sağolun kızlar allah razı olsun hepınızden. benden bukadarmış. sizlere bol sans dılıyorum tum ıctenliğimle.
canım pozitif düşün hemen karamsarlığa kapılma bence sen yine test yaptır
kızlar benimde bugün test günümdü lekelenme başlayınca test yaptırmadım gerisi gelecek gibi çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun amin.
canım allah gönlüne göre versin inşallah..bende 2 sene önce tüp bebekle hamile kaldım ve kızım var şu an...ama 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendi...allahın bir mucizesi işte...ol deyince oluyor...eminim sende bu mutluluğa en kısa zamanda ulaşacaksın yarın pozitif haberlerini bekliyorum canım benim...merhaba arkadaslar, aslında bu yazıyı yarın test sonucumu alınca yazacaktım ama bu gun okadar sıkılgankı ıcım ve ıcımdekılerı sızlerle paylasmak ıstedım.
benı tanıyanlar bılır 2002 senesınden berı bebek ıcın yanıp tutusuyorum. cesitli dr lar ceşitli testler vs. hepimiz geçtik aynı yollardan.
ancak tup bebekte bu 3. denemem. bakalım ne olacak.
her seferınde doktorlara guvendım.
ah bu dr cok ıyı kesın cocuğum olacak derdım. her dr değiştirmemde aynı şey. ay bu hastane cok ıyıi bu dr cok basarılı falan fılan.
hep doktorlardan isterdim bebeğimi. ne olur bu sefer olsun falan derdım adamlara.
bu ucuncu denem, bır arkadasım actı gozumu, ben tedavıye başlarken benım ıcın 40 yasın okudu, 41. yı esım okudu ve duasını yaptı, arkadasım benı arayıp bunu soyledığınde benım ıcımde bır ısık belırdı, ben hıc allahtan ıstememiştim bir bebek, nekadar salakmışım. hıc elımı acmamısım rabbıme, gozlerım okadar kör olmuskı, bir dua bıle etmemışım ,tep tıp hep tıp demişim. (allah razı olsun tulaycım)
dua ıle baslayan bu tedavıme yumurtalarım cok ıyı cevap verdı, ılk ıkı denememı yapan dr bıle cok ıyı dedı, ılk defa 8 olgun yumurta ve ılk defa 5 embrıyom olmustu. hep bir tane olusuyordu.
ve ınanılmaz bırseykı benım durumumda bır hasta ıcın. 3 tane blastosıst embrıyom olustu. ama hala ınanıyorumkı dualar sayesınde. rüyamda bıle goremeyeceğim 2 embrıyom yerlestırıldı ve benım ıcın ımkansız olan bır embrıyom 6. gun donduruldu.
su an 9. gunumdeyım ve yarın dayanamayıp test yapıcam. olumlu yada olumsuz olsun, artık rabbımden gelen her sonuca razıyım. sadece yazıp içimi boşaltmak istedim. sizlerde bol dua edın kendınız ıcın. tek embriyoymuş, kalıtesı dusukmuş, inanın hıc onemlı değil.
dünyayı tek bır ol! kelımesıyle var eden rabbım, bıze ol demeden olmaz bebeğimiz. isterseler içimize 10 tane blast koysunlar. olmayınca olmuyor işte.
benım ıcın gercekten içlerinden gelerek dua eden, sevda-tülay ve özge. canlarım. kader arkadaşlarım benım. allah sızlerden razı olsun...
kızlar ben sizleri çok iyi anlıyorum bende geçen ay tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım daha kendimi toparlayamadım sadece eşimi ve ailemi kandıyorum atlattım diye ama zor olacak bunu atlatmam
aradım doktoru, ulun bey sehır dısındaymıs, hemsire süleyman beye sordu. oda ilaçlarını kullanmaya devam etsın gununde testını yapsın demıs. bende yarın sabah kan testı yaptırıcam zaten.
evet soway cım bıldığın adet kanaması. ıkıkere lekem olmustu demek bunun habercısıymış. yarınkı sonucumuda yazarım sıze kızlar.
neden ya saçmalama git tahlilini yaptır hemen regli kanaması diye bakmayın arkadaşlar yapmayın pozitif düşün cnm benim git yaptır tahlilini
fatoşcum 1 temmuzda koskoca 0 yazan bi tahlili elime alınca şaşırmıştım yıkılmıştım seni okadar iyi anlıyorum ki aynen bende eşimin yannda aman napalım diyorum ama gelde yüregime laf geçir hala atamadım gece kafamı koyuyorum yastıga aklıma geliyo sessizce aglıyorum eşimden gizli halen daha kalan ilaçları kullandıgım igneleri bile atramadım resmen paranoyak oldum yabana birisi demişti ilk günkü duydugun acı zamanla dahada çogalıcak diye aynen öyle oldu ama biliyorum ki atlatacagız fatoşcum Rabbim ol demedi olmadı diyorum öyle bastırıyorum duygularımı herşeyin hayırlşısını versin rabbim
Patricia cnm sence normal mi şuan da regli olman ?Daha önceden lekelenmen başladı bugün 9. günün ve regli oldum diyorsun ...
Bana transferden sonra hastane bir dosya verdi içinde eğer gebelik testiniz negatif çıkarsa ilaçlarınızı kullanmayı kesin ve 2-3 gün sonra kanamanız başlayacaktır diyor.Yani şuan kullanmış olduğumuz senin fitil benimde iğnem regliyi geciktiriyor. Bu kadar erken gelmesi imkansız lütfen canım ne kadar çok örnek gördük bu sitede yapma.Ben sanmıyorum yani bu kadar kendini üzmeden hemen kan tahlili yaptırmanı rica ediyorum senden alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Yeni topik açtın ve kaç kişi senin için dua ediyor lütfen üzme bizi toparlan ve tahlilini en kısa zamanda yaptır cnm kaydirigubbakcemile3
canım moralini bozmak istemem ama benimde test günüme daha 3 gün vardı lekelenmem başlamıştı sonra kanamam başladı ama kişiden kişiye değşiyo bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?