günaydın güzel anneler nasılsınız.ben bugün biraz kötüyüm.2 gündür ara ara mide bulantılarım var.birde başım çok ağrıyor.korkuyorum.aynı şeyleri yaşamaktan tansiyonumun çıkmasından :18: Allahım inşallah kabus yeniden başlamaz
ttlım istirahat etmeye çalış tansiyonun yukselecek gıbıyse de bır bardak suya bır damla lımon sıkmayı dene
umarım hersey yolunda gıder de sag salım bebısıne kavusursuniçini ferah tut olur mu ?
aynen öyle insan hissediyor gerçektenGörkems, tafa içinize ne doğuyor canım ?? benim içime doğan doğru çıktı da. bakalım siz de tutacak mı? yalnız gönlünüzden geçeni değil, onu düşündüğünüzde içinize doğanı merak ediyorum. denilen o ki anneler hissedermiş...
bu arada herkese mutlu neşeli günler kızlar geçmişi ancak okuyabildim maşallahınız var valla neyse herkesin tekrar bir araya gelmesine çokkkk sevindim açıkçası diğer forumu bende pek beğenmedim bi baktım ve hemen çıktım burası daha sıcak bi ortam valla ii oldu tekrar buluşmamış hepinizi çok seviyorum bu arada hala kız olayına alışmadım sanki hala oğlum olacak gibi içimde hep erkek çocuğu vardı hala şaşkınım neyse kısmet bu arada 1 yelek 1 patik 1 tane de süveter ördüm kuzuma ördükçe onları seviyorum bu annelik farklı bi duygu valla ya allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhh
ya benimde çok beyazım var bende mi yaptırsam ki annem kuaför o da yaptırma dedi kafam karıştı
kızlar yarın amniyosentez yaptıracam,bana dua edin olur mu çok korkuyorum
saol canım ya moralim bozuldu şimdi dokunsalar ağlıcamlimonu deneyim bulabilirsem burda çalılştığım için sorun.çıkışımı 2 ay diyorum ama sanırım daha önce olacak.
saol canım ya moralim bozuldu şimdi dokunsalar ağlıcamlimonu deneyim bulabilirsem burda çalılştığım için sorun.çıkışımı 2 ay diyorum ama sanırım daha önce olacak.
kızlaaarrr, günaydınlarrrr
2gündür takip edemiyorum, ama hızınıza da yetişemiyorum
fırsat bulup hepsini okuyamadım yazdıklarınızın ama listemizi gördüm, kız hakimiyetini erkeklere bırakmış
bizim minikler
bu arada bende paşam için patik örmeye başladım, ve hayatımda ilktir benim için..
ona özel olucak tam anlamıylaaa :)
yapma lutfen hem kendını hem de bebısımızı uzmeo da aglar sonra
hem sen ferah ol kı yavrun da ferah olsun
benim bebşiminde ilk hediyeleri geldi teyzem cinsiyetini öğrenemediğimiz için sabredememiş beyaz bi bebek battaniyesi örmüş baklava desenli.sonra beyaz bi hırka ve beyz bir süveter.
arkadaşım cinsiyetini öğrenemedik ama sabredemedim çok beğendim aldım dedi oda altını açmak için kullanılar ayıcıklı mayıcıklı bi sergi almış çok güzel
kız kardeşim beyaz mini converse ayakkabılar almış hehehehe çok şekerler.
kuzenimde süt sağma pompası biberonlar banyo malzemeleri almış gelmiş.
bebişim şimdiden şanslı :))
saol canım inşallah sorun çıkmaz.kötü düşünmemeye çalışıyorum.eşimi aradım telefonunu açmıyor insan birini istiyor yanında bu durumda annemi üzmek istemedim ama onu aradım şimdi daha iyiyim.
sakin ol tatlım aynı şeyleri yaşamaya dair bi enerji alanı oluşturma kendine. baş ağrın normal bu aylardaherkeste olurmuş bende dün baş ağrısından ve mide bulantısından ölüyodum nefesimi toplayıp yüzümü yıkadım elimi karnıma koyup seni bekliyorum bebişkom seneye bu vakitlerde sana bayramlık bile seçiyor olucam diye konuştum.ne kadar pozitif düşünürsen evren sana bu isteklerini verir bu senin bebişin ve ona sıkı tutun
saol canım inşallah sorun çıkmaz.kötü düşünmemeye çalışıyorum.eşimi aradım telefonunu açmıyor insan birini istiyor yanında bu durumda annemi üzmek istemedim ama onu aradım şimdi daha iyiyim.
benimde başağrılarım oldukça şiddetli, ama düşünmemeye çalışyıroum canım
umarım atlatırsınn
sıkma canınııı, kötü düşünürsen,kendini daha çok dinlersnn
ana gibi yar olmaz sözü boşa söylenmemiş her zaman her ne olursa yanımızdalar şimdi bizde allahın izniyle anne olacağız bu arada pozitif düşün hayatım dün benimde başım çok ağrıdı ki benim tansiyonumda hep düşüktür o nedenle baş ağrısını hemen tansiyona bağlama sakin ol
şimdi daha iyiyim siz bana güç verdiniz.düşünmemeye çalışıyorum.
yuppiiiiii
içerdekinin böyle hareketli olduğunu hayal et, daha iyi gelicektir..
benimki habire pıtpıtlıyoo, durup dururken tebessüm ederken buluyorum kendimi..
eşimde dalga geçiyo, göbeğe baak kocaman olduuuuu diyee..
saol canım ya şimdi elimizi yüzümü yıkadım soğuk suyla kendimi toplamaya çalışıyorum.içimden sürekli birşey yok birşey yok diye tekrar ediyorum.benimde ara ara pıtpıtlıyor.:)
Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin.ayy ben yine ağlıcam
çok teşekkür ederim.birilerinin yanında olduğunu hissetmek insana güç veriyor.sizi tanıdığım için mutluyum.Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?