bende henüz bebişime birşeyler almadım. şuan kendime alıyorum. 4,5 ayda 6kg aldım hiçbir kıyafetim olmuyor... ilerleyen aylarda başlıcaz almaya babamız fanatik beşiktaşlı o yüzden bebişte doğuştan fanatik olacak sanırım
ben hiçbir şey yapmadım ve almadım. doğum iznimde oldukça boş vaktim olacak. alışverişi o zaman yapmayı düşünüyoruz eşimle. ama yavaş yavaş incelemeye başladım. özellikle senin gibi tecrübeli annelerimizin deneyimlerine çook ihtiyacımız olacak canım, gereksiz şeylere boşuna para vermeyelim. şimdi biz heveslenip gaza geliriz onu da alalım busu da olsun diyesiz bizi durdurun hatta BENİ ben şu an habire kendime bir şeyler alıyorum oğlum rahat etmeyi seviyor napiyim deyip babayı kandırıyorum. ve eşim durduramıyor
ufak tefek basladım ben de almaya ama bızım henuz cınsıyetımız
bellı degıl onun ıcın ara renklerden secmeye gayret edıyoruz
babaannemız alttan cıtcıtlı badı aldı bıze krem rengı pamuk cok sırın ve cok tatlı
bakalım kalıpları cıkarabılırsek kayınvalıdem hamılelık elbısesı dıkecek bana ıns
bende henüz bebişime birşeyler almadım. şuan kendime alıyorum. 4,5 ayda 6kg aldım hiçbir kıyafetim olmuyor... ilerleyen aylarda başlıcaz almaya babamız fanatik beşiktaşlı o yüzden bebişte doğuştan fanatik olacak sanırım
ay cnm hiç deme ya benimki de beşiktaşlı bende galatasaraylıyım şimdiden beşiktaş galatasaray tartışması yapıyoruz bakalım kim galip gelecek
Bizde de durum tam tersi eşim ha bire eteklerin dar geliyor badılerın kazakların
olmuyor sana bırseyler alalım dıyor ben frenlıyorum daha kılo bıle alamadım acele
etme dıyegenişlemeye bir başlasam hayırlısıyla bende alırım herhalde ama
hamılelıgın basından bu yana 2 kg verıp ustune bırde azıcık gobek cıkınca hala
eskı kıyafetlerıme sıgabılıyorum sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım
ben hiçbir şey yapmadım ve almadım. doğum iznimde oldukça boş vaktim olacak. alışverişi o zaman yapmayı düşünüyoruz eşimle. ama yavaş yavaş incelemeye başladım. özellikle senin gibi tecrübeli annelerimizin deneyimlerine çook ihtiyacımız olacak canım, gereksiz şeylere boşuna para vermeyelim. şimdi biz heveslenip gaza geliriz onu da alalım busu da olsun diyesiz bizi durdurun hatta BENİ ben şu an habire kendime bir şeyler alıyorum oğlum rahat etmeyi seviyor napiyim deyip babayı kandırıyorum. ve eşim durduramıyor
çok fazla ufak giysi almayın bir anda kilo alınca kalıyorlar.kalıp konusunda yardımcı olabilirim.ben modelistim.nasıl bir model istiyorsun.
Beralku : Kız
Vusii: Erkek
Durusella:
Znrcnk: Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems:
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız
Durusella:
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems:
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
Durusella:
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems: erkek??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
yeşimm: erkek
martim maşallah neredeyse 1 ay var aramızda senin doğum martta olmasın sakın... nisanı beklemez gibi yahuu. bayağı öndesin sen galiba... hatta en önde olan sensin sanırım.
Durusella:
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems: erkek??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
yeşimm: erkek
listeye baktığımızda erkek sayısı çok. bakalım bayram ertesi son durum ne olacak. hepinizin gönlüne göre olsun inşallah
benim kız mı of ya kaynana ismi geldi gene aklıma allahım istemiyorum ya erkek olsun benim kaynanamın ismini koymak istemiyorum allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?