Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek. Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi...

ayy çok güzel bir yazıymış, gözlerim doldu henüz hamile bile değilim, sizleri düşünemiyorum şu an

ayy çok güzel bir yazıymış, gözlerim doldu henüz hamile bile değilim, sizleri düşünemiyorum şu an

Evet, inanılmaz şeyler yaşıyormuş insan , inşallah doğru ve hayırlı zaman geldiğinde senin de aynı duyguları tatmanı canı gönülden dilerim , bizleri de Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah....

Son düzenleme:

amin canım, inşallah hayırlısıyla yaşarım ben de.
bu duygu eminim hayatta tadılan en güzel duygudur!
Allah sizlerin de her açıdan yardımcısı olsun, sağlıkla kucağınıza versin inşallah bebişlerinizi!

Son düzenleme:

herkese günaydınlar... Çok güzel bir yazı .... allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin... annelik duygusu bambaşka gerçekten. hele birde sevdiğin insan ve senden yeni bir can dünyaya gelmesi tarif edilemez...

Sana da günaydın Yessimm'cim aminnn inşallah, karnımızda böyleyken kucağımıza alınca neler yaşayacağız kim bilir?

hava çok soğuk ben çok üşüyorum.inşallah hasta olmam
size birşey sorucam benim 2-3 gündür sol elim sabah kalkınca şiş oluyor.1-2 saat sonra iniyor şişliği.sürekli sola yattığımdan olabilirmi?

Çok büyük olasılıkla üzerine yattığın, ya da yatışının tek tarafa olduğu için kendi kan dolaşımını etkiliyor olabilirsin. ben sadece sola yatınca kalça kemiğim ağrıyor mesela. Gün içinde şişme olur ya da inmezse tansiyonunu ölçtürürsün.

yok canım gün içinde sorunum yok şimdi normal sabah ilk kalkınca oluyor.sonrasında geçiyor.sanırım kendimi sola yatma konusunda şartlandırıyorum.normalde sağa daha çok yatardım.şimdi bebiş beslensin diye sola yatıyorum ondan oluyor sanırım.

O zaman sorun yok canım,, ben de sırt üstü yatmayı çok severim. bazen bir uyanıyorum kendimi sırt üstü yatmış buluyorum. bebeğe kan akışının en yavaş olduğu pozisynmuş hemen sola dönüyorum sonra. sanırım böyle böyle gece uyanmalarına da alıştırıyor vücut bizi. sürekli tetikte olma halii yani

evet bende sürekli uyanıyorum.hamileliğin başından beri deliksiz bir uyku uyumadım.ilk başlarda sürekli rüyalar görüyordum.bebekle doğumla ilgili 2-3 ay böyle devam etti.şimdide yatış pozisyonu sonuna dogru göbiş büyücek uyuyamıcaz.sonrada bebişten :) hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda bebişlerimiz

Günaydın arkadaşlarrrrr :)

Güne enerjik başlamak istiyorum enerjimi gün içinde bitiriyorlar ama bebişim için genede ne olursa olsun enerjikim :)

Bebişimin hareketleri beni inanılmaz sevindiriyor daha öncede söylemiştim ya bir gece beni hele hiç uyutmamıştı. Bazende sanki birkaç gün hissetmiyorum öyle olunca da moralim bozuluyor

Bir an önce artık kontrol zamanım gelsin istiyorum gel bayram tatili gel bayramdan sonra göreceğim inşallah bebişimi.
Bebişlerimizin hareketlerini bol bol hissetmeli günler diliyorum...

günaydın canım.evet güne enerjik başlıyoruz ama sonra pilimizi bitiriyorlar.bebişleri düşünüp mutlu olalım.:)
bende hareketlerini ara ara hissediyorum.ben üzgün ve sinirli olunca sanki ben burdayım diyor kendini belli ediyor.:)
inşallah birkaç hafta sonra büyüdükçe daha çok hissedicez.bende bayram sonrası gidicem dr iple çekiyorum o günü :) cinsiyetide tam belli olur artık

Aynen öyle canım o zaman tam olarak cinsiyetleride belli olur artık eee bebişlerimiz büyüyor artık:)

Sen enerjini tüketmelerine izin verme canım, aklına gelince bi karnını sev, bebişin sana yine güç verir. Ne güzel sanırım ben 21. haftada gidiecem doktora. o zamana kadar oğlum nasıl büyümüş olur acaba. 20. haftadan sonra ultrasonda artık bir bütün olarak göremeyecekmişiz biliyor musunuz? büyüdüğü için sığmayacakmış ekrana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…