Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selaaamm..
Geziniyordum, sizi buldum. Nasılsınız?
Sanırım bebeklerimiz aynı zamanlar gibi gibii..

Son düzenleme:
Ben de temizlik yapıyordum, istersen sen vusilerde karnını doyururken bu gazla ben de sana geleyim evini temizleyeyim körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz misali olurdu valla

ayy martim eli opulecek hatunsun vesselam sagol ttlım benım

ama temızlıgımı yapabılıyorum cok sukur su anda tek ıstegım esımın eve

erken gelıp perdelerı sokmesı kı ben de onları yıkayıp bayrama hzır edeyım

henüz okuyamadım ama tüm sayfaları tek tek okıcam ilk fırsatta bende buldum sizi yaşasın gözlerim doldu çok alışmışım size ben ya..
başıma neler geldii..ben kapandı die isyan ettiğim için öbür bölümde 'artık anlayın' silmişler beni kulupten sanki kaba bişey söledik deli oldumm öyle söylenmezki hem pat die de yapılmaz neden die sordumm aslında.. bu şekle nasıl şekilde cevap verilmesini bekliolarsa..sanki saçma konuşmalarım olmuş sınıfına sokarak..bide baktım giremiorum kulube martimin mesajın hatırladığım kadarı ile google de aradım ama bulamadım sizi...sonra öbür kısımda farklı bir benzer isim girerek daha açık ve doğru şekilde ifade etmeye çalıştımm bana yapılan ayıba karşılık çünkü gerçekten öyleydi, birilerinin benim canım böyle istedi tavrıyla konuyu bi kılıfa uydurması kadar kötü bir durum yok bence...sonuç olarak bir gün sonra bu ismimi açmışlar vijdanlarını dinleyerekk tabi uyarı bilmem ne puanıyla...belki bana yine kızıp silerler ama ben böyleyim napıımmm bi haksızlıkta öle elim kolum bağlı oturamıorumm...
martim mesaj için çok sağoll...

ayy her gun bır yerım agrıo yaa bebegım olcak ama anne curudu
kızlar burun kanaması yasayan varmı??

günaydin gölgemm,
burun kanamasi dedinde, benimde ara ara cok az kaniyor burnum, disindan fark edilmiyor ama sadece burnumu temizlerken kanamis oldugunu görüyorum...sende nasil burun kanamasi, gectimi su a?

gecmis olsun canim, sen kendi kendini nazar etmissin anlasilan , kimsenin yaninda söyleme ben iyi koruyorum kendimi diye .. tez zamanda atlatirsin insallah... dikkat et yine kendine

Bu arada hepinize günaydin kizlar,

gecmisi okudum yinede, vallah 1 gün bakmiyorum foruma - sayfalar ucuyor - hiziniza yetisemiyorum, ama olsun - hepimiz buradayiz ya...

Dün esimle ve annemle alisverise ciktik, eve yeni tasindik sayilir - o yüzden evde eksiklerimiz vardi esya olarak. Maddi durum el verdigi kadar bir kac parca aldik. Hali ve Yemek masasi aldik.. yani dün oglusumuzla baya bir dolastik...annemlerde bir yemek yedik, hemen eve döndük. Yemegimiz yoktu, hemen bir kac cesit bisey yaptim, calistigim icin eve gelip yemek yapmasi zor oldugundan 2-3 cesit pisiriyorum ki - bizi bir kac gün idare ediyor.. eve varinca birde yemek pisirme derdim olmuyor.

Neyse kizlar, sizler nasilsiniz bugün??

Umarim güzel bir gün olur hepimiz icin!!! öpüyoruz sizleriiii

allah kolaylık versin canım, bu haldeyken hepten zor olmuştur senin içinn..bir an önce biter eksikler inşş
yemek olayı benimde öyle bikaçgün kayınvalidemde yiyoruz kalan günlerdede önceden pişirip hazırlıyorum,
dediğin gibi yemek derdi kalmamış oluyo..
valla burda hava kapalı,başım ağrıyo bugünn.. vasatız malesefff

slm kızlar nasılsınız.ben bugün daha iyiyim.sabah yine başım ağrıdı ama şimdi geçti sayılır.moralimi bozmak istemiyorum.bende bebişimde iyi olucaz :)

esettin canım tüylü taç ve renkli çorap fikrini çok begendim.ben de genelde elbise takılıyorum okulda.altına pembe muz çorap giyerim.çocuklar der artık hoca hamile kaldı kafayı yedi diye.yaş 35 bu arada.

kızlar ben yaşlarımızı merak ettim.yoksa en küçük benmiyim???

aslında hiç tarzım değil ama düşününce çok şeker olabilir :))))

ben 28im

çok uzun uzun yazmışsın canım saol.bu yaşadıklarım üstüste gelince heralde kaldıramadım.yoksa ben de senin felsefeni uygulamışımdır hayatımda.ama birinin beni kendime getirmesi gerekiyormuş.bugün daha pozitifim.bu arada benim de sesim gürdür de artık kedi gibi olacağım mecburen ,haklısın:))isterse yıksınlar sınıfı başıma:))

slm canım nasılsın.nicklerimiz benziyor seninle benim oğlumun adı görkem
benim yaş 32

herkese selamlar... hepimiz için çok güzel bir gün olur inşallahh....

a.s. Yesim,

amin canim insallah.. nasilsin?
Bebisin hareketlerini sen hissedebiliyormusun? Seninle ayni haftadayiz ya, ben cok belirgin hissedemiyorum..

benim yaşım 23 kızlar sanırım en küçükünüz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…