kızlar bebişime birascık bişiler aldım ama cogunun 12 aylıktan sonrası bedenlerı kalmıs offf yhaaa..dayanamayıp 12 aylık bıle aldım:)) civil im.com dan..tavsıye ederım fıyatlar uygun ve cesıt bol:)ıste lıste:)
546 Hoppidik Penye zürafa Nakışlı 6 li Zıbın Takım 0 Yaş PEMBE YENİDOĞAN
0464800010SS 10-1 Gümüş Nakışlı 3 Lü Zıbın Takımı YEŞİL
08648005131K 513 Necix Ayı Nakışlı Kadife Şapkalı Tulum 3-9 Ay PEMBE 6 AYLIK
0998800139SS-13 139 Kujju Kız Çorap 0-6 Ay LİLA 0-6 AYLIK
1087400099SS 99 Beblino Penye Aşcı Bere LİLA-BEYAZ
1090500325SS 325 Babycix Penye Armalı Bere TURUNCU
1104201203SS 1203 Gülücük Ayıcık Baskılı Kısakol Atlet Külot Takımı 3-9 Ay BEYAZ 3 AYLIK
14314018011Y-1 1801 Örmini Penye Zürafa Baskılı Çıtçıtlı Badi 3-36 Aylık FUŞYA BİYELİ 3 AY
1498630561SS 3056-1 Sevnur Melek Baskılı Uzunkol Çıtçıtlı Badi 6-18 Ay PEMBE 6 AYLIK
14986305711K 3057-1 Sevnur Sen Uyu Anneciğim Baskılı Çıtçıtlı Badi 6-18 Ay PEMBE 12 AYLIK
26030001751K 175 Öpücük Ayı Baskılı Fİyonklu Elbise 3-12 Ay SİYAH 6-9 AYLIK
5905 01-1 Beblino Penye Ponponlu Şapka GRİ
8612 862 Bulşen Kapitone Nakışlı Alt Açma BEYAZ YEŞİL BİYELİ
9063 02 Tufitto Penye Çeşitli Hayvan Nakışlı Penye Bebek Takımı 0-3 Ay PEMBE 0-3 AYLIK
kızlar sanırsam sonunda ıstahım acılıyor
saat 13,30da yemek yedım sımdı yıne acıktım ben
vusii komşu teyzem v parça ile halledecek ben elbiseyi
aynı renkte ama biraz daha parlak bir kumaşı var
teşekkürler ilgin için
Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk: Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems: erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:
Kızlar Yok mu arttıran
kızlar yarın amniyosentez yaptıracam,bana dua edin olur mu çok korkuyorum
Elemsu meraktayım naptın? haber yok nasıl geçti hayırlı haberi bekliyoruz
Geçmiş olsun canım, dün kanald de doktorumda grip ele alınmıştı. henüz türkiye de grip sezonu başlamamış. aralık ocakmış dönemi. iyi tarafından bakalım muhtemelen soğuk algınlığıdır. sen yine de yemeye devam. ılık şeyler iç, proteinli yemekler ye. geçmiş olsun tekrar.Kızlarrr bol bol mandalin yediğim için bana birşey olmuyor diyordum ama sanırım bende kaptım şifayı aman birşey olmadı bana derken bugün yerlerdeyim. Grip mi, nezle mi, boğaz enfeksiyonu mu? anlamadım. Sanırım gripli hastalardan geçti çevremdekileride gelene geçene mandalin yediriyordum geçen hafta çok koruyamadım kendimi hemen kaptım Allah'Im yaaaa bugün berbatım ölüyorum .
Yine zor taşıdım elimde meyvelerle geldim bütün hastane manav gelmiş gene diye bana bakıyor onlarıda besliyorum ki onlar hasta olursa benide hasta ederler düşüncesiyle:) ama kendime bakamamışım sanırım umarım en kısa zamanda geçer...
Kızlar ya kendi kendimize nazar mı ettik. :18::18: geçmiş olsun canım, stres,tansiyon gibi rahatsızlıkların baş tetikleyicisi, kızlarında dediği gibi iyi olacağını düşün. dikkat et kendine.saol canım ya moralim bozuldu şimdi dokunsalar ağlıcamlimonu deneyim bulabilirsem burda çalılştığım için sorun.çıkışımı 2 ay diyorum ama sanırım daha önce olacak.
Martım senin 18 haftalık olmuş hareketleri nasıl ? Bayağı büyümüş bebişkon hep ilerideki haftaları merak ediyorum da:)
siz burda çatlak konuştunuzmu ben gece kabus görüyorum yaaa(
Çatlak için bol bol yağlanın sabah akşam da kremlenin. Ben çok dikkat etmiştim Allaha şükür sadece göbek deliğimin altında 3-4 tane küçük çatlağımvar o kadar. Altta olduğu için rahatça bikinimi giyebildim.
Ama tabiki birde genetik faktörler var onu yok edemiyoruz sadece minimuma indirebiliyoruz. En güzeli annenizin teyzenizin karnına bakın büyük ihtimalle onlara benzeyeceksiniz.
Bu arada benim 2. olduğundan sanırım 3 gündür hissetmeye başladım hareketlerini. Biraz daha büyüsünler ne hareketler yapacaklar içeride inanamayacaksınız:)
maşallah benim annem benden zayıftır, hiç çatlak filan yok..
innnşallaahh çekerimm onaa :)
ya evet bi kaç video izledim,annemde dışardayken karnın şekil değiştirdiğinde sende şekilden şekile gireceksin diyo
kızlaaarrr, günaydınlarrrr
2gündür takip edemiyorum, ama hızınıza da yetişemiyorum
fırsat bulup hepsini okuyamadım yazdıklarınızın ama listemizi gördüm, kız hakimiyetini erkeklere bırakmış
bizim minikler
bu arada bende paşam için patik örmeye başladım, ve hayatımda ilktir benim için..
ona özel olucak tam anlamıylaaa :)
Maşallah Allah şansını da bahtını açık etsin kuzumun ve tüm kuzularımızınbenim bebşiminde ilk hediyeleri geldi teyzem cinsiyetini öğrenemediğimiz için sabredememiş beyaz bi bebek battaniyesi örmüş baklava desenli.sonra beyaz bi hırka ve beyz bir süveter.
arkadaşım cinsiyetini öğrenemedik ama sabredemedim çok beğendim aldım dedi oda altını açmak için kullanılar ayıcıklı mayıcıklı bi sergi almış çok güzel
kız kardeşim beyaz mini converse ayakkabılar almış hehehehe çok şekerler.
kuzenimde süt sağma pompası biberonlar banyo malzemeleri almış gelmiş.
bebişim şimdiden şanslı :))
Çok şükür yok ama sanırım bu dönemde normalmiş. geçmiş olsun canım..ayy her gun bır yerım agrıo yaabebegım olcak ama anne curudu
kızlar burun kanaması yasayan varmı??
Canlarim nasilsiniz? Ben birgun iyi birgun kotu olmaktan yorulmus ve bikmis vaziyetteyim. Sabah zar zor bir dilim ekmek yiyebildim. 15 dk once yine cikardimcok mu su ictim ne yaptiysam sirf mide suyu cikmis olsa da simdi birseyler yemem gerektigini biliyorum, ama midem hala oyle bulaniyor ki hicbirsey yemek istemiyorum Napicam ben boyle yaa
kızlar bebişime birascık bişiler aldım ama cogunun 12 aylıktan sonrası bedenlerı kalmıs offf yhaaa..dayanamayıp 12 aylık bıle aldım:)) civil im.com dan..tavsıye ederım fıyatlar uygun ve cesıt bol:)ıste lıste:)
546 Hoppidik Penye zürafa Nakışlı 6 li Zıbın Takım 0 Yaş PEMBE YENİDOĞAN
0464800010SS 10-1 Gümüş Nakışlı 3 Lü Zıbın Takımı YEŞİL
08648005131K 513 Necix Ayı Nakışlı Kadife Şapkalı Tulum 3-9 Ay PEMBE 6 AYLIK
0998800139SS-13 139 Kujju Kız Çorap 0-6 Ay LİLA 0-6 AYLIK
1087400099SS 99 Beblino Penye Aşcı Bere LİLA-BEYAZ
1090500325SS 325 Babycix Penye Armalı Bere TURUNCU
1104201203SS 1203 Gülücük Ayıcık Baskılı Kısakol Atlet Külot Takımı 3-9 Ay BEYAZ 3 AYLIK
14314018011Y-1 1801 Örmini Penye Zürafa Baskılı Çıtçıtlı Badi 3-36 Aylık FUŞYA BİYELİ 3 AY
1498630561SS 3056-1 Sevnur Melek Baskılı Uzunkol Çıtçıtlı Badi 6-18 Ay PEMBE 6 AYLIK
14986305711K 3057-1 Sevnur Sen Uyu Anneciğim Baskılı Çıtçıtlı Badi 6-18 Ay PEMBE 12 AYLIK
26030001751K 175 Öpücük Ayı Baskılı Fİyonklu Elbise 3-12 Ay SİYAH 6-9 AYLIK
5905 01-1 Beblino Penye Ponponlu Şapka GRİ
8612 862 Bulşen Kapitone Nakışlı Alt Açma BEYAZ YEŞİL BİYELİ
9063 02 Tufitto Penye Çeşitli Hayvan Nakışlı Penye Bebek Takımı 0-3 Ay PEMBE 0-3 AYLIK
şanslısın o zaman genler iyi:)
ben son aylarda kafasını, dirseğini, topuğunu tutabiliyordum. Bazen sola toplanırdı bazen sivri olurdu. Kıpırdamaya başlayınca eşime koş başlıyor derdim belgesel gibi kameraya çekerdik :)
Çatlak için bol bol yağlanın sabah akşam da kremlenin. Ben çok dikkat etmiştim Allaha şükür sadece göbek deliğimin altında 3-4 tane küçük çatlağımvar o kadar. Altta olduğu için rahatça bikinimi giyebildim.
Ama tabiki birde genetik faktörler var onu yok edemiyoruz sadece minimuma indirebiliyoruz. En güzeli annenizin teyzenizin karnına bakın büyük ihtimalle onlara benzeyeceksiniz.
Bu arada benim 2. olduğundan sanırım 3 gündür hissetmeye başladım hareketlerini. Biraz daha büyüsünler ne hareketler yapacaklar içeride inanamayacaksınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?