esra inan ağlayarak okudum yazdıklarını canım benim inşallah rabbim sonunuda hayırla getircek ezan okunurken bile dua ediyorum sana güzel haberlerinle sevindir inşallahhhh bizi yarınn Allahın izniyle inşallahhh opuyorumnanaktan
tüm kalbimle senin için hayırlısını diliyorum patriciacım. inşallah seninle kalacaksa, erkenden gidip seni üzmeyecekse, tamamına erecekse olsun. ben hep hamile kalayım da nasıl olursa olsun, bir hamile kalabildiğimi göreyim derdim. evet duam kabul oldu, hamile kaldım ama gitti...
birşeyi direk olarak dilemek değil de hayırlısını istemek en makbülüymüş acı da olsa anladım.
hayırlı haberle gel inşallah canım.
amin arkadasım. çoz zor bir sınav. allah hepimizin yardımcısı olsun.merhaba canım benim inş. bu sefer Allahın izniyle gelsin bebişin son umudunda güldürsün yüzünü Sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin Allahım senin için en hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım,
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inş. bu sefer olacak....
allah razı olsun arkadasım.Dualarım Sizinle..
amin insallah canım. hayırlı ve sağlıklı evvlat tek dileğim bu. kesinlikle ole yeterkı hamıle kalayım demiyorum. artık kaderimiz neyse onu yaşamaya mecburuz.
öyle canım aynen öyle. seni baştan beri takip ediyorum, içimde hep umut var sana karşı, olacağına dair. umarım yanılmamışımdır, hep beraber seviniriz burada :)
içimden bir ses tutturduğunu söylüyor arkadaşım, lütfen sayılı bi kaç gün kalmışken böyle umutsuzluğa düşme, bende çok üzülüyorum sonra
Cnm yarın büyük gün bizim için umarım çok güzel haberlerle gelirsin.
Bol şans diliyorum a.s. a.s. a.s.
Patricia hakkında hayırlısı olsun bende kendimi yazdıklarını takip eder buldum içimden bir ses hep senin hamile olduğunu söylüyor inşallah yarın güzel haberlerini alırız
nısam83 ınsallah sana sıkıca tutunur bebeklerın
kızlar ıkı sakıka once tuvalete gıttım ve ayıptır soylemesı camasırım kan dolu.
regl olmus durumdayım maalesef yıne olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?