bebeğimi artık rabbımden istiyorum.

aradım doktoru, ulun bey sehır dısındaymıs, hemsire süleyman beye sordu. oda ilaçlarını kullanmaya devam etsın gununde testını yapsın demıs. bende yarın sabah kan testı yaptırıcam zaten.
evet soway cım bıldığın adet kanaması. ıkıkere lekem olmustu demek bunun habercısıymış. yarınkı sonucumuda yazarım sıze kızlar.

Rabbim hayırlısını versin sizin için...
Bende meraklandım şimdi :))
amin canım hepimiz için.

ben ne yazmam gerekir bilmiyorum şuan..............

yazacak bırsey yokkı arkadasım.
okadar dıkkat ettım iş yapmadım ama olmayınca olmuyor. ıkı kalıtelı blast embrıyom benı bırakıp gıttı. tutunamadılar yıne.

Rabbim dularınızın karşılığını verir inşallah.
Duacınızım :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 canım benım yarın ıkımızde bombayı patlatıcaz allahın izniyle. sen saat kaçta gidicen teste?

Ay aradım saat 11:10 a verdiler randevuyu önce kadın doğuma görünmem lazımmış.
Ben hemen laboratuvar a giderim sanıyordum ama anlamadım vallahi (
Ayrıca eşimden gizli gidicem
1 saat sürermiş çıkması sonucun sen kaçta gidiceksin hayatım ?

nısam83 ınsallah sana sıkıca tutunur bebeklerın

kızlar ıkı sakıka once tuvalete gıttım ve ayıptır soylemesı camasırım kan dolu.
regl olmus durumdayım maalesef yıne olmadı.

merhaba test yaptırdınmı bende merak ettim canım hakkında hayırlısı neyse rabbim onu versin

patricia dur bakalım sen tahlili yaptır moralini bozma hemen regl degildir belki kanamsı olupta kan tahlilinde hamile çıkan var yapma sakın tutmadılar falan deme inşallah bebişler seninledir bitanem rabbim onlara güç versin annesini bırakıp gitmesinler annesi gibi güçlü onlarda bütün dularım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun

arkadaşım inan çok duygulandım mafoldumbenseni çok iyi anlıyorum bende bu yolda 4 yıldır mücadele ediyorum temmuz ayında bende 2.aşılamamı yaptırdım ama olmadı regl oldum bugün bununla beraber 1 tüp bebek ve 2 aşılamam negatif oldu bende çok istiyorum anne olmayı yavrumun o mis kokusunu içime çekmeyi bu yolda elimden gelen herşeyi yapıyorum ama önce Rabbimden istiyorum o ol demeyince hiçbişey olmuyo verende alanda Allah vakti geldiğinde inşallah bizlerde anne olacağız Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek buna yürekten inanıyorum biz yeterki istemesini el açmasını bilelim Allah yarattığı kulunu çaresiz aciz bırakmaz şu an bir sınavdan geçiyoruz bu dönemde güçlü olmalıyız yıkılsakta yine kalkmasını bilmeliyiz ki sınavı geçebilelim:Saruboceq:

hayırlısı Arkadaşım. Olmayınca olmuyor işte. Ben daha o yollardan geçmedim geçmemde inşallah. yarın aşılamam var. aşılama, tüp bebek... v.s hepsi fiili dua. zamanı vardır. biz hayırlısını istiyoruz. bunu içinde sabredip beklememiz gerekli.

inşallah bebişin göbüşüne konmuştur. Dualarım seninle.

Ya Patricia hemen yelkenleri indirme klava:
Yakın bir yer varsa şimdi yaptır istersen tahlilini :Saruboceq:

sağolun kızlar allah razı olsun hepınızden. benden bukadarmış. sizlere bol sans dılıyorum tum ıctenliğimle.

arkadaşlar heralde hepimizin hayatta en çok istediği şey bi bebeğimiz olsun rabbimde bizide bunla sınıyo ben herşeyin bi zamanı olduğuna çok inanıyorum hiç ummadığımız bi anda gelecekler bize bebişlerimiz

oooo patricia yapma ama sen şimdiden böyle yapma kan tahlilini bekle arkadaşım lütfen üzülme ya belki yarın farkı sonuç alacaksın nerden biliyosun

Canım sen dua etmeye devam et,inşallah hayırlısıyla gelecek bebeğin.Pes etmek yok.O inatçıysa senden daha inatçı değil ya.Doğup büyüdüğü zaman bunların hesabını sorarsın ondan seni neden bu kadar bekletmiş diye:)) Ben de bir bebek çok istiyorum,daha yolun başındayım belki ama insan çok sabırsız oluyor biliyorum.Ama biliyorsun, eğer çok istediğin birşey olmuyorsa ya senin için hayırlı değildir,yada daha hayırlı birşey olacaktır..Fotoğraflarına baktım.Çok güzelsin...Ve inanıyorum ki en kısa sürede çoook güzel bir anne olacaksın.

kızlar benimde bugün test günümdü lekelenme başlayınca test yaptırmadım gerisi gelecek gibi çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun amin.

Etrafımızda çook sonralar çocuğu olan o kadar insan varki.
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin, bi yakınım 2. tüp bebek denemesinde tutturdu ve nasipse ikizleri olacak, kuzenimin 10 yıl sonra normal yoldan oldu bebeği, bi yakınım yine aynı şekilde.
Yani umudunu kaybetme sadece hayırlısını iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…