Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım hehehee:) merhabalar kızlarrrrrrr....
yeni topigimize yeni haberle gelımm ve kızım olcakmısss huhuhuhuhuh:)))
prensesımmm gelıyor..

hayırlısı olsun canım.sağlıkla kucağına al. kızlar erkekler eşitleniyor bakalım hangisi önde olacak sonunda :)

hayırlısı olsun canım.sağlıkla kucağına al. kızlar erkekler eşitleniyor bakalım hangisi önde olacak sonunda :)

tesekkurler canımm:) nısan ayını esıt kapatsak super olurççher erkek annesıne bır kız annesı ehehehe:)))

Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk: Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems: erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:

Kızlar Yok mu arttıran

Son düzenleme:
Canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah minik prensesini...

prensesımmm gelıyor..

arttırmak ıstıyorum bu lısteye ben de yazılmak ıstıyorum yaa

selam kızlar,
tanış yüzler görmek ne güzel...nasılsınız?
İyiyiz canım, sen nasılsın? ekip toparlanıyor baya. haberlerinizi bekliyoruz. özletmeyin kendinizi...

kızlar yarın amniyosentez yaptıracam,bana dua edin olur mu çok korkuyorum

Allahım inşallah hem kolay bir işlem hem de iyi haberlerle yüzünü güldürsün canım,

prensesımmm gelıyor..
hoşgeldinnn canıımmm, hayırlı olsun kızçennn maşallah maşallah diyelim annesine de kuzusuna da

Ben geldim, biraz gec geldim, simdi yazdiklarinizi okuyacagim hemen :)

Martimcigim benimki de erkekim :)

Beralku : Kız
Vusii: Erkek
Durusella:
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:

Kizlar su sac boyama konusunda ben de cekimserim, buyuk ihtimalle dogumdan sonraya hatta insallah oglusum sutumu alirsa sutten kesilene kadar beklicem boyamak icin. Ekim'in 19'unda 34 yas bitti :) simdi tepeme bir bakiyorum ohhhoooo beyaz dolmus yine de boyamak istemiyorum.

Aklima gelmisken, Martim Tafa'ya onceki dogumu ile kesi ile ilgili bir soru sormus. Tecrubeli anne adaylari biz ilk hamileligini yasayan annelere bu konuda bilgi verir misiniz lutfen? Insallah ben normal dogum istiyorum, son anda bir aksilik olmazsa tabii. Normal dogumda doktor epizyotemiyi yani kesiyi duruma gore mi yapiyor? Kesi yapildiktan sonra dikisli bolge ne kadar zamanda iyilesiyor? Dikislerin iltihaplanmamasi icin temizlik onemli diyorlar, peki lohusa kanamasi varken bu nasil oluyor? vs vs bu konuda merak edilecek o kadar cok sey varki.

Cok soru sordum ama bir de su hamilelik sutyenini merak ettim. Gercekten hamilelik sutyeni diye birsey var mi yoksa sadece emzirme sutyeni mi var? Benim karnim ve goguslerim kocaman oldu bile Bir de emzirme sutyenini ne zaman almak lazim, son aylarda mi? Ayy yapacak alacak ne kadar cok sey varrrr

Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Görkemli: Kız
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Omrumuz:
tafa35:
permers:erkek
janlpam:
gölgemmm: Kız
Kadifegül:

Son düzenleme:
fadime cnm ya.....................

fadime kendimi yapmış bu çocuğuda kendi ismi konsun deniuor duygulRINI DİĞER TORUNLrında tatsın. bu neya büyükleri anlamak ne zor saygı böylemi ifade edilir koyma canım vallA BEN SANA ikinci isim koyarsın kaygılanma demiştim ama yok vazgeçtim koyma

canım inşallah ben bayramdan sonra bilgi vericem kız olsun istiyorum ama allahtan hayıorlısı olsun bakalım nazar boncuklarıda listeye yakışmış

canım inşallah ben bayramdan sonra bilgi vericem kız olsun istiyorum ama allahtan hayıorlısı olsun bakalım nazar boncuklarıda listeye yakışmış

Dört gözle ve iyi haberlerle bekliyoruz sizi de artık. bugün ben de 3lüde afb-mom diye bir değer vardı. onun sonucunu aldım. normal dedi doktor çok şükür.ama hepsi ihtimal sonuçlar, neticede Rabbime emanetler korusun onları. kan ilacı verdi. 3 hafta sonra çağırdı. çentik atmaya başlıcam esettincim sen gibi

perşembe günü inşallah bizde listedeki yerimizin karşısını doldururuz.Gerçi sağlıklı haberini almak ve görmek çok daha mühim ama yine de insan merak ediyor cinsiyetini

iyiyiz ttlım çok şükür sen nasılsın bakalım herşey yolunda mı?

Bir de kızlar bugün HaticeCan'ı göremedik pistlerde nerelerde acaba bizim zilli

merhaba canim ya,
yoklugumu fark etmis olman beni sevindirdi.. bugün gelemedim foruma, bugün bizim burada her yer tatildi, dini bir bayram vardi o yüzden evdeydik, daha dogrusu sabah kahvaltiya annemlere gittik, oradan gelincede yemekti oydu buydu derken, pc basina oturamadim. Ancak simdi vakit bulabildim, ama inanin aklim hep buradaydi..

Saka maka biz buraya baya alismisiz... burasi daha sicak bir ortam, iyi ki de burasi acildi. Gecmisi okudumda yeni gelenlerde var, hosgelmisler sefalar getirmisler...

Benimde arada bir kasik agrilarim devam ediyor... onun disinda sükür hersey yolunda...

Kocaman öpüyoruz teyzesi

ya ben doktoruma uydum yaptırdım aman ha sakın deseydi asla yaptırmazdım çok güveniyorum kendisine
peki kardeşin bir kuaför olarak boyanın ne gibi zararlar verebileceğini söylüyor yani rastladığı bir olay varmı
benim ebe hemşire bir arkadaşım var işin içinde diye ona da sordum bildiğim kadarıyla şimdiye kadar kayda geçen uzun yada kısa vadede tıbbı bir olay yok dedi

amaaannn bende resmen başıma iş aldım 33 yaşıma kadar saçımı boyatmadım tam röfle yaptırdım 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. ne şans ama

Son düzenleme:

canım benım sac boyaları yuksek mıktarda farklı kımyevı ılaclar ıcerıyor..boya yapıldıktan sonra sac derısınde emılme oluyor ve o boyayı sen dırekt vucuduna alıyorsun ayrıca sac boyasının solunmasıyla bu kımyevı maddeler dırekt kana gecıyor..sac boyasının emılmesı ıdrarla atılabılıyormus bellı bır sure sonra fakat solunması en zararlı olan seymıs..yanı boya yaptırmadıgımız gıbı yapılan ortamlardada onlemı almakta fayda var..
arkadasın dogru solemıs yanı kesınlıkle zararlıdır dıye bır verı yok fakat hıc bır zararı yoktur dıye bır verıde yoktur..
sen bebişini ogrenmeden once yaptırmıssın zaten..Melekler onu korur annesı kaygılanmayasın sakın..
mesela bende sacımı kestırecektım aman kestırme bebegın aklı omru kısa olur dedıler..batıl ınanc dedım ve kestırdım bu tur seylere ınanan bırı hıc bızaman olmadım..fakat boyanın tıbben acıklaması mevcut tamamen kımyasal maddeler ...
bence bebegımız ıcın sıkalım dısımızı derım sonraa en sarısından boyatalımDDD

hoşgeldinnn canıımmm, hayırlı olsun kızçennn maşallah maşallah diyelim annesine de kuzusuna da [/QUOTE]

hos bulduk:) hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın Allah ım..

Hepinize günaydıııınnn

Sağlıklı neş'eli bulantısız bol iştahlı günler diliyorum.

Sizi seviyoruz teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…