bebeğimi artık rabbımden istiyorum.

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
merhaba arkadaslar, aslında bu yazıyı yarın test sonucumu alınca yazacaktım ama bu gun okadar sıkılgankı ıcım ve ıcımdekılerı sızlerle paylasmak ıstedım.
benı tanıyanlar bılır 2002 senesınden berı bebek ıcın yanıp tutusuyorum. cesitli dr lar ceşitli testler vs. hepimiz geçtik aynı yollardan.
ancak tup bebekte bu 3. denemem. bakalım ne olacak.

her seferınde doktorlara guvendım.
ah bu dr cok ıyı kesın cocuğum olacak derdım. her dr değiştirmemde aynı şey. ay bu hastane cok ıyıi bu dr cok basarılı falan fılan.
hep doktorlardan isterdim bebeğimi. ne olur bu sefer olsun falan derdım adamlara.

bu ucuncu denem, bır arkadasım actı gozumu, ben tedavıye başlarken benım ıcın 40 yasın okudu, 41. yı esım okudu ve duasını yaptı, arkadasım benı arayıp bunu soyledığınde benım ıcımde bır ısık belırdı, ben hıc allahtan ıstememiştim bir bebek, nekadar salakmışım. hıc elımı acmamısım rabbıme, gozlerım okadar kör olmuskı, bir dua bıle etmemışım ,tep tıp hep tıp demişim. (allah razı olsun tulaycım)
dua ıle baslayan bu tedavıme yumurtalarım cok ıyı cevap verdı, ılk ıkı denememı yapan dr bıle cok ıyı dedı, ılk defa 8 olgun yumurta ve ılk defa 5 embrıyom olmustu. hep bir tane olusuyordu.
ve ınanılmaz bırseykı benım durumumda bır hasta ıcın. 3 tane blastosıst embrıyom olustu. ama hala ınanıyorumkı dualar sayesınde. rüyamda bıle goremeyeceğim 2 embrıyom yerlestırıldı ve benım ıcın ımkansız olan bır embrıyom 6. gun donduruldu.
su an 9. gunumdeyım ve yarın dayanamayıp test yapıcam. olumlu yada olumsuz olsun, artık rabbımden gelen her sonuca razıyım. sadece yazıp içimi boşaltmak istedim. sizlerde bol dua edın kendınız ıcın. tek embriyoymuş, kalıtesı dusukmuş, inanın hıc onemlı değil.
dünyayı tek bır ol! kelımesıyle var eden rabbım, bıze ol demeden olmaz bebeğimiz. isterseler içimize 10 tane blast koysunlar. olmayınca olmuyor işte.
benım ıcın gercekten içlerinden gelerek dua eden, sevda-tülay ve özge. canlarım. kader arkadaşlarım benım. allah sızlerden razı olsun...

tüm kalbimle senin için hayırlısını diliyorum patriciacım. inşallah seninle kalacaksa, erkenden gidip seni üzmeyecekse, tamamına erecekse olsun. ben hep hamile kalayım da nasıl olursa olsun, bir hamile kalabildiğimi göreyim derdim. evet duam kabul oldu, hamile kaldım ama gitti...

birşeyi direk olarak dilemek değil de hayırlısını istemek en makbülüymüş acı da olsa anladım.

hayırlı haberle gel inşallah canım.

esra inan ağlayarak okudum yazdıklarını canım benim inşallah rabbim sonunuda hayırla getircek ezan okunurken bile dua ediyorum sana güzel haberlerinle sevindir inşallahhhh bizi yarınn Allahın izniyle inşallahhh opuyorumnanaktan

canım benım:) allah razı olsun. ıkı katını sana vesın ınsallah.

merhaba canım benim inş. bu sefer Allahın izniyle gelsin bebişin son umudunda güldürsün yüzünü Sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin Allahım senin için en hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım,
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inş. bu sefer olacak....

amin insallah canım. hayırlı ve sağlıklı evvlat tek dileğim bu. kesinlikle ole yeterkı hamıle kalayım demiyorum. artık kaderimiz neyse onu yaşamaya mecburuz.

amin arkadasım. çoz zor bir sınav. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Dualarım Sizinle..
allah razı olsun arkadasım.

amin insallah canım. hayırlı ve sağlıklı evvlat tek dileğim bu. kesinlikle ole yeterkı hamıle kalayım demiyorum. artık kaderimiz neyse onu yaşamaya mecburuz.

öyle canım aynen öyle. seni baştan beri takip ediyorum, içimde hep umut var sana karşı, olacağına dair. umarım yanılmamışımdır, hep beraber seviniriz burada :)

içimden bir ses tutturduğunu söylüyor arkadaşım, lütfen sayılı bi kaç gün kalmışken böyle umutsuzluğa düşme, bende çok üzülüyorum sonra

öyle canım aynen öyle. seni baştan beri takip ediyorum, içimde hep umut var sana karşı, olacağına dair. umarım yanılmamışımdır, hep beraber seviniriz burada :)

insallah canım. burada hamıleyım dıye yazanların adına okadar cok sevınıyorumkı. ne dıyeyım ne desem boş gercekten. bılıyorum daha erken ama bu gun ıdrar testı yaptım. birde onda negatıfı gorunce ıyıcene moralım sıfırlandı. artık hayırlısı arkadasım. yarın 10. gunum. dayanamıcam artık yaptırcam yarın kan testını. hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için.

Cnm yarın büyük gün bizim için umarım çok güzel haberlerle gelirsin.
Bol şans diliyorum a.s. a.s. a.s.

içimden bir ses tutturduğunu söylüyor arkadaşım, lütfen sayılı bi kaç gün kalmışken böyle umutsuzluğa düşme, bende çok üzülüyorum sonra

canım içimdeki his umutmu yoksa umutsuzlukmu cok anlayamadım. belirsiz bır duygu. bakalım işte. bu 12 gunu bekleme surecını hep birlikte iyi kotu paylasarak gecirmeye calısıyoruz bir sekilde:)

Cnm yarın büyük gün bizim için umarım çok güzel haberlerle gelirsin.
Bol şans diliyorum a.s. a.s. a.s.

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 canım benım yarın ıkımızde bombayı patlatıcaz allahın izniyle. sen saat kaçta gidicen teste?

Patricia hakkında hayırlısı olsun bende kendimi yazdıklarını takip eder buldum içimden bir ses hep senin hamile olduğunu söylüyor inşallah yarın güzel haberlerini alırız

Patricia hakkında hayırlısı olsun bende kendimi yazdıklarını takip eder buldum içimden bir ses hep senin hamile olduğunu söylüyor inşallah yarın güzel haberlerini alırız

insallah arkadasım insallah. allah hepimize hakkımızda hayırlısını versın.

merhaba canlar
evet bende bugun opumu oldum
evet patrıkcım bız elımızden gelenı yapıcaz ve allaha tevekkul edıcez
allahım ol derse olur ama yatana allah hıcbırsey vermıyon
gayret edıcez ve calısıcaz sonra allaha boynumuzu bukup dua edıcez
bakalım teyzelerı bende yegenlerınızden ınsallah yarın ıyı haberler alırım
sızde bana dua edın
ben aksamları dua ederken ısmını bılmedıgım butun kadınlar kulubu arkadaslarıma hayırlısıyla evlat ver dıyorum canlar
allahım ızzetı derhagında dualarımızı kabul etsın amınnn

nısam83 ınsallah sana sıkıca tutunur bebeklerın

kızlar ıkı sakıka once tuvalete gıttım ve ayıptır soylemesı camasırım kan dolu.
regl olmus durumdayım maalesef yıne olmadı.

nısam83 ınsallah sana sıkıca tutunur bebeklerın

kızlar ıkı sakıka once tuvalete gıttım ve ayıptır soylemesı camasırım kan dolu.
regl olmus durumdayım maalesef yıne olmadı.

eminmisin? tam anlamıyla adet kanamasımı? yoksa leke şeklindemi? lütfen dr bir ararmısın arkadaşım, p şekilde olupda hamilen bi dolu insan tanıyorum, dr sor vakit kaybetmeden, hadi cvp bekliyoruz

canım seni ümitlendirmek istemem ama bugün test yaptırabileceğin biryer varsa git hemen bir kan testi yaptır.çünkü regl olduğu halde hamile kalmış olan bir arkadaşım var benim.onunla aynı gün transfer olmuştuk.sonra o regl oldu ve test falan yaptırmadı.epeycede uzun sürmüştü adeti.sonra anlaşıldı ki hamileymişte.ama ne yazıkki hiç dikkat etmediği için kürtaj olmak zorunda kaldı.o yüzden diyor sanırım tüp bebek merkezleri adet olsanız bile test günü mutlaka testinizi yaptırın diye.sen ne olur ne olmaz önlemini al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…