Bebegimi aldirmam soylendi :'(

Persembeyi bekliyom zeynep kurul karari ciksin.. aldircam simdilik kararim bu cok uzgun olsamda

Persembeyi bekliyom zeynep kurul karari ciksin.. aldircam simdilik kararim bu cok uzgun olsamda
peki bebeği aldırmamak senin sağlığın açısından risk mi. Eğer ole bi durum yoksa yerinde olsam aldırmazdım. Rabbimin mucizeleri sonsuz. Haa eğer gerçkten sağlıksızsa da zaten bebek eminol kendisi duşer

Sen kararini vermissin ve nasil dogru biliyorsan, icinden mantikli olan nasil geciyorsa oyle devam et. Kimse kolay kolay kendi bebegini oldurmek istemez. Allah yardimcin olsun insallah.

Dusmez kromozonel bi bastalik degil.. kalp ve cigerin gelismesini engelleyecek kadar cok su var bedeninde.. cesme suyu gibi degil bildigin asitli su.. vede enseden beyin dokusu disarda resmen saglikli olmasina imkan yok artk

Atıl yukselin üzerıne yok bu alanda..hocaların hocası dıyorlar onun için.capadakı norojolı kurulunda ya recep bey ya da atıl yuksel oluyor ultrasonun basında..benı burak tatlıya da o yonlendırdı..burak tatlı'da aynı sekılde Capanın kurulunda persembe gunleri..benım normalde doktorum onlardı ve capadakı her 2kurulumda da zaten onlar vardı ..sen capaya mı gıdeceksın persembe eger oyleyse senın durumuna bakacak olanlar zaten burak ve atıl olacak ve ne derlerse guvenebılırsın canım..eger capa degılse burak tatlıya mutlaka gıt randevu bulursun durumunu anlat senı hemen gorur..fetüs beynı konusunda 1numara ve cok guven veren bır doktor..senın bu bekleyışte gecen gunlerın nasıl bir azap oldugunu bılıyorum aksam esıme senden bahsettım dedım benım yasadıgım çıkmazın aynısını yasıyor sımdı bır anne..Allah yardım edecek canım hersey ondan ve her şerde bır hayır vardır dua etmeye devam et yeter kı..

Sen kararini vermissin ve nasil dogru biliyorsan, icinden mantikli olan nasil geciyorsa oyle devam et. Kimse kolay kolay kendi bebegini oldurmek istemez. Allah yardimcin olsun insallah.
Aynen bu karari vermemek icin cok dua ettim allahim bana birakma diye. Kimse evladindan vazgecmek istemez ama bazen olabiliyo insanin ici yaniyo kahroluyo

Evet cnm persembe capada olucam beni de altan bey yonlendirdi o da capanin proflarindan.. tesekkur ederim destegin suanda beni anlayabilcek tek sen varsjn allah razi olsun destsgin icin

Senin cocugun yasama sansi dusuk bunu yapmalisin kizarsin simdi boyle diyorum diye de ben de 23 16 haftalik bebekler kaybettim evlat acisi nedir cok iyi biliyorum ama bunu yapmak ve kaldirmak zorundasin guclu olacaksin baska caren yok benim evsahibim bu durumdaydi nereye gittilerse ayni sonucu soylediler ankara hacettepe ye gittiler aynisini soylediler yasamasi mumkun degil dediler guclu olup buna katlanacaksiz simdi o kadininin 2 yasinda oglu var kurtajdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldi. Hem de cocugun masallahi var vicdan azabi cekme evlat acina bisey diyemem o gecmeyecek

Ama sunu eklemeden gecemiycem Allah buyuk ol der oluverir insallah bir mucize olur bebegin sagligina kavusur insallah drlar yanlis gormuslerdir ama ne olursa olsun guclu ol veren de O alan da O

Ama sunu eklemeden gecemiycem Allah buyuk ol der oluverir insallah bir mucize olur bebegin sagligina kavusur insallah drlar yanlis gormuslerdir ama ne olursa olsun guclu ol veren de O alan da O
Beni anlayan biri daha.. allah razi olsun sgl cnm :'(

Ben de senınle aynı seylerı yasadıgım gunlerde bu sıteye beni anlayacak bırılerını bulurum dıye uye olmustum cunku esın annen en yakınların destek olsa da senın ne yasadıgını bebekle 24saat yasamayan onun hareketlerını ıcınde hıssetmeyen butun hayatını uykusundan yedıgıne gıydıgıne kadar bebege gore degıstırmeyen bılemez sensın o bebegın annesı ve en buyuk acıyı sen yasıyorsun..yukarıda bır arkadasın dedıgı gıbı hıcbır anne bebegını hıssettıkten sonra ozellıkle isteyerek ondan vazgecemez boyle bırsey mumkun degıl..ama doğduktan sonra yasasa bıle nasıl bır hayatınız olacagını bıle bıle, hatta gunah oldugunu dusunsen bıle ki ınan bana oyle degıl ben cok arastırdım, bebegı dunyaya getırmek ona yapılacak kotuluk olur ancak..bu kararı sen vermıyorsun senın yerıne kurulda bu işi en ıyı bılen proflar verecek..kurul devam derse de sonlandırman uygundur derse de kararı onlara bırakıyorsun sen ve vıcdanını bıraz da olsa rahatlatıyor aslında sana ne derlerse ona uymak cunku dinimiz de boyle dıyor içinden cıkamadıgın durumlarda işin uzmanlarına teslım olacaksın ve dedıklerını yapacaksın..elbette Allah hakkımızda en ıyısını isteyendır ve butun cabalarımıza dualarımıza tevekkulumuze ragmen bebeklerımıze kavusmamız nasıp degılse bızım ıcın ilerıde daha guzel yazılar yazmış demektır her şerde bızım suan goremedıgımız bır hayır mutlaka vardır..cok zor gunler yasıyorsun içinde fırtınalar kopuyor kendı rızamla ben bu kararı nasıl verırım nasıl kıyarım yavruma dıyorsun ama ınan bana kuruldan cıkan karar ne olacaksa doğru olacaktır ve sonlandırma uygundur bıle deseler bu aslında senın kararın olmayacak lutfen boyle dusunmeye calış

Aglayarak okudum allah razi olsun tesekkur ederim :'(

Aglayarak okudum allah razi olsun tesekkur ederim :'(
Canım yaa agla dıye degıl sana bır nebze olsun gonul ferahlıgı olsun dıye yazdım aslında ama haklısın benım de gecem gunduzum aglayıp dua etmekle gecıyodu cok iyi anlıyorum senı..persembe gunu kurulda ya atıl ya recep bey olacaktır, burak tatlı zaten her nörolojı kuruluna gırıyor emın ellerdesın bu anlamda en azından kafanın karısıklıgı konusunda rahat ol dıye yazıyorum yoksa persembeye kadar bu durumda beklemenın nasıl bır azap oldugunu ben de bılıyorum ne desem boş..Allaha sıgınıp dua et bol bol cunku O tum duaları işitendir. Bu da bızım dunyadakı sınavımızmış ama evlatla sınanmak hıc kolay degıl Allah yardımcımız olsun..

ah canım çok zor bir karar biliyorum ama 3 doktora gitmişsn aynı teşhisi koymuşlar.bak şöyle düşün o şimdi hasta bu şekilde hayatını devam ettiremeyecek.onun iyiliği için yapmak zorundasın.çoğumuzun başına geldi.benim yavrum 6 aylıklı doğumhaneye girerken içimde hareket ediyordu.sonrası çok acı olacak evet insanoğlu acıya bile alışıyor.her şey bizim için.hiç isyan etme güçlü olmak zorundasın yavrun için.bunun günah olup olmadığını bende çok düşündüm çok dua ettim yanlış bir şey yapmaktan çok korktum Allahm bana bir şey göster dedim vazgeçmem için.demekki doğrusu buydu ömrü o kadardı.yiyecek ekmeği olsaydı zaten ne olursa olsun o bir şekilde beni durdururdu.acın hiç bir zaman geçmeyecek sadece alışacaksın.gidip başında dua edeceksn.o şimdi daha rahat daha iyi diyip mutlu bile olacaksın.bu acıyı çeken bilir.Allahm yardımcın olsun.

canımsınnn yaaaa çok üzüldüm RABBIM yardımcın olsun inşşşşş Bi mucize olur dua et ağlama moralini yüksek tut zor ama stresle daha kötü hissettirirsiniz bebeği

Allah razi olsun hepinizden guzel destekleriniz icin de tesekkurler beni anlayan birilerini gormek iyi bisi.. rabbim yeniden yuzumuze gulsun insallah sah saglim saglikli bebeklerimiz kucagimiza almayi nasip etsin

gerçekten ne kadar da mantıklı şeyler yazmışsınız, burdaki arkadaşımıza ne kadar da güzel destek olmuşsunuz. Düşünceniz için tebrik ederim sizi. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın.

Allah razi olsun hepinizden guzel destekleriniz icin de tesekkurler beni anlayan birilerini gormek iyi bisi.. rabbim yeniden yuzumuze gulsun insallah sah saglim saglikli bebeklerimiz kucagimiza almayi nasip etsin

Sen hiç sıkmam canını. Bunu yaşayan ilk kadın sen değilsin son kişi de sen olmucaksın. Ve allah izin verirse ne güzel sağlıklı bebişler dünyaya getireceksin. Belki de bu şekilde hayatın kurtuldu ve ve bundan sonra dünyaya getireceğin bebişleri ve sen sağlıklı huzurlu ve mutlu olacaksın. Böyle düşün tatalım sen:)

Bu durum Detaylı ultrasyondamı ortaya çıktı.İyice araştır başka doktorlarada git derim hemen karar verme.Çok zor bir karar.Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…