selam kızlar,
tanış yüzler görmek ne güzel...nasılsınız?
Bu sabah gittim saçıma dip boya yaptırdım birde kestirdim. Ben röfle de yaptıracaktım ama kuaförüm şimdi yapmayalım dip yeterli 3 ay sonra yaparız sonrada artık doğumdan sonra dedi.
Doktorum onay vermese yaptırmazdım aslında. Ama iyi oldu moralim düzeldi baya.
Bu sabah gittim saçıma dip boya yaptırdım birde kestirdim. Ben röfle de yaptıracaktım ama kuaförüm şimdi yapmayalım dip yeterli 3 ay sonra yaparız sonrada artık doğumdan sonra dedi.
Doktorum onay vermese yaptırmazdım aslında. Ama iyi oldu moralim düzeldi baya.
Kuaförüme bitkisel yapın dedim. Bitkisel denen boyalar temelde aynı sadece kimyasalların etkilerini azaltacak bazı bitkisel katkılar var dedi. Bu boyalar çok çabuk akar 3 ay bekleyemezsin en geç 1 aya yine gelirsin bu şekilde daha çok boya yaptırmış ve daha çok kimyasala maruz kalmış olursun dedi. Mantıklı geldi ne bileyim yap gitsin dedim:)
Birde benim arkadaşlarımın hemen hepsi boyattı yada röfle yaptırdılar hamileyken. Sorun yaşamayız umarım.
ya benimde çok beyazım var bende mi yaptırsam ki annem kuaför o da yaptırma dedi kafam karıştı
saol cnm darısı senin başına inşallah fatma hanıma gittim eşimde bende çok beğendik hatta doğumu erzurumda yapmaya karar verdim fatma hanımla sende bi dene istersen ben çok beğendim
kızlar yarın amniyosentez yaptıracam,bana dua edin olur mu çok korkuyorum
Kızlar unutmayalım!!!
Bebişlerimize kendimize ve eşimize bol ol nazar ayetini okumaya çalışalım.
Kalem suresı 51 ve 52. Ayet sürekli okuyunca insan zaten ezberliyor
ben mumkun mertebe her gün okumaya çalışıyorum. Size de tavsiye ederim.
''Ve in yekadülleziine keferuu le yüzliguuneke bi ebsarihim lemma semi'uzzikra
veyeguluune innehü lemecnun. Vema hüve illa zikrüllil alemiin.'' Amin.
HERKESE SAĞLIKLI GEBELİKLER DİLİYORUM.
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım hehehee:) merhabalar kızlarrrrrrr....
yeni topigimize yeni haberle gelımm ve kızım olcakmısss huhuhuhuhuh:)))
prensesımmm gelıyor..
Kuaförüme bitkisel yapın dedim. Bitkisel denen boyalar temelde aynı sadece kimyasalların etkilerini azaltacak bazı bitkisel katkılar var dedi. Bu boyalar çok çabuk akar 3 ay bekleyemezsin en geç 1 aya yine gelirsin bu şekilde daha çok boya yaptırmış ve daha çok kimyasala maruz kalmış olursun dedi. Mantıklı geldi ne bileyim yap gitsin dedim:)
Birde benim arkadaşlarımın hemen hepsi boyattı yada röfle yaptırdılar hamileyken. Sorun yaşamayız umarım.
hayırlı olsun canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?