Bebegimi aldirmam soylendi :'(

Tesekkur ederim guzel destegin icin

gerçekten ne kadar da mantıklı şeyler yazmışsınız, burdaki arkadaşımıza ne kadar da güzel destek olmuşsunuz. Düşünceniz için tebrik ederim sizi. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın.
Amin canım..ve cok tesekkurler

Benimle aynı kaderi yaşıyorsun Allah sabr versin gitmediğim dr sormadığım prof kalmamıştı çok acılar çekti şükür zaman herşeyin ilacı Allah güç versin...

Evet canımeylül ayında zor tabi ama dediğim gibi fiziki acısı unutluyor da manevi acısı geçmiyor Ama zaman herşeyin ilacı içini ferah tut
Daha aldirmadan vicdan azabi cekiyom.. bebegim ayrilma onu öldurme fikri, yanimda olecegini gorme dusuncesi beni mahfediyor mumkun degil icim ferah olmaz :'( ( hersey yeni basliyo allahim ben ve benim gibi olanlara yardim et.. allah sabir versin cnm sana da.. bizim gibi kaderi olanlara da :'(

Amin canım bende kendimi çok suçladım ama o an bu duygusallıkta oluoyr insan dr bana dediki doğarsa ölür yada boyundan aşağısını oynatamaz dedi gittiğim her prof aynı şeyi söyledi kendini suçlama bu bir sınav öle düşün Seni zor bir süreç bekliyor ama korkma Allah sana güç kuvvet versin

Amin o kuvvete cok ihtiyacim var :'( cok sgl cnm

Amin o kuvvete cok ihtiyacim var :'( cok sgl cnm
normal doğum yaptırmışlardı bana senin kaç haftalık? Eğer öyle yaparlarsa yrümeni tavsiye ederim üniv. hastanesideydim ben hiç ilgilenmemişlerdi sen hangi hastanede olucan

normal doğum yaptırmışlardı bana senin kaç haftalık? Eğer öyle yaparlarsa yrümeni tavsiye ederim üniv. hastanesideydim ben hiç ilgilenmemişlerdi sen hangi hastanede olucan
Capada suan 21 haftalik alindiginda 22 olucak (

Bugun kurula gırdın mı? Ne dedıler?
Hyr cnm bu haftaki kurulu ayin 19nda yapilcakmis telefon geldu.. ama ben sonucu biliyorum non immun hidropsu buguns kadar vosterdigim tum gosterdigim proflar onayladi var die alinmasi gerekiyo demislerdi.. kurulda da onay cikicaktir altan bey capanin profu kesin cikar zaten dedi.. kafasindaki hastaligin teshisind bile gerek kalmadan.. ayrica ayni seyi yasayan bi annenin oykusunu okudum cikmamasi icin gerekli test filan yapilmasi lazjm amiyosentez yada cvs ve diger kan tahlilleri.. ancak o sekilde bekleniyor ama benim hepsi yapildi sonuclar elimde.. bi kaldi atil beyin imza vermesi sonra bebegime sonsuza kadar veda edicem

benım de son kurul 1hafta ertelenmişti..bebegınden ayrılacagını düşünerek, her anını bir mucize için dua ederek ve en kötüsü de bebegın karnında hareket ederken haftalarca beklemenin nasıl birşey oldugunu iyi biliyorum..Allah dayanma gücü versin diyebilirim ancak..seni teselli etmek istiyorum ama o gunlerimi düşündüğümde beni teselli edebilen hiçbir sey aklıma gelmiyor sana söyleyebilecegim..sadece tum bu aşamalardan geçmiş biri olarak bu kötü günlerin bitecegini, zamanla kendini daha iyi ve umutlu hissedecegini söyleyebilirim.

Kaderimiz benziyo :'( biticektir elbet biliyorum ama cok korkuyorum o ruhsal acidan allahim yardim etsin bize ve bizim gibilere.. evlat acisi en buyuk aciyken bide bizim imzamizla olmasi ayri bi aci.. daha buyuk aci ve daha buyuk sinav elbet bu kara gunler gececektir ama ne zaman

Amin canım Allah evlat acısı yasayan her anneye yardım etsin Allah insanı öyle yaratmış ki her acıya dayanıyor ve zamanla acıları da ilk günkü gibi kalmıyor..ben psikolojik destek alıyorum ve işe yarayacagına inanıyorum unutmak için degıl zaten böyle birsey mümkün degıl ve istemem de unutmak ama bir sonraki hamileliğim için daha umutlu ve endişesiz olmak için..Allah herkese kaldırabılecegı kadar yük verirmiş bizim yükümüz çok agır ama bu zor gunler gececek önunde zor bi 10gun var sonrası hem ruhen hem bedenen iyileşme sürecı..

Ben bi de senun bebegin basuna gelen igne ile uyutma olayida benzeycek diye korkuyim simdi ama varsa cekilcek bunu da cekeri artk.. bende psikolok destgi istiuorum bakalim kismet artk hersey rabbim hakkimizada artk hayirlisinu yazsin guzel gunlerde gorelim saglijli bebekler nasip etsin bizede bunun icinde duaciyim

Canim rabbim sana mucizelerin en guzelini yasatsinda yavrundan ayrilmak zorunda kalma ins cok uzuldum inanki senin icin hep dua edicem

5 Mart akşam saat 9-10 gibi bende bebeğimi kendi ellerimle sonsuzluğa uğurladım. Yaşamayan bilmez.tarifi olmayan bir yalnızlık ve boşluk. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

5 Mart akşam saat 9-10 gibi bende bebeğimi kendi ellerimle sonsuzluğa uğurladım. Yaşamayan bilmez.tarifi olmayan bir yalnızlık ve boşluk. Allah hepimizin yardımcısı olsun.[/QUOT
Cok üzüldüm gercekten tarifi olmayan bir acı ve bir yarım kalmışlık eksiklik duygusu..Allah yardımcımız olsun ve saglıklı baska bir bebek sahibi olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…