peki bebeği aldırmamak senin sağlığın açısından risk mi. Eğer ole bi durum yoksa yerinde olsam aldırmazdım. Rabbimin mucizeleri sonsuz. Haa eğer gerçkten sağlıksızsa da zaten bebek eminol kendisi duşerPersembeyi bekliyom zeynep kurul karari ciksin.. aldircam simdilik kararim bu cok uzgun olsamda
Dusmez kromozonel bi bastalik degil.. kalp ve cigerin gelismesini engelleyecek kadar cok su var bedeninde.. cesme suyu gibi degil bildigin asitli su.. vede enseden beyin dokusu disarda resmen saglikli olmasina imkan yok artkpeki bebeği aldırmamak senin sağlığın açısından risk mi. Eğer ole bi durum yoksa yerinde olsam aldırmazdım. Rabbimin mucizeleri sonsuz. Haa eğer gerçkten sağlıksızsa da zaten bebek eminol kendisi duşer
Atıl yukselin üzerıne yok bu alanda..hocaların hocası dıyorlar onun için.capadakı norojolı kurulunda ya recep bey ya da atıl yuksel oluyor ultrasonun basında..benı burak tatlıya da o yonlendırdı..burak tatlı'da aynı sekılde Capanın kurulunda persembe gunleri..benım normalde doktorum onlardı ve capadakı her 2kurulumda da zaten onlar vardı ..sen capaya mı gıdeceksın persembe eger oyleyse senın durumuna bakacak olanlar zaten burak ve atıl olacak ve ne derlerse guvenebılırsın canım..eger capa degılse burak tatlıya mutlaka gıt randevu bulursun durumunu anlat senı hemen gorur..fetüs beynı konusunda 1numara ve cok guven veren bır doktor..senın bu bekleyışte gecen gunlerın nasıl bir azap oldugunu bılıyorum aksam esıme senden bahsettım dedım benım yasadıgım çıkmazın aynısını yasıyor sımdı bır anne..Allah yardım edecek canım hersey ondan ve her şerde bır hayır vardır dua etmeye devam et yeter kı..Okurken icim parcalandi.. basin sagolsun.. yasamayan gercekten bilemez.. acikcasi benim hic umudum yok cunku durumu gercekfen kotubu arada atil yuksele gitmeyi cok istiyodum ama randevu cok ileri tarihh veriyolarmis digrumu acaba? 2 prof gordu ama ikiside bisi disinda farkli konustu benim kafam iice karisti artik
Aynen bu karari vermemek icin cok dua ettim allahim bana birakma diye. Kimse evladindan vazgecmek istemez ama bazen olabiliyo insanin ici yaniyo kahroluyoSen kararini vermissin ve nasil dogru biliyorsan, icinden mantikli olan nasil geciyorsa oyle devam et. Kimse kolay kolay kendi bebegini oldurmek istemez. Allah yardimcin olsun insallah.
Evet cnm persembe capada olucam beni de altan bey yonlendirdi o da capanin proflarindan.. tesekkur ederim destegin suanda beni anlayabilcek tek sen varsjn allah razi olsun destsgin icinAtıl yukselin üzerıne yok bu alanda..hocaların hocası dıyorlar onun için.capadakı norojolı kurulunda ya recep bey ya da atıl yuksel oluyor ultrasonun basında..benı burak tatlıya da o yonlendırdı..burak tatlı'da aynı sekılde Capanın kurulunda persembe gunleri..benım normalde doktorum onlardı ve capadakı her 2kurulumda da zaten onlar vardı ..sen capaya mı gıdeceksın persembe eger oyleyse senın durumuna bakacak olanlar zaten burak ve atıl olacak ve ne derlerse guvenebılırsın canım..eger capa degılse burak tatlıya mutlaka gıt randevu bulursun durumunu anlat senı hemen gorur..fetüs beynı konusunda 1numara ve cok guven veren bır doktor..senın bu bekleyışte gecen gunlerın nasıl bir azap oldugunu bılıyorum aksam esıme senden bahsettım dedım benım yasadıgım çıkmazın aynısını yasıyor sımdı bır anne..Allah yardım edecek canım hersey ondan ve her şerde bır hayır vardır dua etmeye devam et yeter kı..
Beni anlayan biri daha.. allah razi olsun sgl cnm :'(Ama sunu eklemeden gecemiycem Allah buyuk ol der oluverir insallah bir mucize olur bebegin sagligina kavusur insallah drlar yanlis gormuslerdir ama ne olursa olsun guclu ol veren de O alan da O
Allah yardimcin olsunBeni anlayan biri daha.. allah razi olsun sgl cnm :'(
Aglayarak okudum allah razi olsun tesekkur ederim :'(Ben de senınle aynı seylerı yasadıgım gunlerde bu sıteye beni anlayacak bırılerını bulurum dıye uye olmustum cunku esın annen en yakınların destek olsa da senın ne yasadıgını bebekle 24saat yasamayan onun hareketlerını ıcınde hıssetmeyen butun hayatını uykusundan yedıgıne gıydıgıne kadar bebege gore degıstırmeyen bılemez sensın o bebegın annesı ve en buyuk acıyı sen yasıyorsun..yukarıda bır arkadasın dedıgı gıbı hıcbır anne bebegını hıssettıkten sonra ozellıkle isteyerek ondan vazgecemez boyle bırsey mumkun degıl..ama doğduktan sonra yasasa bıle nasıl bır hayatınız olacagını bıle bıle, hatta gunah oldugunu dusunsen bıle ki ınan bana oyle degıl ben cok arastırdım, bebegı dunyaya getırmek ona yapılacak kotuluk olur ancak..bu kararı sen vermıyorsun senın yerıne kurulda bu işi en ıyı bılen proflar verecek..kurul devam derse de sonlandırman uygundur derse de kararı onlara bırakıyorsun sen ve vıcdanını bıraz da olsa rahatlatıyor aslında sana ne derlerse ona uymak cunku dinimiz de boyle dıyor içinden cıkamadıgın durumlarda işin uzmanlarına teslım olacaksın ve dedıklerını yapacaksın..elbette Allah hakkımızda en ıyısını isteyendır ve butun cabalarımıza dualarımıza tevekkulumuze ragmen bebeklerımıze kavusmamız nasıp degılse bızım ıcın ilerıde daha guzel yazılar yazmış demektır her şerde bızım suan goremedıgımız bır hayır mutlaka vardır..cok zor gunler yasıyorsun içinde fırtınalar kopuyor kendı rızamla ben bu kararı nasıl verırım nasıl kıyarım yavruma dıyorsun ama ınan bana kuruldan cıkan karar ne olacaksa doğru olacaktır ve sonlandırma uygundur bıle deseler bu aslında senın kararın olmayacak lutfen boyle dusunmeye calış
Canım yaaAglayarak okudum allah razi olsun tesekkur ederim :'(
5 aydir icimde buyuttugum minik kuzuma doktorlar ensefalosel (beyin dokusunun kafatasindaki bi bosluktan disari cikmasi)
ve non immun hidrops teshisi koydular durumu cok agir ve drlar aldirmalisin diyor ama ben nasi alisicam onun yokluguna nasi kiyicam nasil vazgecicem minik bebegimden gormeden cok sevdim onu.. bu nasi bi acidir allahim yardim et.. gunahi bi taraftan evlat acisi bi taraftan nasil buyuk bi sinav.. aglamaktan icim cikti artk
Benzer durumda olan var mi?
Ben de senınle aynı seylerı yasadıgım gunlerde bu sıteye beni anlayacak bırılerını bulurum dıye uye olmustum cunku esın annen en yakınların destek olsa da senın ne yasadıgını bebekle 24saat yasamayan onun hareketlerını ıcınde hıssetmeyen butun hayatını uykusundan yedıgıne gıydıgıne kadar bebege gore degıstırmeyen bılemez sensın o bebegın annesı ve en buyuk acıyı sen yasıyorsun..yukarıda bır arkadasın dedıgı gıbı hıcbır anne bebegını hıssettıkten sonra ozellıkle isteyerek ondan vazgecemez boyle bırsey mumkun degıl..ama doğduktan sonra yasasa bıle nasıl bır hayatınız olacagını bıle bıle, hatta gunah oldugunu dusunsen bıle ki ınan bana oyle degıl ben cok arastırdım, bebegı dunyaya getırmek ona yapılacak kotuluk olur ancak..bu kararı sen vermıyorsun senın yerıne kurulda bu işi en ıyı bılen proflar verecek..kurul devam derse de sonlandırman uygundur derse de kararı onlara bırakıyorsun sen ve vıcdanını bıraz da olsa rahatlatıyor aslında sana ne derlerse ona uymak cunku dinimiz de boyle dıyor içinden cıkamadıgın durumlarda işin uzmanlarına teslım olacaksın ve dedıklerını yapacaksın..elbette Allah hakkımızda en ıyısını isteyendır ve butun cabalarımıza dualarımıza tevekkulumuze ragmen bebeklerımıze kavusmamız nasıp degılse bızım ıcın ilerıde daha guzel yazılar yazmış demektır her şerde bızım suan goremedıgımız bır hayır mutlaka vardır..cok zor gunler yasıyorsun içinde fırtınalar kopuyor kendı rızamla ben bu kararı nasıl verırım nasıl kıyarım yavruma dıyorsun ama ınan bana kuruldan cıkan karar ne olacaksa doğru olacaktır ve sonlandırma uygundur bıle deseler bu aslında senın kararın olmayacak lutfen boyle dusunmeye calış
Allah razi olsun hepinizden guzel destekleriniz icin de tesekkurler beni anlayan birilerini gormek iyi bisi.. rabbim yeniden yuzumuze gulsun insallah sah saglim saglikli bebeklerimiz kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?