Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
inanmıyorum, ciddimisin gerçektenn :)
çok thaf hissettim şimdiden heyecan verici...
bakalım bizler neler yaşıcazz :)

:)))
ilk aylarda ıyyyyyyy benim içim kalkar o içerde dolanınca derdim. son zamanlarda kıpırması en önemli şey oluyor hayatında kıpırdasın vursun devamlı istiyorsun.

Allah tüm anne adaylarına yaşatsın inşallah.

sağol canım, daha güzelleri senin olsun... bu arada Sakla sakla canım, ben istanbuldayım zaten, şu an normal kıyafetlerin large olanlarını aldım çoğunlukla. güzel şeyler var bence. (senin içindeki alışveriş canavarını hortlatayım biraz )

Kesinlikle sana katılıyorum son aylar bazen acı veriyor o hareketler , mesela ben kızma hamileyken çok hıçkırık tutardı içime fenalık gelirdi onun hıçkırığından bitmek tükenmek bilmeyen bir hıçkırık hatta sırf bu yüzden doktora gitmitim:) Ayrıca doğuma son gideceğim gün eniştem göbeğimi görüp korkmuştu nasılsın hemen gidelim doktora birşeyler oluyor diye öyle bir dalgalanma oluyordu ki karnımda şok olursunuz:)
Bunların hepsini ilk anneler merakla bekliyor diyeceğim ama biz ikinci annelerde sanırım aynı hisleri yaşıyoruz ben çok meraktayım mesela

ben de kaçıyorum, misafir geliyomuşş çaya akşam, acil bişeyler hazırlamalıyımmmm
kendinize iyi bakınnn

ah ah gobegımız buyuse de o tepısmelerı bız de hıssetsek ne hos olurdu yahu

vusii bende gelimmi mutfaga giremiyorum da karnımı doyururdum o sebebten

Ben de temizlik yapıyordum, istersen sen vusilerde karnını doyururken bu gazla ben de sana geleyim evini temizleyeyim körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz misali olurdu valla

:2: Ben halen işyerindeyim Allah'ımmm daha 45 dk. var çıkmaya en son ben mi çıkıyorum ne? Ölüyorum sırtımın belimin ağrısından yarın sabah inşallah kalkıp işe gelebilirim

martim canım benim allah izin verirse prensesim olucak.

ya kızlar ne kadar şanslısınız.temizlikler yapıyosunuz,yürüyüşler yapıyosunuz maşallah.ben bunların hiçbirini yapamadığım halde bugün yine lekelendim.temizliğe her hafta kadın geliyo yarım gün.bulaşık işini eşim halldiyo.ben bi yemek yapıyorum.bu sefer sebep okulda biraz fazla bağırmak çocuklara.inanın nöbetten bile düşürdü doktorum riskli gebelik ayakta durması sakıncalı diye,nöbette tutmuyorum.ama öğrencileri disipline etmek için mecbur bağırıyosun,ayağa kalkıp kontrol ediyosun ödevini.napıcam ben subata kadar bilmiyorum.zaten geçen hafta raporluydum yazlık kışlık değişimi yaptım biraz fazla ütü yaptım heralde ki oturarak yapmıştım,yine leke,hadi yine yat bakalım,daya progestanı.of of zaten 5 yıl sonra geldi bebişimiz bize.şöyle bir şımaramadım inanın hamişim diye.ne güzel giysiler alıyosunuz siz.ben daha buna cesaret edemedim.elimde kalırsa diye.içinizi karattım biraz ama morele ihtiyacım var(

ayyy canım ya, öyle deme bakayım. evet belki biraz daha hassas geçirebilirsin şu süreci ama eşya konusunda bak ben de aceleci değilim. taa ocakta almayı düşünüyorum, bebekle ilgili. şu an sadece kendimi şımartıyorum ki bunu sana da tavsiye ederim karnım çıktı, o üst dar geliyor ne giysem stresi yerine bugün ne giysem de şık olsam diyorum valla. güzel görünmek ve hissetmek baya moral oluyor bana. bunu tavsiye ederim bak. bu arada ben okulda çocuklara hiç bağırmıyorum. normalde sesim gür, otoritem sağlamdır. ama bu süreçte kendimi yıpratmama kararı aldım ve uyguluyorum da. ayrıca sorun çıkarsa da hiç bağırmdan söyleyeceğimi söylüyorum. bizim öğrencilerde işe yarıyor. gerçekten okulda mümkünse az bağırmaya çalış. bu nedenden dolayı lekelenme olmasına inan şaşırmam. gerçekten zor iş, onlarca çocukla uğraşmak.
bu arada temizlik işi bizde de sizin gibi canım, ben daha 5 ay sonnra ilk kez bugün elime süpürge aldım. baya özlemişim ama ondan bile keyif aldım. yani yaptığım her şeyden keyif almaya çalışıyorum, moral depoluyorum
çünkü en çok buna ihtiyacımız var. boş ver yaadıklarının iyi tarafını düşün. ne güzel nöbetten düşmüşsün, oooohhh keyfine bak. temizlikçin varmış ohhhh mis gibi ağır iş yapmıyorsun. ya bulamayacağın bir yerde olsaydın. lekelenmelerin de çok şükür kanama değil. o yüzden dikkatli ol, anın tadını elinden geldiğince çıkar tatlım

Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk: Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:Kız
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems:erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:

Bayram şekerlerimiz bunların hepsi

Son düzenleme:
:2: Ben halen işyerindeyim Allah'ımmm daha 45 dk. var çıkmaya en son ben mi çıkıyorum ne? Ölüyorum sırtımın belimin ağrısından yarın sabah inşallah kalkıp işe gelebilirim

Ahhh bilmem mi o bel ağrısını, aynı dert bende de var. zorr zorr.. kolay gelsin canım...

canını sıkma üstündeki şu stresi bi at bebişime bende bişi almadım ama maşallah çok hevesli bi çevrem var.benim henüz bi hamile elbisesi almışlığım yok sevmeemde zaten o yüzden halen kendi eliselerimi giyiyorum şöyle bişi yaptım altına rengarenk mus çoraplar aldım şekil yapıyorum.keyifleniyorum yeni favorimde kafama tüylü müylü boncuklu taçlartakmak inan epeyce şeker oluyo insan.

vusii bende gelimmi mutfaga giremiyorum da karnımı doyururdum o sebebten

senin canın sağolsun canım ne demek, istediğin zaman

Ben de temizlik yapıyordum, istersen sen vusilerde karnını doyururken bu gazla ben de sana geleyim evini temizleyeyim körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz misali olurdu valla

Allaaahh, bu teklifte hiç kaçmaz ki benceee

martim canım benim allah izin verirse prensesim olucak.

gözünaydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…