Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebişlerimiz çok şanslılar gerçekten onların herşeylerini düşünen bizim gibi anneleri olucak.Maşallah gölgem bebişin ihtiyaçları giderilmeye başlanmış.bebişin sağlıcakla gelip güle güle kullansın annesinin aldığı o güzel giysileri

ne güzel çoğunuz için ilk heyecan alışveriş için heyecanlanıyorsunuz. Ben arabasını bile 3 aylıkken cinsiyetini bile öğrenmeden almıştım.

Benim oğlum şimdi 3,5 yaşına ve doğduğundan beri tüm kıyafetleri temiz olarak hurçlara kondu bekliyor. 10 tane vardır evin muhtelif yerlerinde:) Bu yüzden ben bu alışveriş heyecanını maalesef yaşayamacağım. evde neredeyse 3 çocuk daha büyütecek kıyafet varken ayıp olur dimi
Zaten çok yüksek bir kredi borcumuz var ben artık çalışmıyorum kız da olsa eldekilerle büyüyecek artık.

vusii komşu teyzem v parça ile halledecek ben elbiseyi
aynı renkte ama biraz daha parlak bir kumaşı var
teşekkürler ilgin için

vusii komşu teyzem v parça ile halledecek ben elbiseyi
aynı renkte ama biraz daha parlak bir kumaşı var
teşekkürler ilgin için

canım sevindim senin adına, aldığın yerde etekten kesitkleri parça uyumluysa onu iste
bilmeden anca bu kadar fikir üretebiliyorumm

Martım senin 18 haftalık olmuş hareketleri nasıl ? Bayağı büyümüş bebişkon hep ilerideki haftaları merak ediyorum da:)

Elemsu meraktayım naptın? haber yok nasıl geçti hayırlı haberi bekliyoruz

çok zor bi işlem olmadığı hakkında çok şey okumuştum..
asıl bundan sonraki 3hafta sancılı olucaktır, sonuç belli olana kadar

Geçmiş olsun canım, dün kanald de doktorumda grip ele alınmıştı. henüz türkiye de grip sezonu başlamamış. aralık ocakmış dönemi. iyi tarafından bakalım muhtemelen soğuk algınlığıdır. sen yine de yemeye devam. ılık şeyler iç, proteinli yemekler ye. geçmiş olsun tekrar.
saol canım ya moralim bozuldu şimdi dokunsalar ağlıcam limonu deneyim bulabilirsem burda çalılştığım için sorun.çıkışımı 2 ay diyorum ama sanırım daha önce olacak.
Kızlar ya kendi kendimize nazar mı ettik. :18::18: geçmiş olsun canım, stres,tansiyon gibi rahatsızlıkların baş tetikleyicisi, kızlarında dediği gibi iyi olacağını düşün. dikkat et kendine.

Martım senin 18 haftalık olmuş hareketleri nasıl ? Bayağı büyümüş bebişkon hep ilerideki haftaları merak ediyorum da:)

Canım ya bazen çok net hissediyorum ama çoğu zaman fark etmiyorum. mesela şu an karnımda karcılanma gibi pıt pıtlar var ve kaşıma ihtiyacı duyuyorum orayı herhalde derimin çatlamasıyla onu karıştırmıyorumdur:26::26: değil mi

[/QUOTE]
Canım ya bazen çok net hissediyorum ama çoğu zaman fark etmiyorum. mesela şu an karnımda karcılanma gibi pıt pıtlar var ve kaşıma ihtiyacı duyuyorum orayı herhalde derimin çatlamasıyla onu karıştırmıyorumdur:26::26: değil mi[/QUOTE]

siz burda çatlak konuştunuzmu ben gece kabus görüyorum yaaa (

Amniyosentez sonucu genelde iyi çıkıyor. Doktorlar risk görürse işi şansa bırakmak istemiyorlar. Allah yardımcısı olsun inşallah bugünleri gülerek hatırlayacak

siz burda çatlak konuştunuzmu ben gece kabus görüyorum yaaa ([/QUOTE]

Benim doktorum günde 2-3 kez sürebilirsin, göğüs ucu hariç etrafına da sür dedi. oralarda fen çatlıyormuş. hergün o kadar sürmesem de aklıma geldikçe sürüyorum. gebelik.org'u hiç okuma o zaman vusiicim, orda yazmış" eğer vucüt bunu yapacaksa krem de sürseniz yine olabilir. kremler kesin çözüm değil. " diye ayrıca sanki biz de bilmiyormuşuz gibi bi de kalın harflerle asla geçmezler" demiş. Sağol yaaa ne güzel moral oldu dedim ben de zaten var sağımda solumda. umarım daha fazla olmaz

Son düzenleme:
Çatlak için bol bol yağlanın sabah akşam da kremlenin. Ben çok dikkat etmiştim Allaha şükür sadece göbek deliğimin altında 3-4 tane küçük çatlağımvar o kadar. Altta olduğu için rahatça bikinimi giyebildim.

Ama tabiki birde genetik faktörler var onu yok edemiyoruz sadece minimuma indirebiliyoruz. En güzeli annenizin teyzenizin karnına bakın büyük ihtimalle onlara benzeyeceksiniz.

Bu arada benim 2. olduğundan sanırım 3 gündür hissetmeye başladım hareketlerini. Biraz daha büyüsünler ne hareketler yapacaklar içeride inanamayacaksınız:)

siz burda çatlak konuştunuzmu ben gece kabus görüyorum yaaa (

Benim doktorum günde 2-3 kez sürebilirsin, göğüs ucu hariç etrafına da sür dedi. oralarda fen çatlıyormuş. hergün o kadar sürmesem de aklıma geldikçe sürüyorum. gebelik.org'u hiç okuma o zaman vusiicim, orda yazmış" eğer vucüt bunu yapacaksa krem de sürseniz yine olabilir. kremler kesin çözüm değil. " diye ayrıca sanki biz de bilmiyormuşuz gibi bi de kalın harflerle asla geçmezler" demiş. Sağol yaaa ne güzel moral oldu dedim ben de zaten var sağımda solumda. umarım daha fazla olmaz[/QUOTE]

off off offffffffffffffff.. hep biz kadınların başına gelmek zorunda mı böyle şeyler
ben duş sonrası bbe yağı kullanıyorum, elbette bünye yapacaksa önüne geçemeyiz..
kadeer kötü kaderrr

maşallah benim annem benden zayıftır, hiç çatlak filan yok..
innnşallaahh çekerimm onaa :)
ya evet bi kaç video izledim,annemde dışardayken karnın şekil değiştirdiğinde sende şekilden şekile gireceksin diyo

şanslısın o zaman genler iyi:)

ben son aylarda kafasını, dirseğini, topuğunu tutabiliyordum. Bazen sola toplanırdı bazen sivri olurdu. Kıpırdamaya başlayınca eşime koş başlıyor derdim belgesel gibi kameraya çekerdik :)

başla tabii şimdiden paşaya her şey yakışır ,ama öğren öğren yarın gelinine de öreceksin, beceriksiz kaynanam var der sonra karışmam
Maşallah Allah şansını da bahtını açık etsin kuzumun ve tüm kuzularımızın

ayy her gun bır yerım agrıo yaa bebegım olcak ama anne curudu
kızlar burun kanaması yasayan varmı??
Çok şükür yok ama sanırım bu dönemde normalmiş. geçmiş olsun canım..

Sana da geçmiş olsun tatlım, ayy ya kıyamam size.. muz yemeye çalış. bebeğe en çok kilo aldıran meyvelerden biri. hem de seni tok tutar.

Güle güle giysin maşallah. bu listeyi bi ara aşırırım artık. bu arada bilin bakalım ben ne aldım :44: kendime yeni bi elbise ocağa kadar bana, ocaktan sonra minik şehzademe artık

inanmıyorum, ciddimisin gerçektenn :)
çok thaf hissettim şimdiden heyecan verici...
bakalım bizler neler yaşıcazz :)

güle güle giyin martim :)

ben kendimi istanbul a saklıyorum, malum buralarda pek çeşit bulamıyorum..
hamile değilde normal kıyafetlerin büyük bedenlerni tercih eddicem sanırım..
pantolonları kayınvalidem dikiyo zaten..

Anneciğimin karnı hep çatlak, anlaşılan o ki acı gerçekle yüzleşmem lazım yavaş yavaş. bol su içmek de çok faydalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…