Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Görkems, tafa içinize ne doğuyor canım ?? benim içime doğan doğru çıktı da. bakalım siz de tutacak mı? yalnız gönlünüzden geçeni değil, onu düşündüğünüzde içinize doğanı merak ediyorum. denilen o ki anneler hissedermiş...

ben hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda gördüm oğlum oluyordu.hatta eşimin memleketindeydik geçen bayramda.15 ekimde kontrole gitmiştim o gün dr erkek dedi.açık kapıda bıraktı ama ben kendimi erkek olarak alıştırdım.eşimin ailesindede kız yok eşim 3 kardeş hepsi erkek onların 2 şer tane çocukları var onlarda erkek kime söylesek eşimin tarafından sizden kız çıkmaz diyorlar kısmet bakalım bayram sonrası ne olacak.süpriz olursa farklı olur.:)

canım seninle aramızda 2 gün var.ama ben senden önce doğrurum :) senin normal değilmi?

Gorkemcim benim ilki normaldi bakalım inşallah bu da normal olur diye ümit ediyorum

Martım benim içime aslında pek birşey doğmuyordu ama kızım olduğu için bu bebişminde kız olması içimden geçiyordu 2 kardeş birbirlerine destek olurlar diye ama sanırım erkek doktor çünkü büyük ihtimal erkek demişti geçen gittiğimde bende şok oldum sanki hiç oğlum olmazmış gibi geliyordu bakalım nasip hayırlısı diyorum ben kendimi oğlana hazırladım kız olursa süpriz olsun :)

ne güzel bir kız bir oğlan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

martim ben en son 16+5 de gittim doktoruma dediğin gibi komacandı ekrana sığmıyor bütün olarak. önce başını gösterdi doktorum. sonra bak karnı dedi en son da görüyormusun bu da pipisi dedi bana herkes kızın olacak diyordu bende ona şartlamışım kendimi o yüzden çok şaşırmıştım. ama benim içimde hep erkek doğuyordu ve öyle oldu.. 20.haftada renkli doppler çekileceğim o zaman daha ayrıntılı göreceğim oğluşumu.. allah hepimizin bebişlerini korusun...

ne güzel bir kız bir oğlan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

İnşallah hayırlısı ben hep kız diye düşünüyordum ama oğlan deyince doktor sanki şimdide oğlan olsada güzel olur diye düşünmeye başladım hayırlısı inşallah yeterki sağlıklı olsun hiç cinsiyetini düşünmüyorum yeterki sağlıklı olsun

Ya tafacım sana bir şey sorucam normal doğumla ilgili: normal doğumdan sonra dikiş falan oldu mu? ayrıca hissedişinde değişen bi şey var mı? benim ilk ya merak ediyorum.:18::18::18:

Ayy hadi hayırlısı canlarım, önce sağlık versin rabbim hepsine her anlamda. Ayyy yerim ben onları... bakak görek doktor amca teyzeleri bize de haber verirler artık..

Son düzenleme:

o kalça agrısı neden oluyor acaba bende uzun sure sol tarafıma

yattıgımda kalcamdakı agrıyla uyanıyorum uzun süre de geçmiyor sonra

agrısı bı de uzun süre oturunca totşumun üzerindeki kemik agrıyor

sebebi nedir acaba daha gobegım de buyumedı kı bu agrılar nye dalalet olabılır

ayyy maşallah ben de 17. haftada gittiğimde beline kadar görünüyordu aynen. benim de uzun süre göstermemişti. 16. haftada mesela kapatmıştı kendini. 1 hafta sonra doktor gene gel bakalım dedi. sonra açtı pipiyi gösterdi. ben 13. haftadaki hareketlerini görünce bunları bir kız yapamaz yaa demiştim içime o zmaan doğdu. göstermedi deyince herkes kız olabilir dedi. ama öğrendiğimde yine bir şaşırdım yani. daha doğrusu bebeğim derken, hem kız hem de erkek hayalleri kurarken sadece oğlum ya da kızım demeye başlamak şaşırtıyor insanı. aslında 1 kız 1 oğlan ikizim olsun isterdim. ailede de var. herkes ilk ikimiz mi diye sormuştu bana.

hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh... sağlıkla gelişip dünyaya gelsinler... herkesin gönlüne göre versin...

Vucüt ağırlığı tek yöne yükleniyor ya ondan canım, aynen o kalça ağrısı gün boyu da geçmiyor valla. totuşunun üzerine çok oturma tabii, bebiş sana azıcık hareket uyarısında bulunuyor ondan ağrıyor. benim de kuyruk sokumu denilen kemikler değil de belime vuruyor o ağrı. hem çok oturunca hem de çok ayakta kalınca.

gözün aydın canım,çok sevindim seniin adına
doktor işini ne yaptın bu arada,fatma hanım a gittin mi?

saol cnm darısı senin başına inşallah fatma hanıma gittim eşimde bende çok beğendik hatta doğumu erzurumda yapmaya karar verdim fatma hanımla sende bi dene istersen ben çok beğendim

bu arada herkese mutlu neşeli günler kızlar geçmişi ancak okuyabildim maşallahınız var valla neyse herkesin tekrar bir araya gelmesine çokkkk sevindim açıkçası diğer forumu bende pek beğenmedim bi baktım ve hemen çıktım burası daha sıcak bi ortam valla ii oldu tekrar buluşmamış hepinizi çok seviyorum bu arada hala kız olayına alışmadım sanki hala oğlum olacak gibi içimde hep erkek çocuğu vardı hala şaşkınım neyse kısmet bu arada 1 yelek 1 patik 1 tane de süveter ördüm kuzuma ördükçe onları seviyorum bu annelik farklı bi duygu valla ya allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhh

bebişlerinize birşeyler alamaya başladınız mı?benim ikincide oğlan olduğu kesinleşirse oğlumdan kardeşine çok şey kaldı onları kullanırım.beşik,araba vs gibi büyük eşyalarımız var.2 ay sonra işten çıkınca yavaş yavaş oğluşumdan kalanları çıkarıp bakıcam ona göre alışveriş yaparım diye düşünüyorum.sizde durumlar nedir :)

bebişlerinize birşeyler alamaya başladınız mı?benim ikincide oğlan olduğu kesinleşirse oğlumdan kardeşine çok şey kaldı onları kullanırım.beşik,araba vs gibi büyük eşyalarımız var.2 ay sonra işten çıkınca yavaş yavaş oğluşumdan kalanları çıkarıp bakıcam ona göre alışveriş yaparım diye düşünüyorum.sizde durumlar nedir :)

ufak tefek basladım ben de almaya ama bızım henuz cınsıyetımız

bellı degıl onun ıcın ara renklerden secmeye gayret edıyoruz

babaannemız alttan cıtcıtlı badı aldı bıze krem rengı pamuk cok sırın ve cok tatlı

bakalım kalıpları cıkarabılırsek kayınvalıdem hamılelık elbısesı dıkecek bana ıns

ben hiçbir şey yapmadım ve almadım. doğum iznimde oldukça boş vaktim olacak. alışverişi o zaman yapmayı düşünüyoruz eşimle. ama yavaş yavaş incelemeye başladım. özellikle senin gibi tecrübeli annelerimizin deneyimlerine çook ihtiyacımız olacak canım, gereksiz şeylere boşuna para vermeyelim. şimdi biz heveslenip gaza geliriz onu da alalım busu da olsun diye siz bizi durdurun hatta BENİ ben şu an habire kendime bir şeyler alıyorum oğlum rahat etmeyi seviyor napiyim deyip babayı kandırıyorum. ve eşim durduramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…