Aynen öyle canım o zaman tam olarak cinsiyetleride belli olur artık eee bebişlerimiz büyüyor artık:)
Görkems, tafa içinize ne doğuyor canım ?? benim içime doğan doğru çıktı da. bakalım siz de tutacak mı? yalnız gönlünüzden geçeni değil, onu düşündüğünüzde içinize doğanı merak ediyorum. denilen o ki anneler hissedermiş...
canım seninle aramızda 2 gün var.ama ben senden önce doğrurum :) senin normal değilmi?
Görkems, tafa içinize ne doğuyor canım ?? benim içime doğan doğru çıktı da. bakalım siz de tutacak mı? yalnız gönlünüzden geçeni değil, onu düşündüğünüzde içinize doğanı merak ediyorum. denilen o ki anneler hissedermiş...
Gorkemcim benim ilki normaldi bakalım inşallah bu da normal olur diye ümit ediyorum
benim ilk sezeryan olduğu için şimdide sezeryan olacak 15 nisandan sonra alınacak dedi doktorum.
Martım benim içime aslında pek birşey doğmuyordu ama kızım olduğu için bu bebişminde kız olması içimden geçiyordu 2 kardeş birbirlerine destek olurlar diye ama sanırım erkek doktor çünkü büyük ihtimal erkek demişti geçen gittiğimde bende şok oldum sanki hiç oğlum olmazmış gibi geliyordu bakalım nasip hayırlısı diyorum ben kendimi oğlana hazırladım kız olursa süpriz olsun :)
Sen enerjini tüketmelerine izin verme canım, aklına gelince bi karnını sev, bebişin sana yine güç verir. Ne güzel sanırım ben 21. haftada gidiecem doktora. o zamana kadar oğlum nasıl büyümüş olur acaba. 20. haftadan sonra ultrasonda artık bir bütün olarak göremeyecekmişiz biliyor musunuz? büyüdüğü için sığmayacakmış ekrana
ne güzel bir kız bir oğlan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Gorkemcim benim ilki normaldi bakalım inşallah bu da normal olur diye ümit ediyorum
Martım benim içime aslında pek birşey doğmuyordu ama kızım olduğu için bu bebişminde kız olması içimden geçiyordu 2 kardeş birbirlerine destek olurlar diye ama sanırım erkek doktor çünkü büyük ihtimal erkek demişti geçen gittiğimde bende şok oldum sanki hiç oğlum olmazmış gibi geliyordu bakalım nasip hayırlısı diyorum ben kendimi oğlana hazırladım kız olursa süpriz olsun :)
ben hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda gördüm oğlum oluyordu.hatta eşimin memleketindeydik geçen bayramda.15 ekimde kontrole gitmiştim o gün dr erkek dedi.açık kapıda bıraktı ama ben kendimi erkek olarak alıştırdım.eşimin ailesindede kız yok eşim 3 kardeş hepsi erkek onların 2 şer tane çocukları var onlarda erkek kime söylesek eşimin tarafından sizden kız çıkmaz diyorlarkısmet bakalım bayram sonrası ne olacak.süpriz olursa farklı olur.:)
Çok büyük olasılıkla üzerine yattığın, ya da yatışının tek tarafa olduğu için kendi kan dolaşımını etkiliyor olabilirsin. ben sadece sola yatınca kalça kemiğim ağrıyor mesela. Gün içinde şişme olur ya da inmezse tansiyonunu ölçtürürsün.
martim ben en son 16+5 de gittim doktoruma dediğin gibi komacandıekrana sığmıyor bütün olarak. önce başını gösterdi doktorum. sonra bak karnı dedi en son da görüyormusun bu da pipisi dedi bana herkes kızın olacak diyordu bende ona şartlamışım kendimi o yüzden çok şaşırmıştım. ama benim içimde hep erkek doğuyordu ve öyle oldu.. 20.haftada renkli doppler çekileceğim o zaman daha ayrıntılı göreceğim oğluşumu.. allah hepimizin bebişlerini korusun...
o kalça agrısı neden oluyor acaba bende uzun sure sol tarafıma
yattıgımda kalcamdakı agrıyla uyanıyorumuzun süre de geçmiyor sonra
agrısı bı de uzun süre oturunca totşumun üzerindeki kemik agrıyor
sebebi nedir acaba daha gobegım de buyumedı kı bu agrılar nye dalalet olabılır
hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh... sağlıkla gelişip dünyaya gelsinler... herkesin gönlüne göre versin...
hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh... sağlıkla gelişip dünyaya gelsinler... herkesin gönlüne göre versin...
gözün aydın canım,çok sevindim seniin adına
doktor işini ne yaptın bu arada,fatma hanım a gittin mi?
bebişlerinize birşeyler alamaya başladınız mı?benim ikincide oğlan olduğu kesinleşirse oğlumdan kardeşine çok şey kaldı onları kullanırım.beşik,araba vs gibi büyük eşyalarımız var.2 ay sonra işten çıkınca yavaş yavaş oğluşumdan kalanları çıkarıp bakıcam ona göre alışveriş yaparım diye düşünüyorum.sizde durumlar nedir :)
bebişlerinize birşeyler alamaya başladınız mı?benim ikincide oğlan olduğu kesinleşirse oğlumdan kardeşine çok şey kaldı onları kullanırım.beşik,araba vs gibi büyük eşyalarımız var.2 ay sonra işten çıkınca yavaş yavaş oğluşumdan kalanları çıkarıp bakıcam ona göre alışveriş yaparım diye düşünüyorum.sizde durumlar nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?