Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende henüz bebişime birşeyler almadım. şuan kendime alıyorum. 4,5 ayda 6kg aldım hiçbir kıyafetim olmuyor... ilerleyen aylarda başlıcaz almaya babamız fanatik beşiktaşlı o yüzden bebişte doğuştan fanatik olacak sanırım

ay cnm hiç deme ya benimki de beşiktaşlı bende galatasaraylıyım şimdiden beşiktaş galatasaray tartışması yapıyoruz bakalım kim galip gelecek

Bizde de durum tam tersi eşim ha bire eteklerin dar geliyor badılerın kazakların

olmuyor sana bırseyler alalım dıyor ben frenlıyorum daha kılo bıle alamadım acele

etme dıye genişlemeye bir başlasam hayırlısıyla bende alırım herhalde ama

hamılelıgın basından bu yana 2 kg verıp ustune bırde azıcık gobek cıkınca hala

eskı kıyafetlerıme sıgabılıyorum sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım

çok fazla ufak giysi almayın bir anda kilo alınca kalıyorlar.kalıp konusunda yardımcı olabilirim.ben modelistim.nasıl bir model istiyorsun.

Sen de bendensin desene

ay cnm hiç deme ya benimki de beşiktaşlı bende galatasaraylıyım şimdiden beşiktaş galatasaray tartışması yapıyoruz bakalım kim galip gelecek

Bizde de ben beşiktaşlı baba galatasayarlı, Aslanım diye seviyor şimdiden

Maşallah arkadaşıma taş gibi doğuracak valla, doğumdan sonra da giyersin sen bunları

tabi canım seve seve yardımcı olurum.fazla alındımı kalıyor.liste yapılmalı bence liste olmadan alışverişe çıktınmı.gereksiz alınabiliyor.birde satışı yapanlar daha çok şey satmak istedikleri için fazladan almış oluyorsun.
ben daha eski kıyafetlerimi giyebiliyorum hamileliklere başlamadım.bir-iki haftaya kadar başlarım sanırım.:)

ya kızlar bayramda köye gidecez eşime dedimki mandalina al 2 kasa o da tmm dedi ama sonra dedim ki köy çok kalabalık bana kalmaz mandalina saklarım ben dedim eşimde tmm odamıza alırız bi kasasını paylaşamıyorum kimseyle mandalinamdan eşim bile yese kızıyorum çok mu abartı bi hal almaya başladım acaba açgözlü bi hamiş oldum çıktım halbuki önceden ne paylaşımcı bi insandım çok değiştim yahu

Kızlar liste yapıyordum, malum ortalık karışınca kimin erkek kimin kız karıştı, bazılarımızın netleşmedi henüz. listeye göz atın, eksik falan varsa hemen ekleyeyim.

çok fazla ufak giysi almayın bir anda kilo alınca kalıyorlar.kalıp konusunda yardımcı olabilirim.ben modelistim.nasıl bir model istiyorsun.

ttlım aslında elımızde guzel bır model var onun kalıbı cıkacak ama modelın boyu

kısa altına hamıle pantolonuyla gıyılebılecek tarzda ben pantolon gıymıyorum pek

birde kapalı oldugum ıcın aynı modelın uzun elbıse halını ıstıyorum aslında fotografını

cekebılırsem yuklerım bı fıkır olusmus olur sırın cıcı bı modelı var

Beralku : Kız
Vusii: Erkek
Durusella:
Znrcnk: Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems: erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız
yeşimm: erkek

Son düzenleme:

Yeşimcim listeye seni de ekleyeyim mi? iznin olmadan yapmayım dedim de

Amaneyyynnn listede adımı görünce sevindirik oldum yarım yamalakta olsa girmişim teşekkürler...:)
Karşısıda bayramdan sonra dolacak inşallah...

Durusella:
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:

martim maşallah neredeyse 1 ay var aramızda senin doğum martta olmasın sakın... nisanı beklemez gibi yahuu. bayağı öndesin sen galiba... hatta en önde olan sensin sanırım.

Fundacım yorumunu şimdi gördüm valla sorma bazen mart çıkmıyor değil ultrasonda, bana da öyle geliyor. muhtemel tarih 3 nisan aslında. bakalım ilerledikçe netleşir.

listeye baktığımızda erkek sayısı çok. bakalım bayram ertesi son durum ne olacak. hepinizin gönlüne göre olsun inşallah

Durusella:
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:

benim kız mı of ya kaynana ismi geldi gene aklıma allahım istemiyorum ya erkek olsun benim kaynanamın ismini koymak istemiyorum allahım

listeye baktığımızda erkek sayısı çok. bakalım bayram ertesi son durum ne olacak. hepinizin gönlüne göre olsun inşallah

başlangıçta kızlar çoğunluktaydı canım, erkekler depara kalkmış anlaşılan maşallah yavrularımıza bayramdan sonra yenileriz listemizi artıkın

Yaaa kızlar ben dün akşamdan beri tef gibi dolaşıyorum hele gece uyumadan önce yandan göbeğime bakınca şok oldum sanki doğuma gideceğim :) Hadi dün dedim kaynanişkom çok güzel yemekler yapmış biraz kaçırdım ondan sanırım dedim ama bugün gene aynı teflikte geziyorum.:)
Ben şimdiden böyleysem gene kızımdaki gibi olacağım herhalde doğuma gittiğimde hemşire ikizmi demişti yani göbeğimi zor taşıyordum kocaman bir göbeğim vardı. Sadece şuanda güzel olan oram buram pırtlamadı sadece göbek önden gidiyor o yüzden hani derler ya erkekte annenin sadece göbeği çıkarmış . Kızımda kalçalarda çok büyümüştü benim ama bunda öyle bir sorunum yok oğluş geliyor herhalde doktor haklı sanırım bakalım görücez .
Karnım inanılmaz gergin sizde de varmı böylesi bir durum ?

benim kız mı of ya kaynana ismi geldi gene aklıma allahım istemiyorum ya erkek olsun benim kaynanamın ismini koymak istemiyorum allahım

beralkum, 2. isim konusunda ne düşünüyorsun. bak benim de oğlumun birinci ismi kayınpederin adı olacak. boşver ben takmıyorum. ikinci ismi ben koyucam, zaten o şekilde çağıracağım için sorun yok. hoş kayınpederimi severim. bizden öyle bir şey istemedi aslında. belki de o yüzden fazla düşünmüyorum. hem dinimizde iki isim daha makbulmüş. çocuğun ilerde seçebilme hakkı olması için. ben işin bu tarafından bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…