya kmbaska konu bulamadiniz degil mi

ah ah ne diyeyim ki kendi kendini yakıp durmussun Rabbim hayırlı bir kapı acsin

keşke fake olsa çok isterim kocasından demirle dayak yiyen bir kadın olmadığına ve bu kadının dört çocuğu olmayacağına
ama gerçek hayatta gördüklerim olabilir diyor kocası tarafından dövülen kadının üç çocuk yapmasını da gördüm

ağzı burnu kırılmış halde hastaneden çıkartılıp yardım edilen, kendisine kreşte iş bulunan, çocuğu aynı kreşe yazdırılan, defterden kıyafete mikrodalgaya kadar yardım edilip ev tutulan bir kadının ben kocamı seviyorum ona döneceğim diye her şeyi yüz üstü bıraktığını da gördüm
bu kadının kocasına döndüğünü de çocuğun ve kendisinin kreşe iki gün gitmemesiyle öğrenmişler zorla cevap vermiş hatun

yani diyeceğim keşke bu konuda böyle dövülüp dövülüp af eden kadınlarda bir şaka olsa

Alo 183 ü aramalı ısrarla bunu söylüyorum bırak o adam olmaz

Sana da yazik degil mi neden cocuk yaptin,neden korunmadin?
Adam zaten psikopat,evlilikten birsey anlamamis,araya cocuklar girmis..
Cocuk olunca cinsellik de yok.9 ay suruyor az degil. Cocuk olunca birbirinize vakit de ayiramiyorsunuz.
Adam da hakli,bi hayatinizi yasasaydiniz ya!
Maddi sıkıntılar da kapida. Sen soyle kocan napsin? Kolay mi evi cekip cevirmek? Benim ilk hamileligim, tedaviyle oldu ama dunyalar esimin oldu,cok mutlu oldu. Ben de hamileligin verdigi hormonlar nedeniyle arasira bunalima giriyorum,keske bekleseydik daha, cirkinlestim,sistim,catliyorum vsvs diye.. bir de kocan açısindan bak,keske koeunsaymissin. Seni doven,aldatan biriyle nasil iliskiye girebiliyorsun onu da anlamadim! Kendine yazik etmissin sadece.

Kurtaj cok gunah,keske oncesinde bu durumu dusunup tedbir alsaydin(tuplerini baglatsaydin, yada tibbi korunma yontemlerini deneseydin,en olmadi ertesi gun hapı icseydin bari..)
Ama madem intihari dusunuyorsun,yavrularinin sana ihtiyaci var kendi canını tehlikeye atma bari.

Allah yardimcin olsun ne diyeyim.
Hem cok kızdım sana bu sartlarda bebek dunyaya getiriyorsun diye,hem de genc yaşında yasadiklarina bir o kadar da uzuldum.
Akli basinda dusun,uzman birinden destek al_danış. Kurtaj tum dertlerini dindirecek mi?
Allah im affetsin, dogru yolu gostersin sana.

Yahu iyi de boyle adama niye sabrediyorsun? Git cocuklarina sabret, hayatta kalmak icin sabret ama kocana sabretme artik.

Insanlar eslerinden ayrildigina degil,aliskanliklarinin bir anda kaybolmasina kahrolurmus!
Kocan olmadan da pekala yaparsin, cocuklarina sahip cik,ailene dön, sen de calis, o psikopattan da uzak dur.

Vallahi cocuklarina uzuldum. Huzursuz,sevgisiz ortamda buyuyen cocuklar katil,hirsiz,kotu madde bagimlisi oluyor, ezik buyuyor, iki lafi biraraya getiremiyor, kisilik bozuklugu oluyor. Ya da onlarda ornek baba modelinden gorerek ileride annesini,esini dovup kesiyor.
Yazik degil mi? Sizin suçunuzu kucucuk masumlar cekiyor. Ben boyle cocuklarin oldugu bir dunyada yasamak istemiyorum, sizin verdiginiz zarar sadece kendinize degil tum Turkiye ye zarar.

Sizler beni anlamazsiniz deme hic,allah hepimize akil vermis. Aklinin yetmedigi yerde isi bilen uzmanlara danisirsin,fikir edinirsin.
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ki. Aramizda 2 yas var senle,asla senin gibi dusunemem. Kendine saygin olsun lutfen!
Cocuklarina yazik etme.
Zaten 3 cocugun varmis, nasil geri kalan 2si nasil istemeyerek olur yahu?
Buraya yazdigina gore internet kullanmayi biliyorsun , kafam almiyor hamile olabilecegini nasil hesaplayamazsin? 3_4 cocuktan bahsediyoruz, 16_17 yasinda cocuk da degilsin ki!

Once ailenle konus bence,seni ve evliligini onlar bilir, fikir verirler belki.
Offf offff

Kıyamam sana kahrolarak okudum mesajınısen de haklısın arkadaşım..Bu yaşadıkların da senin imtihanın işte.Ama sen gel yine aldırma bu bebeği.İleride kötü bişey yaşadığında aldırdım ondan bunları yaşıyorum deyip çok pişman olursun.Kocan zaten şuan kötü,aldırsan da mükemmel biri olmayacak.Allah vermiş bi şekilde büyür gider.Belki yıllar sonra senin en büyük destekçin olur o çocuk.Yapma arkadaşım çok zor yaşadıkların seni anlıyorum.Ama bi daha düşün hadi..

Demirle doven adam duzelsin diye cocuk yap, adam da cocugunu dovsun, sonra neden diye dusun

Ayrica 8 yilda 4. cocuk. Korunma diye bi teknikten haberiniz yok heralde yoksa insan niye bu caniden bu kadar cocuk yapsin ki tabi boyle olmali

Yuh be arkadas insanlar mis gibi sorunsuz evliliklerinde bi tane çocuk dünyaya getirirken yüz kere düşünüyor sendeki nası bi cesaret nası bi vurdum duymazlık hadi kendine acımadın çocuklarına da mı acımadın doğururken allah akıl fikir versin sana.Sana hiç acımadım da o el kadar çocukların da hayatını yakmışsın ne hakkın vardı onlara bu hayatı yaşatmaya.İntiharın eşiğine gelmişsin daha doğursam mı diye düşünüyosun.Yıl olmuş 2015 doğum kontrol hapı denen bişey var haberin var mı.

Size şiddet uygulayan adama niye çocuk yaparsınız anlamıyorumki.Çocuk olunca değişir mantığı.Hala anlayamıyor bazı insanlar çocuğun evliliği kurtaramayacağını.Hem de 3 tane yapmışsınız,bu çocuğu doğurmayı bari.Nasılsa hayatı hiç iyi gitmeyecek,daha birşey hissetmiyorken kurtulsun yavrucak

Aynen öyle o yavrucakların hiçbir suçu yok.Anneleri evliliğini kurtarmak için kurban etmiş onları.Çok yazık gerçekten,bencillik bu başka birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…