bebeğimi artık rabbımden istiyorum.

sağolun kızlar allah razı olsun hepınızden. benden bukadarmış. sizlere bol sans dılıyorum tum ıctenliğimle.

şu an anlayabiliyorum seni ama dikkat et kendine yinede. 9 gün kanamam başlaı( 8 de test yaptırmıştım pozitifti) 4-5 gün sürdü bildiğin adet gibi. ama değer arttı çok şükür.. herşey olabilir yani...

canım pozitif düşün hemen karamsarlığa kapılma bence sen yine test yaptır

tatlım baya bildiğin adet öncesi gelen kırmızı lekelerde geldi şimdi çok az geliyo ama sancılarım gerisinin geleceği yönünde bende test yaptırıp o negatif sonucu görmek istemedim hakkımda hayırlısı böyleymiş demekki bende tedavilere son veriyorum artık Rabbim verecekse her doğal yoldanda verir en iyisi bu konuyu unutmak çok zor ama unutabilsek kendiliğinden gelecek bebişlerimiz. sağol canım cevap yazdığın için.

kızlar ben sizleri çok iyi anlıyorum bende geçen ay tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım daha kendimi toparlayamadım sadece eşimi ve ailemi kandıyorum atlattım diye ama zor olacak bunu atlatmam

kızlar benimde bugün test günümdü lekelenme başlayınca test yaptırmadım gerisi gelecek gibi çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun amin.

neden ya saçmalama git tahlilini yaptır hemen regli kanaması diye bakmayın arkadaşlar yapmayın pozitif düşün cnm benim git yaptır tahlilini

canım allah gönlüne göre versin inşallah..bende 2 sene önce tüp bebekle hamile kaldım ve kızım var şu an...ama 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendi...allahın bir mucizesi işte...ol deyince oluyor...eminim sende bu mutluluğa en kısa zamanda ulaşacaksın yarın pozitif haberlerini bekliyorum canım benim...

rabbım ol demedıkten sonra hıc bır sey olmaz
ıstedıgın kadar tupte yaptırsan
ne yaparsan yap hersey bos
ıcten edılen dua bır ınsanın kaderını degıstırır ancak
bende anne olmak ıcın cırpınan bırıyım,
ve hepınıze duacıyım
rabbım burdakı herkese banada
tum muhammed ummetınede hayırlı evlatlar versın
ayrıca hıc kımse maddı manevı bır yıkım yasamasın
senın ıcınde benım ıcınde herkes ıcınde
herseyden once hayırlısı olsun
rabbım gonlumuze gore versın

kızlar ben sizleri çok iyi anlıyorum bende geçen ay tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım daha kendimi toparlayamadım sadece eşimi ve ailemi kandıyorum atlattım diye ama zor olacak bunu atlatmam

fatoşcum 1 temmuzda koskoca 0 yazan bi tahlili elime alınca şaşırmıştım yıkılmıştım seni okadar iyi anlıyorum ki aynen bende eşimin yannda aman napalım diyorum ama gelde yüregime laf geçir hala atamadım gece kafamı koyuyorum yastıga aklıma geliyo sessizce aglıyorum eşimden gizli halen daha kalan ilaçları kullandıgım igneleri bile atramadım resmen paranoyak oldum yabana birisi demişti ilk günkü duydugun acı zamanla dahada çogalıcak diye aynen öyle oldu ama biliyorum ki atlatacagız fatoşcum Rabbim ol demedi olmadı diyorum öyle bastırıyorum duygularımı herşeyin hayırlşısını versin rabbim

Patricia cnm sence normal mi şuan da regli olman ?Daha önceden lekelenmen başladı bugün 9. günün ve regli oldum diyorsun ...
Bana transferden sonra hastane bir dosya verdi içinde eğer gebelik testiniz negatif çıkarsa ilaçlarınızı kullanmayı kesin ve 2-3 gün sonra kanamanız başlayacaktır diyor.Yani şuan kullanmış olduğumuz senin fitil benimde iğnem regliyi geciktiriyor. Bu kadar erken gelmesi imkansız lütfen canım ne kadar çok örnek gördük bu sitede yapma.Ben sanmıyorum yani bu kadar kendini üzmeden hemen kan tahlili yaptırmanı rica ediyorum senden alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Yeni topik açtın ve kaç kişi senin için dua ediyor lütfen üzme bizi toparlan ve tahlilini en kısa zamanda yaptır cnm kaydirigubbakcemile3

bak gördünmü. dr demiş gününde testini yapsın die, yarınki sonucunu muhakkak bekliyoruz cnm, ayrıca çok kere denemiş olman hiç olmayacağı anlamına gelmiyor, biraz ara verirsin tedaviye, bu süre içinde sağlıklı beslenirsin, çok ilaç kullanmaktan rahmimiz kimbiilir ne hale geliyo, böylelikle rahminide dinlendirmiş olursun ve sonrasında tekrar bismillah dersin canım arkadaşım, benden bukadar die yazılar da yazma, böyle yaptıkça bizleride çok üzüyorsun..

neden ya saçmalama git tahlilini yaptır hemen regli kanaması diye bakmayın arkadaşlar yapmayın pozitif düşün cnm benim git yaptır tahlilini

bilmiyorum canım ya negatif sonucu görmek inanılmaz canımı sıkıyo lekelenmede başlayınca yaptırmadım doktorlada görüşemedim çalışıyorum çıkamadım sancıyla beraber gelde lekelenmem o yüzden hiç ihtimal vermiyorum hamile olduğuma yinede sağol canım.

bende senin gibiyim şimdi yazdıklarını okuyunca bile hemen ağlamaya başladım ama biliyorumki bir gün bende anne olacağım inş.

aşılamada bile adet olsanızda kan tahlili yaptırın diorlar seni umutlandırmak istemem ama en yakın arkadaşım hamileliğini 19.haftada anladı ve o aya kadar her ay adet oldu

canım moralini bozmak istemem ama benimde test günüme daha 3 gün vardı lekelenmem başlamıştı sonra kanamam başladı ama kişiden kişiye değşiyo bu durum

canım moralini bozmak istemem ama benimde test günüme daha 3 gün vardı lekelenmem başlamıştı sonra kanamam başladı ama kişiden kişiye değşiyo bu durum

arkadaşlar bu kullandığımız ilaçlar kanamayı geciktiriyo die biliyorum, peki neden adet oluyoruz ya tam gününde yada gününden öncee anlamıyorum, ayrıca hamile kalsak bile adet olduğumuzda bu beğe zarar veriyormu, yada düşük tehlikesimi yaratıyo

Bi ay regl 10 gün gecikti de ne kadar heveslenmiştim hamileyim diye korunduğum halde sonra regl oldum ve çok üzülmüştüm ...aslında bi bebek istiyormuşum şimdi sizleri düşündümde gerçekten çok ama çok zor bu bekleyiş. bu güne kadar hiç bi konuyu okurken bu kadar duygulanmadım tüylerim ürperdi bende çok üzüldüm halinize gerçekten.
Aradan 1 yıl geçti ve biz başladık denemelere rabbim hepimizi mutlu huzurlu etsin muradımızı versin bebeklerimizi tez yollasın hayırlısıyla birde şu var her şerde mutlaka hayır var lütfn çok üzülmeyin herkesin kaderinde bir çilesi yazılı sizinde belkide budur rabbim kimsenin elini boş çevirmesin umudunuz kırılmasın inşallah rabbim tez zamanda duyar sesinizi
mutlaka test yaptırın diliyorum güzel haberlerl gelirsiniz...

Son düzenleme:
patricia canım tek solukta okudum topğini öyle güzel ifade etmişsin ki duygularını; Rabbime bırak hayatım isteklerini O bizim en hayırlısını her zaman bilendir.tabi ki hepimiz evlat sahibi olmak için çıldırıyoruz ama Yaradanımızdan kendimiz ve ailemiz için hayırlısını dileyelim her zaman.
hem arkadaşım sana 2 tane embriyo transfer edildi; o yüzden bence umut hala devam ediyor böyle kanamalar oluyo gebeliklerde; ve hayırlısıyla inşallah senin yaşadığın bu kanama da adet kanaması değildir canımbunu tüm kalbimle diliyorum ve yarın bize çook ama çook güzel haberlerle geleceğini umut ediyorum.doktorunun testini yaptırsın demesi bile bu umuda bir ışık tatlım.
lütfen üzme kendini belkide şuan bebeklerini de üzmüş oluyosun boş yere.
Rabbim her zaman yanında olsun; dualarım seninle...

Arkadaşlar bende şuan ikinci denememi yapıyorum. İlkinde adette olmadım test gününe kadar. Test günü sonuç negatif denince öğrendim çok umutluydum ama olmadı. Daha sonra şöyle düşündüm: Allah hepimizin ruhlarını önceden yaratmış ve o sırada O'na iman etmişiz. Allah, sırası geleni dünyaya gönderiyor. Ben kendimi böyle teselli ediyorum. Eğer bebeğim olacaksa şu an sadece sırasını bekliyor. Tabiki bizler elimizden geleni yapıcaz, dua edicez takdir Allahın...

Patricia canım kanamanın çok yada az olması bir şeyi değiştirmiyordur, sen ilk fırsatta kan testini yap ve hemen yat dinlen. Belkide düşük tehlikesi var, bu yüzden mümkün olduğunca dinlenmeye çalış.
Allah yardımcımız olsun canım, emeklerimizi karşılıksız bırakmayacaktır.
yarın heyecanla güzel haberler bekliyorum.

yaşadıklarımız çok acı şeyler canım taccim inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…