inanmıyorum, ciddimisin gerçektenn :)
çok thaf hissettim şimdiden heyecan verici...
bakalım bizler neler yaşıcazz :)
güle güle giyin martim :)
ben kendimi istanbul a saklıyorum, malum buralarda pek çeşit bulamıyorum..
hamile değilde normal kıyafetlerin büyük bedenlerni tercih eddicem sanırım..
pantolonları kayınvalidem dikiyo zaten..
Anneciğimin karnı hep çatlak, anlaşılan o ki acı gerçekle yüzleşmem lazım yavaş yavaş. bol su içmek de çok faydalıymış.
:)))
ilk aylarda ıyyyyyyy benim içim kalkar o içerde dolanınca derdim. son zamanlarda kıpırması en önemli şey oluyor hayatında kıpırdasın vursun devamlı istiyorsun.
Allah tüm anne adaylarına yaşatsın inşallah.]
Amiiinnn inşallah, mesela ben şimdiki hareketlerinden ziyade tekmelerini dört gözle bekliyorum. gerçekten burda olduğunu herkese gösteren hareketleri
hıımmmm o zaman (krem+yağ)x2 doz=minimum çatlak diyorum
Çatlak için bol bol yağlanın sabah akşam da kremlenin. Ben çok dikkat etmiştim Allaha şükür sadece göbek deliğimin altında 3-4 tane küçük çatlağımvar o kadar. Altta olduğu için rahatça bikinimi giyebildim.
Ama tabiki birde genetik faktörler var onu yok edemiyoruz sadece minimuma indirebiliyoruz. En güzeli annenizin teyzenizin karnına bakın büyük ihtimalle onlara benzeyeceksiniz.
Bu arada benim 2. olduğundan sanırım 3 gündür hissetmeye başladım hareketlerini. Biraz daha büyüsünler ne hareketler yapacaklar içeride inanamayacaksınız:)
ben de kaçıyorum, misafir geliyomuşş çaya akşam, acil bişeyler hazırlamalıyımmmm
kendinize iyi bakınnn
Kesinlikle sana katılıyorum son aylar bazen acı veriyor o hareketler , mesela ben kızma hamileyken çok hıçkırık tutardı içime fenalık gelirdi onun hıçkırığından bitmek tükenmek bilmeyen bir hıçkırık hatta sırf bu yüzden doktora gitmitim:) Ayrıca doğuma son gideceğim gün eniştem göbeğimi görüp korkmuştu nasılsın hemen gidelim doktora birşeyler oluyor diye öyle bir dalgalanma oluyordu ki karnımda şok olursunuz:)
Bunların hepsini ilk anneler merakla bekliyor diyeceğim ama biz ikinci annelerde sanırım aynı hisleri yaşıyoruz ben çok meraktayım mesela
vusii bende gelimmi mutfaga giremiyorum da karnımı doyururdum o sebebten
Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk: Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems: erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:
Kızlar Yok mu arttıran
ya kızlar ne kadar şanslısınız.temizlikler yapıyosunuz,yürüyüşler yapıyosunuz maşallah.ben bunların hiçbirini yapamadığım halde bugün yine lekelendim.temizliğe her hafta kadın geliyo yarım gün.bulaşık işini eşim halldiyo.ben bi yemek yapıyorum.bu sefer sebep okulda biraz fazla bağırmak çocuklara.inanın nöbetten bile düşürdü doktorum riskli gebelik ayakta durması sakıncalı diye,nöbette tutmuyorum.ama öğrencileri disipline etmek için mecbur bağırıyosun,ayağa kalkıp kontrol ediyosun ödevini.napıcam ben subata kadar bilmiyorum.zaten geçen hafta raporluydum yazlık kışlık değişimi yaptım biraz fazla ütü yaptım heralde ki oturarak yapmıştım,yine leke,hadi yine yat bakalım,daya progestanı.of of zaten 5 yıl sonra geldi bebişimiz bize.şöyle bir şımaramadım inanın hamişim diye.ne güzel giysiler alıyosunuz siz.ben daha buna cesaret edemedim.elimde kalırsa diye.içinizi karattım biraz ama morele ihtiyacım var(
:2: Ben halen işyerindeyim Allah'ımmm daha 45 dk. var çıkmaya en son ben mi çıkıyorum ne? Ölüyorum sırtımın belimin ağrısından yarın sabah inşallah kalkıp işe gelebilirim
ya kızlar ne kadar şanslısınız.temizlikler yapıyosunuz,yürüyüşler yapıyosunuz maşallah.ben bunların hiçbirini yapamadığım halde bugün yine lekelendim.temizliğe her hafta kadın geliyo yarım gün.bulaşık işini eşim halldiyo.ben bi yemek yapıyorum.bu sefer sebep okulda biraz fazla bağırmak çocuklara.inanın nöbetten bile düşürdü doktorum riskli gebelik ayakta durması sakıncalı diye,nöbette tutmuyorum.ama öğrencileri disipline etmek için mecbur bağırıyosun,ayağa kalkıp kontrol ediyosun ödevini.napıcam ben subata kadar bilmiyorum.zaten geçen hafta raporluydum yazlık kışlık değişimi yaptım biraz fazla ütü yaptım heralde ki oturarak yapmıştım,yine leke,hadi yine yat bakalım,daya progestanı.of of zaten 5 yıl sonra geldi bebişimiz bize.şöyle bir şımaramadım inanın hamişim diye.ne güzel giysiler alıyosunuz siz.ben daha buna cesaret edemedim.elimde kalırsa diye.içinizi karattım biraz ama morele ihtiyacım var(
vusii bende gelimmi mutfaga giremiyorum da karnımı doyururdum o sebebten
Ben de temizlik yapıyordum, istersen sen vusilerde karnını doyururken bu gazla ben de sana geleyim evini temizleyeyimkörün istediği bir göz Allah verdi 2 göz misali olurdu valla
martim canım benim allah izin verirse prensesim olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?