Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu sabah gittim saçıma dip boya yaptırdım birde kestirdim. Ben röfle de yaptıracaktım ama kuaförüm şimdi yapmayalım dip yeterli 3 ay sonra yaparız sonrada artık doğumdan sonra dedi.

Doktorum onay vermese yaptırmazdım aslında. Ama iyi oldu moralim düzeldi baya.

cnm bitkisel mi yaptırdın doktor bana izin vermedi çoğu kuaför de yapmıyo mrk ettim

bende istiyorum boyatmak ama içim rahat etmiyro bir türlü.. kimsayal olduğu için bebişime zararı olur mu diye korkuyorum... hamilelikte moral de önemli ....

Kuaförüme bitkisel yapın dedim. Bitkisel denen boyalar temelde aynı sadece kimyasalların etkilerini azaltacak bazı bitkisel katkılar var dedi. Bu boyalar çok çabuk akar 3 ay bekleyemezsin en geç 1 aya yine gelirsin bu şekilde daha çok boya yaptırmış ve daha çok kimyasala maruz kalmış olursun dedi. Mantıklı geldi ne bileyim yap gitsin dedim:)

Birde benim arkadaşlarımın hemen hepsi boyattı yada röfle yaptırdılar hamileyken. Sorun yaşamayız umarım.

ya benimde çok beyazım var bende mi yaptırsam ki annem kuaför o da yaptırma dedi kafam karıştı

Son düzenleme:
Benimde beyazlarım nasıl çıktı yaaa öfff bu kadar beyaz olduğunu düşünmüyordum :) ama sanırım ben bebiş doğana kadar böyle dolaşacağım yapacak bişi yok ... Belki ben doğduktan sonra bile süt sıkıntısı olmaz emerse o zaman bile yaptırtmayabilirim...

ya benimde çok beyazım var bende mi yaptırsam ki annem kuaför o da yaptırma dedi kafam karıştı

saol cnm darısı senin başına inşallah fatma hanıma gittim eşimde bende çok beğendik hatta doğumu erzurumda yapmaya karar verdim fatma hanımla sende bi dene istersen ben çok beğendim

bi dahakine de ona gideyim o zaman,yarın metin bey e randevum var.amniyosentez için

Canım dualarımız seninle inşallah hayırlı sonuçlarla bizi de sevindirirsin gönlünü ferah tut... İnşallah herşey yolunda gidecek ve Allah bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip edecek. Hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz tatlım. Allah yardımcınız olsun inşallah...

kızlar yarın amniyosentez yaptıracam,bana dua edin olur mu çok korkuyorum

Kızlar unutmayalım!!!

Bebişlerimize kendimize ve eşimize bol ol nazar ayetini okumaya çalışalım.

Kalem suresı 51 ve 52. Ayet sürekli okuyunca insan zaten ezberliyor

ben mumkun mertebe her gün okumaya çalışıyorum. Size de tavsiye ederim.

''Ve in yekadülleziine keferuu le yüzliguuneke bi ebsarihim lemma semi'uzzikra

veyeguluune innehü lemecnun. Vema hüve illa zikrüllil alemiin.'' Amin.

HERKESE SAĞLIKLI GEBELİKLER DİLİYORUM.

Son düzenleme:

teşekkür ederiz canım ben hemen bir yere not edicem çantama koyucam.sabah evden çıkarken dua ediyorum.bunuda artık okurum.

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım hehehee:) merhabalar kızlarrrrrrr....
yeni topigimize yeni haberle gelımm ve kızım olcakmısss huhuhuhuhuh:)))
prensesımmm gelıyor..

benım kardesım bayan kuaforu..hamıle bayanları almıyor..kısmen sorumluluktur cunku..hamılelıgın ılk 3 ayı ıcındeyse kesınlıkle ıslem yapmıyor..3 ayı bıttıyse uyarıyor eger cok ısrar ederlerse bıtkısel boyalar kullanıyor..tabıkı her bıtkısel dıyene ınanmamalıyızz..cogu kımyasal maddeler ıcerıyor..gercek organık boyalar cok pahalıya patlıyor..mesela 100 tl lık masraf bıtskısel boyada 300 tl ye cıkıyor arkadaslar..
ve kesınlıkle dıp boya yapmıyor..dıbe gelmıcek sekılde organık boyalar kullanıyor..
benım saclarda sarı ve dıp geldıı( 3 ayım bıttıgı ıcın boyayaylım dedım dr umda kardesımde sıddetle karsı cıktılar..
bebegım suan ıcın daha onemlı..dıp boyam gelsede hala guzelım:))))moralımde cok yuksek..
sedece pozıtıf dusunun:) sac boyamak yerıne alısverıs yapınca aynı hazzı verıo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…