Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlarrr bol bol mandalin yediğim için bana birşey olmuyor diyordum ama sanırım bende kaptım şifayı aman birşey olmadı bana derken bugün yerlerdeyim. Grip mi, nezle mi, boğaz enfeksiyonu mu? anlamadım. Sanırım gripli hastalardan geçti çevremdekileride gelene geçene mandalin yediriyordum geçen hafta çok koruyamadım kendimi hemen kaptım Allah'Im yaaaa bugün berbatım ölüyorum .
Yine zor taşıdım elimde meyvelerle geldim bütün hastane manav gelmiş gene diye bana bakıyor onlarıda besliyorum ki onlar hasta olursa benide hasta ederler düşüncesiyle:) ama kendime bakamamışım sanırım umarım en kısa zamanda geçer...

ayy her gun bır yerım agrıo yaa bebegım olcak ama anne curudu
kızlar burun kanaması yasayan varmı??

Canlarim nasilsiniz? Ben birgun iyi birgun kotu olmaktan yorulmus ve bikmis vaziyetteyim. Sabah zar zor bir dilim ekmek yiyebildim. 15 dk once yine cikardim cok mu su ictim ne yaptiysam sirf mide suyu cikmis olsa da simdi birseyler yemem gerektigini biliyorum, ama midem hala oyle bulaniyor ki hicbirsey yemek istemiyorum Napicam ben boyle yaa

aamann geçmiş olsun, canım hemen ılık suya bool limon sıkıp iç 2-3 kere umarım ii gelicektir.
mantık güzel gerçekten, bende ofiste deneyim bu taktiğii :)))

sorma, hergün bi arıza çıkıveriyo.. etraftakilerde nazlanıyorum zannediyo
halbuki canım tatlı değildir ama sınırları aşıyo demekki artık..

burun kanaması değil de dişeti kanaması çok bende de..
ama zaman içerisinde ikisininde olabilceğini duymuştumm..

Bayramdan sonraki gün düğünümüz var geçen hafta çok güzel kırmızı taşlı uzun bir abiye aldım. Etek uçları uzun geldi kısaltılacaktı.
Bu sabah gittim aldım ama içine giremiyorum göğüslerim olmuyor karnım kocaman. Aradım etekleri yapıldığı için geri alamayız dediler. Göğüs kısmında açmak için dikiş payı da yok. Çok moralim bozuldu.
Ya 1 haftada insan birden bu kadar genişlermi ya kilomda aynı anlamadım ben bu işi.

arkasında fermuar kısmında (tabii varsa) tadilat yapılabilir durumda mı?? bazen ek parçalar ilave edilebiliyor
bi terziye danışabilirsin mümkünse abiye terzisi olursaa

arkasında fermuar kısmında (tabii varsa) tadilat yapılabilir durumda mı?? bazen ek parçalar ilave edilebiliyor
bi terziye danışabilirsin mümkünse abiye terzisi olursaa

fermuarının 2 yanına parça dikebilirler mi acaba
birazdan çıkıp terzi bulacağım

ben hala kendimi eskisi gibi zannediyorum. Alırken amann 2 haftada ne kadar genişleyebilirim ki demiştim. İlk hamileliğimde de böyle mi olmuştum acaba hiç hatırlamıyorum valla

fermuara v şeklinde parça koyabiliyolar, yada iplerle bağlayabiliyorlar britlere geçecek şekilde..
sen yinede yaptıracaksan bayram için randevu al derim :)
ne olur ne olmazz

fermuara v şeklinde parça koyabiliyolar, yada iplerle bağlayabiliyorlar britlere geçecek şekilde..
ne olur ne olmazz
hatta etek ucundan artan parçaları iste benceee

ne olur ne olmazz

fikirlerin için çok sağol
ben hemen çıkayım
görüşürüz

inşallah işe yarar bi fikir olurda, yazık olmaz elbiseyee

Bende son 1 haftadır burun kanaması oluyor sabahları ve akşamları ama çok değil normalmiş bu haftada bende okudum o yüzden pek endişeli değilim. Allah' tan şu internet varda bilgileniyoruz. Yoksa herşeye panik olcak...

kızlar bebişime birascık bişiler aldım ama cogunun 12 aylıktan sonrası bedenlerı kalmıs offf yhaaa..dayanamayıp 12 aylık bıle aldım:)) civil im.com dan..tavsıye ederım fıyatlar uygun ve cesıt bol:)ıste lıste:)

546 Hoppidik Penye zürafa Nakışlı 6 li Zıbın Takım 0 Yaş PEMBE YENİDOĞAN
0464800010SS 10-1 Gümüş Nakışlı 3 Lü Zıbın Takımı YEŞİL
08648005131K 513 Necix Ayı Nakışlı Kadife Şapkalı Tulum 3-9 Ay PEMBE 6 AYLIK
0998800139SS-13 139 Kujju Kız Çorap 0-6 Ay LİLA 0-6 AYLIK
1087400099SS 99 Beblino Penye Aşcı Bere LİLA-BEYAZ
1090500325SS 325 Babycix Penye Armalı Bere TURUNCU
1104201203SS 1203 Gülücük Ayıcık Baskılı Kısakol Atlet Külot Takımı 3-9 Ay BEYAZ 3 AYLIK
14314018011Y-1 1801 Örmini Penye Zürafa Baskılı Çıtçıtlı Badi 3-36 Aylık FUŞYA BİYELİ 3 AY
1498630561SS 3056-1 Sevnur Melek Baskılı Uzunkol Çıtçıtlı Badi 6-18 Ay PEMBE 6 AYLIK
14986305711K 3057-1 Sevnur Sen Uyu Anneciğim Baskılı Çıtçıtlı Badi 6-18 Ay PEMBE 12 AYLIK
26030001751K 175 Öpücük Ayı Baskılı Fİyonklu Elbise 3-12 Ay SİYAH 6-9 AYLIK
5905 01-1 Beblino Penye Ponponlu Şapka GRİ
8612 862 Bulşen Kapitone Nakışlı Alt Açma BEYAZ YEŞİL BİYELİ
9063 02 Tufitto Penye Çeşitli Hayvan Nakışlı Penye Bebek Takımı 0-3 Ay PEMBE 0-3 AYLIK

ya aslında hem iyi hem kötü biliyomusun
fazla bilgi bazeeen kötü etkileyebiliyo da , şahsen benim üzeirmde genelde olumsuz etkisi olmuştur :)

Allah senin iyiliğini versin emi :)
güleee güleee giyinsin minikkinn

Aslında sanırım haklısın olumsuz etkileride olmuyor değil tabi ama fazla bilgilendiğimizde kesin ben mesela ilki ile karşılaştırıyorumda ben birşey bilmiyormuşum. Gerçi 8 sene öncede internet vardı ama bu kadar kullanmıyordum doğrusu.

geçmiş olsun bu zamanlarda bir çok kişi yakalanıyor malesef gribe.bende geçen hafta geçirdim eşimden geçti o da.Bende gün içersinde bol meyve suyu ve akşamları yatmadan limon sıkıp içine bal koyup içerek atlattım umarım sende kısa zamanda atlatırsın.

hehehee:) tesekkurler teyzesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…