tesekkurler canım benım..umarım senınde test sonucun cok ıyı cıkar..stres yapmaaa..Bol bol dua et..
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım hehehee:) merhabalar kızlarrrrrrr....
yeni topigimize yeni haberle gelımm ve kızım olcakmısss huhuhuhuhuh:)))
prensesımmm gelıyor..
hayırlısı olsun canım.sağlıkla kucağına al. kızlar erkekler eşitleniyor bakalım hangisi önde olacak sonunda :)
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım hehehee:) merhabalar kızlarrrrrrr....
prensesımmm gelıyor..
Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk: Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems: erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:
Kızlar Yok mu arttıran
İyiyiz canım, sen nasılsın? ekip toparlanıyor baya. haberlerinizi bekliyoruz. özletmeyin kendinizi...selam kızlar,
tanış yüzler görmek ne güzel...nasılsınız?
kızlar yarın amniyosentez yaptıracam,bana dua edin olur mu çok korkuyorum
hoşgeldinnn canıımmm, hayırlı olsun kızçennnişte geldim burdayım ben bu işte ustayım hehehee:) merhabalar kızlarrrrrrr....
prensesımmm gelıyor..
Beralku : Kız
Vusii: Erkek
Durusella:
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems: erkek??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
fadime cnm ya.....................
Durusella:
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
Kadifegül:
Kızlar Yok mu arttıran
canım inşallah ben bayramdan sonra bilgi vericem kız olsun istiyorum ama allahtan hayıorlısı olsun bakalım nazar boncuklarıda listeye yakışmış
Durusella:
Görkemli: Kız
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Omrumuz:
tafa35:
permers:erkek
janlpam:
Kadifegül:
iyiyiz ttlım çok şükür sen nasılsın bakalım herşey yolunda mı?
Bir de kızlar bugün HaticeCan'ı göremedik pistlerde nerelerde acaba bizim zilli
benım kardesım bayan kuaforu..hamıle bayanları almıyor..kısmen sorumluluktur cunku..hamılelıgın ılk 3 ayı ıcındeyse kesınlıkle ıslem yapmıyor..3 ayı bıttıyse uyarıyor eger cok ısrar ederlerse bıtkısel boyalar kullanıyor..tabıkı her bıtkısel dıyene ınanmamalıyızz..cogu kımyasal maddeler ıcerıyor..gercek organık boyalar cok pahalıya patlıyor..mesela 100 tl lık masraf bıtskısel boyada 300 tl ye cıkıyor arkadaslar..
ve kesınlıkle dıp boya yapmıyor..dıbe gelmıcek sekılde organık boyalar kullanıyor..
benım saclarda sarı ve dıp geldıı( 3 ayım bıttıgı ıcın boyayaylım dedım dr umda kardesımde sıddetle karsı cıktılar..
bebegım suan ıcın daha onemlı..dıp boyam gelsede hala guzelım:))))moralımde cok yuksek..
sedece pozıtıf dusunun:) sac boyamak yerıne alısverıs yapınca aynı hazzı verıo:))
ya ben doktoruma uydum yaptırdım aman ha sakın deseydi asla yaptırmazdım çok güveniyorum kendisine
peki kardeşin bir kuaför olarak boyanın ne gibi zararlar verebileceğini söylüyor yani rastladığı bir olay varmı
benim ebe hemşire bir arkadaşım var işin içinde diye ona da sordum bildiğim kadarıyla şimdiye kadar kayda geçen uzun yada kısa vadede tıbbı bir olay yok dedi
amaaannn bende resmen başıma iş aldım 33 yaşıma kadar saçımı boyatmadım tam röfle yaptırdım 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. ne şans ama
Canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah minik prensesini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?