Ben de temizlik yapıyordum, istersen sen vusilerde karnını doyururken bu gazla ben de sana geleyim evini temizleyeyimkörün istediği bir göz Allah verdi 2 göz misali olurdu valla
senin canın sağolsun canım ne demek, istediğin zaman
Allaaahh, bu teklifte hiç kaçmaz ki benceee
ayy her gun bır yerım agrıo yaabebegım olcak ama anne curudu
kızlar burun kanaması yasayan varmı??
Kızlarrr bol bol mandalin yediğim için bana birşey olmuyor diyordum ama sanırım bende kaptım şifayı aman birşey olmadı bana derken bugün yerlerdeyim. Grip mi, nezle mi, boğaz enfeksiyonu mu? anlamadım. Sanırım gripli hastalardan geçti çevremdekileride gelene geçene mandalin yediriyordum geçen hafta çok koruyamadım kendimi hemen kaptım Allah'Im yaaaa bugün berbatım ölüyorum .
Yine zor taşıdım elimde meyvelerle geldim bütün hastane manav gelmiş gene diye bana bakıyor onlarıda besliyorum ki onlar hasta olursa benide hasta ederler düşüncesiyle:) ama kendime bakamamışım sanırım umarım en kısa zamanda geçer...
Bu arada hepinize günaydin kizlar,
gecmisi okudum yinede, vallah 1 gün bakmiyorum foruma - sayfalar ucuyor - hiziniza yetisemiyorum, ama olsun - hepimiz buradayiz ya...
Dün esimle ve annemle alisverise ciktik, eve yeni tasindik sayilir - o yüzden evde eksiklerimiz vardi esya olarak. Maddi durum el verdigi kadar bir kac parca aldik. Hali ve Yemek masasi aldik.. yani dün oglusumuzla baya bir dolastik...annemlerde bir yemek yedik, hemen eve döndük. Yemegimiz yoktu, hemen bir kac cesit bisey yaptim, calistigim icin eve gelip yemek yapmasi zor oldugundan 2-3 cesit pisiriyorum ki - bizi bir kac gün idare ediyor.. eve varinca birde yemek pisirme derdim olmuyor.
Neyse kizlar, sizler nasilsiniz bugün??
Umarim güzel bir gün olur hepimiz icin!!! öpüyoruz sizleriiii
senin canın sağolsun canım ne demek, istediğin zaman
Allaaahh, bu teklifte hiç kaçmaz ki benceee
gözünaydın olsun
canını sıkma üstündeki şu stresi bi at bebişime bende bişi almadım ama maşallah çok hevesli bi çevrem var.benim henüz bi hamile elbisesi almışlığım yok sevmeemde zaten o yüzden halen kendi eliselerimi giyiyorum şöyle bişi yaptım altına rengarenk mus çoraplar aldım şekil yapıyorum.keyifleniyorum yeni favorimde kafama tüylü müylü boncuklu taçlartakmak inan epeyce şeker oluyo insan.
esettin canım tüylü taç ve renkli çorap fikrini çok begendim.ben de genelde elbise takılıyorum okulda.altına pembe muz çorap giyerim.çocuklar der artık hoca hamile kaldı kafayı yedi diye.yaş 35 bu arada.
kızlar ben yaşlarımızı merak ettim.yoksa en küçük benmiyim???
ayyy canım ya, öyle deme bakayım. evet belki biraz daha hassas geçirebilirsin şu süreci ama eşya konusunda bak ben de aceleci değilim. taa ocakta almayı düşünüyorum, bebekle ilgili. şu an sadece kendimi şımartıyorum ki bunu sana da tavsiye ederimkarnım çıktı, o üst dar geliyor ne giysem stresi yerine bugün ne giysem de şık olsam diyorum valla. güzel görünmek ve hissetmek baya moral oluyor bana. bunu tavsiye ederim bak. bu arada ben okulda çocuklara hiç bağırmıyorum. normalde sesim gür, otoritem sağlamdır. ama bu süreçte kendimi yıpratmama kararı aldım ve uyguluyorum da. ayrıca sorun çıkarsa da hiç bağırmdan söyleyeceğimi söylüyorum. bizim öğrencilerde işe yarıyor. gerçekten okulda mümkünse az bağırmaya çalış. bu nedenden dolayı lekelenme olmasına inan şaşırmam. gerçekten zor iş, onlarca çocukla uğraşmak.
bu arada temizlik işi bizde de sizin gibi canım, ben daha 5 ay sonnra ilk kez bugün elime süpürge aldım. baya özlemişim amaondan bile keyif aldım. yani yaptığım her şeyden keyif almaya çalışıyorum, moral depoluyorum
çünkü en çok buna ihtiyacımız var. boş ver yaadıklarının iyi tarafını düşün. ne güzel nöbetten düşmüşsün, oooohhh keyfine bak. temizlikçin varmış ohhhh mis gibi ağır iş yapmıyorsun. ya bulamayacağın bir yerde olsaydın. lekelenmelerin de çok şükür kanama değil. o yüzden dikkatli ol, anın tadını elinden geldiğince çıkar tatlım
esettin canım tüylü taç ve renkli çorap fikrini çok begendim.ben de genelde elbise takılıyorum okulda.altına pembe muz çorap giyerim.çocuklar der artık hoca hamile kaldı kafayı yedi diye.yaş 35 bu arada.
kızlar ben yaşlarımızı merak ettim.yoksa en küçük benmiyim???
slm canım nasılsın.nicklerimiz benziyor seninle benim oğlumun adı görkem
benim yaş 32
iyiyim canım.sen nasılsın .evet nickler benziyor.güzel bir tesadüf.allah bağışlasın oğluşunu.
herkese selamlar... hepimiz için çok güzel bir gün olur inşallahh....
Kızlar ben yaşlarımızı merak ettim.yoksa en küçük benmiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?