Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlaaarrr, günaydınlarrrr

2gündür takip edemiyorum, ama hızınıza da yetişemiyorum
fırsat bulup hepsini okuyamadım yazdıklarınızın ama listemizi gördüm, kız hakimiyetini erkeklere bırakmış
bizim minikler

bu arada bende paşam için patik örmeye başladım, ve hayatımda ilktir benim için..
ona özel olucak tam anlamıylaaa :)

günaydın güzel anneler nasılsınız.ben bugün biraz kötüyüm.2 gündür ara ara mide bulantılarım var.birde başım çok ağrıyor.korkuyorum.aynı şeyleri yaşamaktan tansiyonumun çıkmasından :18: Allahım inşallah kabus yeniden başlamaz

ttlım istirahat etmeye çalış tansiyonun yukselecek gıbıyse de bır bardak suya bır damla lımon sıkmayı dene

umarım hersey yolunda gıder de sag salım bebısıne kavusursun içini ferah tut olur mu ?

ttlım istirahat etmeye çalış tansiyonun yukselecek gıbıyse de bır bardak suya bır damla lımon sıkmayı dene

umarım hersey yolunda gıder de sag salım bebısıne kavusursun içini ferah tut olur mu ?

saol canım ya moralim bozuldu şimdi dokunsalar ağlıcam limonu deneyim bulabilirsem burda çalılştığım için sorun.çıkışımı 2 ay diyorum ama sanırım daha önce olacak.

aynen öyle insan hissediyor gerçekten

ya benimde çok beyazım var bende mi yaptırsam ki annem kuaför o da yaptırma dedi kafam karıştı

benimde dünya kadar beyazım var, 1aydır kendi kendimi oyalıyorum.bakalım ne kadar dayanırım dahaa :)

kızlar yarın amniyosentez yaptıracam,bana dua edin olur mu çok korkuyorum

canımm, inşallah hayırlı haberler vericeksin bizlere..içini ferah tut..

saol canım ya moralim bozuldu şimdi dokunsalar ağlıcam limonu deneyim bulabilirsem burda çalılştığım için sorun.çıkışımı 2 ay diyorum ama sanırım daha önce olacak.

yapma lutfen hem kendını hem de bebısımızı uzme o da aglar sonra

hem sen ferah ol kı yavrun da ferah olsun

sakin ol tatlım aynı şeyleri yaşamaya dair bi enerji alanı oluşturma kendine. baş ağrın normal bu aylardaherkeste olurmuş bende dün baş ağrısından ve mide bulantısından ölüyodum nefesimi toplayıp yüzümü yıkadım elimi karnıma koyup seni bekliyorum bebişkom seneye bu vakitlerde sana bayramlık bile seçiyor olucam diye konuştum.ne kadar pozitif düşünürsen evren sana bu isteklerini verir bu senin bebişin ve ona sıkı tutun

benim bebşiminde ilk hediyeleri geldi teyzem cinsiyetini öğrenemediğimiz için sabredememiş beyaz bi bebek battaniyesi örmüş baklava desenli.sonra beyaz bi hırka ve beyz bir süveter.

arkadaşım cinsiyetini öğrenemedik ama sabredemedim çok beğendim aldım dedi oda altını açmak için kullanılar ayıcıklı mayıcıklı bi sergi almış çok güzel
kız kardeşim beyaz mini converse ayakkabılar almış hehehehe çok şekerler.
kuzenimde süt sağma pompası biberonlar banyo malzemeleri almış gelmiş.
bebişim şimdiden şanslı :))

yapma lutfen hem kendını hem de bebısımızı uzme o da aglar sonra

hem sen ferah ol kı yavrun da ferah olsun

saol canım inşallah sorun çıkmaz.kötü düşünmemeye çalışıyorum.eşimi aradım telefonunu açmıyor insan birini istiyor yanında bu durumda annemi üzmek istemedim ama onu aradım şimdi daha iyiyim.

ohh ohh maşallahhh, kıskandı benim paşa vallaa
güle güle kullanın birlikte inşallaaahhhh

benimde başağrılarım oldukça şiddetli, ama düşünmemeye çalışyıroum canım
umarım atlatırsınn
sıkma canınııı, kötü düşünürsen,kendini daha çok dinlersnn

çok teşekkür ederim.birilerinin yanında olduğunu hissetmek insana güç veriyor.sizi tanıdığım için mutluyum.Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ana gibi yar olmaz sözü boşa söylenmemiş her zaman her ne olursa yanımızdalar şimdi bizde allahın izniyle anne olacağız bu arada pozitif düşün hayatım dün benimde başım çok ağrıdı ki benim tansiyonumda hep düşüktür o nedenle baş ağrısını hemen tansiyona bağlama sakin ol

benimde başağrılarım oldukça şiddetli, ama düşünmemeye çalışyıroum canım
umarım atlatırsınn
sıkma canınııı, kötü düşünürsen,kendini daha çok dinlersnn

şimdi daha iyiyim siz bana güç verdiniz.düşünmemeye çalışıyorum.

evet canım ana gibi yar olmaz gerçekten Allah başımızdan eksik etmesin.
korku dağları beklermiş şimdi tetikteyim ya hemen tansiyonum çıkıcakmış gibi geliyor.eczanede yakında yok ölçtüreyim.ben en iyisi tansiyon aletimi yanımda taşıyayım.

şimdi daha iyiyim siz bana güç verdiniz.düşünmemeye çalışıyorum.

yuppiiiiii

içerdekinin böyle hareketli olduğunu hayal et, daha iyi gelicektir..
benimki habire pıtpıtlıyoo, durup dururken tebessüm ederken buluyorum kendimi..
eşimde dalga geçiyo, göbeğe baak kocaman olduuuuu diyee..

saol canım ya şimdi elimizi yüzümü yıkadım soğuk suyla kendimi toplamaya çalışıyorum.içimden sürekli birşey yok birşey yok diye tekrar ediyorum.benimde ara ara pıtpıtlıyor.:)
Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin.ayy ben yine ağlıcam

amiiin inşallah.. hepimiz aynı moddayız
heran herşeye ağlamaya hazır

Kızlar yapmayın ya relax olun lutfen ınsanlar neler

yasıyor yıne de sukur halımıze hayatı tiiiiiye almayı öğrenmeliyiz

öğretmeliyiz.

Canım birbirimizin sıkıntılarını paylaşırsak azaltabiliriz ... Herşey yolunda gidecek düşüncesiyle hareket etmek lazım çokta stres yapmamak gerek ama işte bazen elde olmayabiliyor haklısın ama hep iyi düşün.

çok teşekkür ederim.birilerinin yanında olduğunu hissetmek insana güç veriyor.sizi tanıdığım için mutluyum.Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…