benim kız mı of ya kaynana ismi geldi gene aklıma allahım istemiyorum ya erkek olsun benim kaynanamın ismini koymak istemiyorum allahım
Yaaa kızlar ben dün akşamdan beri tef gibi dolaşıyorum hele gece uyumadan önce yandan göbeğime bakınca şok oldum sanki doğuma gideceğim :) Hadi dün dedim kaynanişkom çok güzel yemekler yapmış biraz kaçırdım ondan sanırım dedim ama bugün gene aynı teflikte geziyorum.:)
Ben şimdiden böyleysem gene kızımdaki gibi olacağım herhaldedoğuma gittiğimde hemşire ikizmi demişti yani göbeğimi zor taşıyordum kocaman bir göbeğim vardı. Sadece şuanda güzel olan oram buram pırtlamadı sadece göbek önden gidiyor o yüzden hani derler ya erkekte annenin sadece göbeği çıkarmış . Kızımda kalçalarda çok büyümüştü benim ama bunda öyle bir sorunum yok oğluş geliyor herhalde doktor haklı sanırım bakalım görücez .
Karnım inanılmaz gergin sizde de varmı böylesi bir durum ?
Yaaa kızlar ben dün akşamdan beri tef gibi dolaşıyorum hele gece uyumadan önce yandan göbeğime bakınca şok oldum sanki doğuma gideceğim :) Hadi dün dedim kaynanişkom çok güzel yemekler yapmış biraz kaçırdım ondan sanırım dedim ama bugün gene aynı teflikte geziyorum.:)
Ben şimdiden böyleysem gene kızımdaki gibi olacağım herhaldedoğuma gittiğimde hemşire ikizmi demişti yani göbeğimi zor taşıyordum kocaman bir göbeğim vardı. Sadece şuanda güzel olan oram buram pırtlamadı sadece göbek önden gidiyor o yüzden hani derler ya erkekte annenin sadece göbeği çıkarmış . Kızımda kalçalarda çok büyümüştü benim ama bunda öyle bir sorunum yok oğluş geliyor herhalde doktor haklı sanırım bakalım görücez .
Karnım inanılmaz gergin sizde de varmı böylesi bir durum ?
beralkum, 2. isim konusunda ne düşünüyorsun. bak benim de oğlumun birinci ismi kayınpederin adı olacak. boşver ben takmıyorum. ikinci ismi ben koyucam, zaten o şekilde çağıracağım için sorun yok. hoş kayınpederimi severim. bizden öyle bir şey istemedi aslında. belki de o yüzden fazla düşünmüyorum. hem dinimizde iki isim daha makbulmüş. çocuğun ilerde seçebilme hakkı olması için. ben işin bu tarafından bakıyorum
beralkum, 2. isim konusunda ne düşünüyorsun. bak benim de oğlumun birinci ismi kayınpederin adı olacak. boşver ben takmıyorum. ikinci ismi ben koyucam, zaten o şekilde çağıracağım için sorun yok. hoş kayınpederimi severim. bizden öyle bir şey istemedi aslında. belki de o yüzden fazla düşünmüyorum. hem dinimizde iki isim daha makbulmüş. çocuğun ilerde seçebilme hakkı olması için. ben işin bu tarafından bakıyorum
valla cnm ikinci isim konusunda hala araştırma halindeyim ela olabilir ya da esila ama bilemiyorum kararsızım hala neyse bu isim konusunda bizi sıkıştırmalarından nefret ediyorum ne bu ya sanki koymak zorundayım eşime de dedim benim gönül rızalığım yok die gerçi o da ses çıkaramıyor çünkü ona da emirvaki yapıldı ama ikinci isim kesin konulacak eşime de öle dedim zaten
kayınvalidenin ismi neydi canım.okulda soruluyor hangi ismi daha çok söyleniyor diye sende ona göre ilk yada ikinci isim olarak yazdırırsın nüfusa ona göre çagırırsın
fadime cnm ya.....................
fadime cnm ya.....................
fatma nur koyarsın olmazsa
cnm ela düşünüyorum ikinci ismi annesinin ismi fadime olunca o şekilde istiyo
canım , benimde senin gibi durumum. Eşim nişanlıyken konusu geçmiş sormuştu babasının ismini koymak istediğini söylemişti. bende hiç sorun yok tabiki dedim. şimdi bana 2.isimi buldun mu onuda sen koy diyor. o yüzden bence isim konusuna takılma beralkum. sonuçta 2isim olması dinimizcede güzel .
beralku bizim buralarda da kayınvalidenin değil de kayınpederin adı konulması istenir.Mesela bizde de hep böyle gitmiş habib- hüseyin- habib- hüseyin dedelerden bu yana.Bizim daha cinsiyetimiz belli değil erkek olursa da ne yaparız bilmiyorum.
ya cnm mesele ismi koymak deil ama zorlamaya girince kızdım ve koymak istemedim o zaman da eşimle tartıştık ve hala istemiyorum çünkü zorla yapılan bişey zaten bana sormuyolar bile eşime sormaları yetmiş galiba öyle de olunca daha da kötü oluyo sonuçta bebeğin tüm sıkıntısını çeken anneler babalar ne çekiyo allah aşkına
canım, bence hiç stres yapıp kendini ve bebeğini üzme. allah sağlıkla doğmasını nasip etsin. böyle şeyleri de boşver düşünme. daha kaç ayvar önünüzde fikirler değişebilir. sen de stres yaptığınla kalırsın. anne psikolojisi çok önemli hamilelikte. bebeğini düşün ve böyle bir durum içinde eşinle kötü olma...
benimde oğlumun iki ismi var.bebişede iki isim koymak istiyorum ben oğlum iki isminide yadırgamadı.sağlıklı olsunlarda fark etmez canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?